Katılıyorum valla.teselli edemeyeceğim.tanışmak zor, düzenli ilişki yaşayacak kisi bulmak daha da zor.eskiden koca bulmak mesele değil, iyisini bulmak mesele derlerdi, şimdi hem koca bulmak çok zor hem de iyisini bulmak mucize gibi.adam sana yaziyor hadi görüşelim diyor.2 saat çay çorba eve bırakırken seks isteği.o gün olmazsa da kayıplarda.bitti gitti.Yeni bir başkasını neden bulamayayimsadece hep kötü deneyimler yaşayan insanlar dolu, evliliklerin hepsi birbirinden beter gibi duruyor .. erkeklerin geneli sanki şrefsiz ve iyisini denk getirmek kolay olmayabilir, hani iyi olmasa bile kötüsü çok sanki maalesef
Araba için birikim var mı?Aslında onu da yapıyoruz daha yeni yurt dışından geldik, bilemiyorum hayırlısı
Yaşiniz cok degilse bence endişelenmeyin belliki araba alma konusu eṣinize daha agir basiyo şu an erkeklerin araba aşki var maalesefDostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Dostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Bu şekilde hiç yaklaşmadım, deneyebilirim. Çok teşekkürlerSiz istiyorsunuz o istemiyor onun ki de gayet anlaşılır bir duygu size destek versek ona da vermemiz gerekiyor. Malesef uzlaşmak durumundasınız zorla çocuk sahibi yaptırırsanız sizden bile soğuyabilir. Bunaltmamak da fayda var enazından hangi süre de çocuk düşündüğünü sorun. Uzlaşmak istediğinizi söyleyin. Hatta çift terapisi bile alabilirsiniz.
Arabayı bahane etmemeli kuzenim 2 çocuk sonrası yine de alabildiler.
Bu devirde araba fiyatları malum biriktirmek için ciddi bir süre lazım. Ev aldığımız için böyle bir birikimimiz maalesef yok.Araba için birikim var mı?
Bu şekilde hiç yaklaşmadım, deneyebilirim. Çok teşekkürler
Ben 28, eşim 33 yaşında. Evet doğru ama böyle bir şeyi tek taraflı istemek üzüyor zaten
Öyle çok haklısınız, beklemek yoruyorEsiniz maddi acidan tedirgin, bu istemedigi anlamina gelmiyor. Cocugun masraflari cok. Aslinda önce hazirlanip baba olmak istemesi iyi bir baba adayi oldugunu gösterir. Kimisi hic düsünmeden cocuk dogruyor.
Dostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Dediğim gibi 3-4 kez konuştuk. Zamanını bilmediğini, maddi olarak hazır hissetmediğini söylüyor. Bir kere daha bunu konuşmaktan çekiniyorum çünkü zaten hazır hissetse söylerdikonuyu konuşmadan çocuğu nasıl yapacaksınız?
açıkça ben artık çocuk sahibi olmak istiyorum sen ne zaman istiyorsun? ya da istiyor musun? istemiyorsan neden istemiyorsun? bu hissiyatının ne zaman değişeceğini ya da ne olduğunda çocuk isteyeceğini düşünüyorsun? gibi sorular sordunuz mu?
Dediğim gibi 3-4 kez konuştuk. Zamanını bilmediğini, maddi olarak hazır hissetmediğini söylüyor. Bir kere daha bunu konuşmaktan çekiniyorum çünkü zaten hazır hissetse söylerdi
Akışta nasıl kalınır o yöntemi öğrenin acilenTabii ki tek başıma karar veremem ama ben bu kadar duygusal olarak hazırken onu beklemek bana kötü hissettiriyor. Onun da haksız olduğunu düşünmüyorum ama işte tarif edemiyorum maalesef o hissi
Evlilik zaten bayağı şekil değiştiriyor çocuktan sonra. Bir de taraflardan biri hazır değilse boşanmaya bile gider konu.
Erkekler biz kadınlar gibi bakmıyorlar olaya. Ben şans eseri kadın hastalıklarına muayne olurken 'ilac tedavisi ile hamile kalabileceğimi' öğrendiğimde eşime 'korunmayı bıraksakta, düşünsek mi acaba artık' dediğimde 'şuan çocuk düşünmüyoruz, düşündüğümüz zaman bakarız' demiştiDostlar herkese merhaba. Ben 2 yıllık evliyim. İlk sene hiç istemiyordum ama son 4-5 aydır çocuk istiyorum. Eşim de ilk başlarda istemiyordu ama sonra o da ister diye düşünmüştüm. 3-4 kez konuyu açtığımda maddi olarak hazır hissetmediğini, hazır hissettiğinde konuşacağımızı söyledi. Ev kredimi dışında bir borcumuz yok çok şükür. İkimiz de çalışıyoruz. Arabamız yok bunu çok kafasına takıyor ama bunu alma gücümüz de yok şuan. Çok bunaldım ve bu duyguya engel olamıyorum. Bir de son zamanlarda gören herkes hamile misin, yüzüne hamilelik güzelliği gelmiş diyor bu beni daha da yaralıyor. Eşimle tekrar bu konuyu konuşmak da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Çocuk istemiyorum demedi hiçbir zaman ama hazır hissetmediğini söylüyor
Yapacak başka bir şeyi olmadığı için 7 24 tetikte bekliyor yaa o bikaç kişiKadın neyden bahsediyor insanlar neyden bahsediyor ne negatif insanlar var ya... Cocuk istemeyip olunca da deli gibi mutlu olan erkekler de var. İç karartıcı yorumlara bakmayın.
Yapacak başka bir şeyi olmadığı için 7 24 tetikte bekliyor yaa o bikaç kişiBirileri sorununu yazsa da iğrenç negatifliğimi kussam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?