- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
İnşallah hepiiizin duaları kabul olur. Bana da atarbilir misin cnm?
mesaj atıorum sımdı sna cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepiiizin duaları kabul olur. Bana da atarbilir misin cnm?
Mesajını aldım teşekkür ederim cnm
bana da yollayabilir misin :))
merhaba canım,özelden atmak banada çok zor geliyor,yetişmek çok zor gerçekten,ama bana bunu veren arkadaşım bazı duaların sır gibi paylaşılması gerektiğini söyledi,yani google dan tarandığında bu dua herkesin karşısına çıkmasın diyor,özel bir dua diyor,ne bileyim bende paylaşmaya çekindim açıkçası,hani herkes okumasın sadece çocuk isteyipte dualara ve duaların gücüne inanan insanlar talep etsin istiyor sanırım.
Bu dua karı kcanın birlikte yapması gereken bir dua,mesela ben yapamadım çünkü eşim çocuk istemiyor,tek başınada yapılmıyor.Bu yüzden bu duayı eşiyle birlikte yapabilecek kişilerin istemesi doğru olur.
şimdi kimler almadı bilemedim,alamayan bana mesaj atsın oradan bakayım olurmu,hani birbirinden alanlarda oluyor o yüzden bende tekrar mesaj atmayayım.
Canim benim co tesekkur ederim allah senden razi olsun yalniz aklimiza sey takildi biz bu sayiyi paylasacakmiyiz yoksaa ayri ayrimi okuyacagiz
hala gelmedi dua??
hala gelmedi dua??[/
canım senin klasör dolu olduğu için gitmiyor
hala gelmedi dua??[/
canım senin klasör dolu olduğu için gitmiyor
canım perimeri,katre06 bir de gyaman arkadaşlarımıza ben gönderdim