Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

ben de istiyorummmmmmm arkadaşım eğer zahmet olmazsa sana çok yorduk seni :(

merhaba canım,özelden atmak banada çok zor geliyor,yetişmek çok zor gerçekten,ama bana bunu veren arkadaşım bazı duaların sır gibi paylaşılması gerektiğini söyledi,yani google dan tarandığında bu dua herkesin karşısına çıkmasın diyor,özel bir dua diyor,ne bileyim bende paylaşmaya çekindim açıkçası,hani herkes okumasın sadece çocuk isteyipte dualara ve duaların gücüne inanan insanlar talep etsin istiyor sanırım.
Bu dua karı kcanın birlikte yapması gereken bir dua,mesela ben yapamadım çünkü eşim çocuk istemiyor,tek başınada yapılmıyor.Bu yüzden bu duayı eşiyle birlikte yapabilecek kişilerin istemesi doğru olur.

anladım canım ALLAH RAZI OLSUN inşallah en yakın zamanda evlatlarımızı alırız kucaklarımıza.özelden cevap yazamıyorum çok teşekkür ederim dualarımızı birbirimiz için de edelim ALLAHIMA EMANETSİNİZ inşallah herşey gönlümüzce olur rabbim bize de boynu bükük bırakmaz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder dilerim hepimize inşallahhhhhh..

Selamlar duayı bana yollarmisiniz birde. Şimdiden tskler Rabbim ellerimizi boş çevirmesin...

bende istiyorum banada yollarmısınız??

Hz.Meryeme babasız evlat nasib eden RABBİM bizlerede nasib eder inşaallah
O' ol derse oluverir....

bende istiyorumm arkadaşımmm rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş..

yazdığım mesaj sayısı az olduğundan ben mesaj atamıyorum. Sizden rica etsem bahsettiğiniz dua yı bana da gönderebilirmisiniz.

kızlar allah razı olsun aldım inşş uygulayalım bakalımmm rabbim hayırlıysa verir inşş

Back
X