Çocuk istiyorum ama....ahh kocam ahh

Eşim lafta çocuk istiyoda icraatta bişey yok yumurtlama testi aldım günü yakalıyorum ama hep boşa gidiyo çünkü eşimde tik yok yorgunum çok yorgunum hep aynı cümle belki bişeyler yedirip icirirsem etkisi olur diye düşündum

Sen napiyorsun eşin yorgunum diyince.
Arkanı dönüp yatıyor musun?

Hiç bahaneye gelemem tüm cilvemi kullanıp yorgunluğunu gideririm.

Sende öyle yap o konuda ipler bizim elimizde:anneadayı::KK200:
Valla yapmadığım şey kalmıyor bizimkinin inadı inat hayır dedimi o haliyle bendeki istekte gidiyo kendimi kötü hissediyorum

Çalışmıyorsanız çalışın. Eşinizin maddi yükünü ve dolayısıyla çalışma saatlerini azaltın. Böylece hayat kalitesini dibe çekmeden çalışabilir. Eşşek gibi çalışan, evde yorgunluktan hareket edemeyecek adama da öyle kürlerle, formüllerle enerji verilmez.

Eşim lafta çocuk istiyoda icraatta bişey yok yumurtlama testi aldım günü yakalıyorum ama hep boşa gidiyo çünkü eşimde tik yok yorgunum çok yorgunum hep aynı cümle belki bişeyler yedirip icirirsem etkisi olur diye düşündum
Önce cinsel hayatınızı düzene koysanız bebek düşünmeden?
Sadece bebek için sevişmek adamın işine gelmiyordur belki. Daha yeni evli sayılırsınız. Ateşli sevişmeler bebek sevişmesine dönüşmüşse görev gibi geliyordur.

Çalışmıyorsanız çalışın. Eşinizin maddi yükünü ve dolayısıyla çalışma saatlerini azaltın. Böylece hayat kalitesini dibe çekmeden çalışabilir. Eşşek gibi çalışan, evde yorgunluktan hareket edemeyecek adama da öyle kürlerle, formüllerle enerji verilmez.
Ben zaten çalışıyorum maddiyatimiz iyi ama mesele eşim azda çalışsa çokta çalışsa hep isteksiz mesele isteksizligini yok etmek

Önce cinsel hayatınızı düzene koysanız bebek düşünmeden?
Sadece bebek için sevişmek adamın işine gelmiyordur belki. Daha yeni evli sayılırsınız. Ateşli sevişmeler bebek sevişmesine dönüşmüşse görev gibi geliyordur.
Doğru diyosun da o cinsel hayati bi düzeltebilsem onun formülünu arıyorum

Back
X