- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
İnanarak bir kere okumanız yeterli olur. Tevekkül edip niyetinizi bu şekilde belirtseniz uygundur herhalde. 1000 kere okumak bir fayda etmez. Hayırlısıysa zaten Allah verir değilse vermez.Sayfa 22 de bulamadım ben kaç defa okugacagimiz yazıyor mu
Amenna, eşle okunacak yazmış ya konu sahibi o yüzden anlayamadım. Yoksa hamdolsun ezbere de bilirim okurum sürekli.İnanarak bir kere okumanız yeterli olur. Tevekkül edip niyetinizi bu şekilde belirtseniz uygundur herhalde. 1000 kere okumak bir fayda etmez. Hayırlısıysa zaten Allah verir değilse vermez.
Hayırlısı olsun.
Ezbere bilip anlamını da biliyorsanız o duanın hamile kalmak için olmadığını da anlıyorsunuzdur. Böyle şeylere itibar etmeyin. Kuran-ı Kerim'de hepsi yazılı. Uygun duaları okuyun. İçiniz ferahlasın yükünüz hafiflesin istiyorsanız o dua da işinize yarayabilir ama hamile kalmaya değil... En güzel dua içten edilen ve gönülden gelendir.Amenna, eşle okunacak yazmış ya konu sahibi o yüzden anlayamadım. Yoksa hamdolsun ezbere de bilirim okurum sürekli.
Bana da atabilir misiniz rica etsem ?merhaba canım,özelden atmak banada çok zor geliyor,yetişmek çok zor gerçekten,ama bana bunu veren arkadaşım bazı duaların sır gibi paylaşılması gerektiğini söyledi,yani google dan tarandığında bu dua herkesin karşısına çıkmasın diyor,özel bir dua diyor,ne bileyim bende paylaşmaya çekindim açıkçası,hani herkes okumasın sadece çocuk isteyipte dualara ve duaların gücüne inanan insanlar talep etsin istiyor sanırım.
Bu dua karı kcanın birlikte yapması gereken bir dua,mesela ben yapamadım çünkü eşim çocuk istemiyor,tek başınada yapılmıyor.Bu yüzden bu duayı eşiyle birlikte yapabilecek kişilerin istemesi doğru olur.
bana mesaj atar mısın canımArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Bana da atabilirmisinizArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Lütfennn bana daArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Niye buradan yazamıyorsun ki?Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?