Çocuk istiyorum ama....ahh kocam ahh

adamin fabrika ayarlari ile oynama bence otcop ile pekmez yorgunluk icin birebirdir elma enerji verir. bu tarz seyler dene.
ya da esin genel bir kan tahlili versin. kan degerlerine bi baktirsin.

Tatlılar fındıkları fıstıklar enerji verir
Bende hamile kalmak için bal +corek otu +tarcin karıştırıp macun kıvamında yiyorum erkeler de yiyebiliyor
Ama sen sanırım çaktırmadan yedirmek istiyorsun esin yanlış anlamasin diye bence şerbetli tatlılar çikolatalar fındıkları fıstıklar koy çayın yanına yesin

o İstemıyorsa siz de istemeyın . Ne çocuk, ne cinsellik.. Kendisnizi frenleyin. Bak o zaman nasıl yola gelıyor... ! Şımarık erkekler

Sevişmek için kırmızı şarap üstüne tanımam. Kahvaltıda balı daya önüne, gece de aç şarabı, ohhh bikaç mum ve love songs... Al sana mis gibi davet, heyecan, ortam

Nasil isteksiz oluo mesela haftada kac gun sey oluo :)

Uykusunu açacak şeyler içirin kafeinli ya da enerji içeceği. Yemekte bardaklarınıza koyup sofraya koyarsınız bi saat sonra da kahve:) sabaha kadar ıyumaz e can sıkımtısından naapsın sizinle ilgilenir artık. Üniversitede uyku açsın diye kolanım içine kahve koyanlar bile vardı:) ama siz yinede doktora girtiğiniz zaman sorun belki başk bişey önerir. Yorgunluk için

Hamilelik en rahat dönem canım tadını çıkar doğsun da bi hayırlısıyla o zaman bi sen gör bakalım. Kızım 15 aylık burnumdan getiriyor. Sinirden ağladığım bile oluyor
Ay yapmayın ya. Demeyin öyle :) şu an fiziksel olarak rahatsızim
O zaman hiç değilse hasta filan olmicam

Çocuk için cinsellik istemekten çok

önce düzgn bi ewlilik için cinsellik

isteyin çocuk olur zaten olmazsada dr a
gidin...

burdaki sorun cocuk degil cinsel hayatinizin olmamasi bunu

görebiliyomusunuz aca baaaaa¿¿¿

Çocuk işi olmazsa sanki hiç cinsel hayatınız olmayacak gibi gözüküyor...
Arkadaşlara katılıyorum önce evliliğinizi düzeltmeniz gerekiyor ondan sonra çocuk yapmaya karar verebilirsiniz.

Bence cinsel hayat düzgün ve sağlıklı bir evlilik yaşanması için en önemli unsurdur.
Partnerim benimle sevişmesze ben o evlilikte olmam şahsen, Net boşanırım.

Belki de eşinizin istek le alakası yoktur sizi arzulamıyordur, sizinle sevişmekten zevk almıyordur.
Birde konuya bu şekilde bakın bence...

Evlilik terapistine gitmeyi deneyebilirsiniz...

Çocuğu yaptın diyelim fındıkla fıstıkla sonra ne olacak ? Aktara gideceğine konuş eşinle doktora gidin. Eğer eşin 60 yaşında değilse normal değil bu durum. BiZde insanız yoruluyoruz bazen canımız çıkıyor yorgunluktan ama sevişiyoruz yani..

Simdi yorgunum ha yorgunum diyen adam sen cocuk dogurunca nolacak peki biliyor musun? Yapma derim. Once cinsel hayatiniza bir cozum bulun sonra anne baba olun yoksa sorunlariniz katlanarak artar

Adam cocuk istemiyor belkide ilk evlendiginiz günden beri mi boyle isteksiz
Hayır sonradan oldu çalışma saatleri fazlalasti hep baba olmak istediğini söylüyor her gün dua ediyormuş ama icraat yok çok çalışıyorum çok çalışiyorum tek kelimesi nedense hep yorgun bi bitmedi gitti yorgunluğu eşimi çok seviyorum ama takviye lazım biraz ona sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…