Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

canım mesaj ayarlarına bir bak istersen mesaj alamıyorsun,düzeltince mesaj at sana duayı yollarım.

lütfen banada yollarmısı şimdide allah razı olsun seninde tez zamanda muradını versin

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.

Canım çok sağol Allah razı olsun
Allah ne muradın varsa versin
Rabbim seninde gönlüne göre versin:16:

burası cok karışık bana yardımedermısınız mesaj yollamak için ben netı fazla bılmıyorum yardım edersiniz sevinirim simdiden tşkler

duayı alan arkadaşlar lütfen almayanlara yardımcı olsun.aldıktan sonra bi kenara çekilmesin.birbirimize destek olalım.dünden beri kaç kez oldu yazıyorum ama bir türlü yardımcı olan olmadı.

Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
Canım ya sana zahmet olucak ama ne olur bana da at bu duayı bende yeniden başladım tedaviye allahım isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım ya sana zahmet olucak ama ne olur bana da at bu duayı bende yeniden başladım tedaviye allahım isteyen herkeslere hayırlı evlatlar nasip etsin

ben de öğrenebilirmiyim burdan duayı yazabilirmisiniz Rabbim kalbi evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin

Kızlar ben elimden geldiği kadarıyla hepinize yolluyorum duayı
msj kutunuza bakın

Kızlar yazdıklarınızın hepsini aglayarak okudum benim durumumda aynı 23 yaşındayım 2 senelik evliyim evliligimin ilk 9 ayı ilişkiye giremedim dedim bebek bu yüzden olmuyo neyse daha sonra herşey yoluna girdi ama 1 sene daha bekledik olur diye olmadı doktora gittim bende hiçbir sorun yok en sonunda eşim gittim siperm sayısı az çıktı morfoloji yok ileri hareket yok beynimden vuruldum sanki doktor eşinde 3 derece tek taraflı varikosel var dedi ameliyat olacak doktor 6 ay süre içerisinde gebelik oluşur dedi benim ümidim yok siperm var çünkü dedi enson aşılama düşünürüz dedi.benim içim yanıyo kızlar herkez bebek soruyo artık kapıya bile çıkamıyorum

kızlar lütfen banada gönderirmisiniz.
mesaj sayım 100 ün üzeri olmadığı için özel msj gönderemiyorum ben.
duayı bekliyorum sizden.

KIZLAR DUAYI NE GÖNDEREN VAR NE YAZAN BEN KENDİ OKUDUĞUM DUALARI YAZIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN
TÖVBE İSTİĞFARLA BAŞLIYORUM
1) estağfirullah el azim (700 kere)
2) estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüverrahmanürrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi la-yemutü ve etubü ileyh rabbiğfirli (25 kere)
3) bismillahillezi la yedurru me'asmihi şey'ün fil erdi la fissemai ve hüves-semi'ul alim (3 defa)
4) elhamdülillah (300 tesbih)
5) sübhanallah (100 tesbih)
sonra başlanan işin hayırlı olması için;
6) rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bil hayr (100 tesbih)
7) ya musavvir, ya bari, ya halık (21 şer kere)
8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)
9) fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi. ''muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır'' (beraber olmadan 289 kere, yada tranferden önce:))
10) kale rabbi heb li min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiudduna. '' Rabbim bana da katından tertemiz bir soy armağan et, şüphesiz ki sen duaları işitensin''
11) ya evvel (1000 kere)
12) ya varis (707 defa hayırlı evlat için)
13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi)

Back
X