- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Pimpirikli kiz
-
Nasil isteksiz oluo mesela haftada kac gun sey oluo :)Kızlar 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama eşim cinsel açıdan çok isteksiz çok çalışıyor ve hep yorgunluktan dert yanıyor evde olduğunda hep uyuyor ben eşimin cinsel gücünü nasıl artılabilirim aktara gitmeye utanıyorum oturduğum yer ķöy gibi küçücük duyulmasın istiyorim esimide rencide etmek istemiyorum evde alıp hazırlayacağım bişeyler Biliyormusunuz böyle olursa benim asla çocuğum olmayacak çok üzülüyorum çoook nolur bilen varsa yazsın
Ay yapmayın ya. Demeyin öyle :) şu an fiziksel olarak rahatsızimHamilelik en rahat dönem canım tadını çıkar doğsun da bi hayırlısıyla o zaman bi sen gör bakalım. Kızım 15 aylık burnumdan getiriyor. Sinirden ağladığım bile oluyor
Çocuk için cinsellik istemekten çokKızlar 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama eşim cinsel açıdan çok isteksiz çok çalışıyor ve hep yorgunluktan dert yanıyor evde olduğunda hep uyuyor ben eşimin cinsel gücünü nasıl artılabilirim aktara gitmeye utanıyorum oturduğum yer ķöy gibi küçücük duyulmasın istiyorim esimide rencide etmek istemiyorum evde alıp hazırlayacağım bişeyler Biliyormusunuz böyle olursa benim asla çocuğum olmayacak çok üzülüyorum çoook nolur bilen varsa yazsın
Dogsun bide o zaman gör :)
Hamilelik çok zor
Haberin Olsun. .
Hayır sonradan oldu çalışma saatleri fazlalasti hep baba olmak istediğini söylüyor her gün dua ediyormuş ama icraat yok çok çalışıyorum çok çalışiyorum tek kelimesi nedense hep yorgun bi bitmedi gitti yorgunluğu eşimi çok seviyorum ama takviye lazım biraz ona sankiAdam cocuk istemiyor belkide ilk evlendiginiz günden beri mi boyle isteksiz
Hafta mi ayda diyelim 3 veya 4Nasil isteksiz oluo mesela haftada kac gun sey oluo :)
Tobe bismillah kac yasinda saglikli degil buHafta mi ayda diyelim 3 veya 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?