- Konu Sahibi Pimpirikli kiz
-
Ben zaten çalışıyorum maddiyatimiz iyi ama mesele eşim azda çalışsa çokta çalışsa hep isteksiz mesele isteksizligini yok etmek
Canım biz bebiiş istediğimzde sorunmz olan sperm sayısınn az olmasıydı. Benim kocama ben bi kaç bişiler denemiştim ama bişeyde bu tepki yarattı. Cinsel gücü veisteği arttı.ari sütü+polen+bal ve kçi boynuzu pekmezi. Bence denemnde fayda varEşim lafta çocuk istiyoda icraatta bişey yok yumurtlama testi aldım günü yakalıyorum ama hep boşa gidiyo çünkü eşimde tik yok yorgunum çok yorgunum hep aynı cümle belki bişeyler yedirip icirirsem etkisi olur diye düşündum
Eşim oNe is yapiyor ki esiniz bu kadar yorgun geliyor.
Huu Harikasın canım Sağol mutlaka deneyecem paylaştığın için SağolCanım biz bebiiş istediğimzde sorunmz olan sperm sayısınn az olmasıydı. Benim kocama ben bi kaç bişiler denemiştim ama bişeyde bu tepki yarattı. Cinsel gücü veisteği arttı.ari sütü+polen+bal ve kçi boynuzu pekmezi. Bence denemnde fayda var
Fabrikada üretim şefi olarak çalışıyor 12 saat vardiyalı malesefNe is yapiyor ki esiniz bu kadar yorgun geliyor.
Konuştum çözeceğimi düşünüyorum hatta bugün konuştuk doktora gidecek umarım sözünde durur bende yinede alternatif arıyorumBu durum çocuk dışında sizi rahatsız ediyor mu? Yoksa sizin için de bu durum kabul edilebilir bir şey mi?
Eğer cevap hayır ise çocuktan önce evlilikteki sıkıntılar giderilmeli. Eşinizle bu durumu hiç konuştunuz mu? Genç bir kadınsınız, sizin de ihtiyaçlarınız var sonuçta.
Konuştum çözeceğimi düşünüyorum hatta bugün konuştuk doktora gidecek umarım sözünde durur bende yinede alternatif arıyorum
Hamilelik çok zor
Haberin Olsun. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?