Çocuk kaçırma olayı

Daha önce bikaç kamera görüntüsü izlemiştim annesinin yanından çocuğu da dedesinin peşinde yürüyen çocuğu da kolundan çekip kaçırmaya çalışıyorlar. Markette annesinden 1 reon ilerideki çocuğu alıp götürmeye çalışıyorlar. Bütün bunlara rağmen sokaklar küçük yanlız çocuklarla dolu. 5-6 yaşında çocuklar sokakta parkta anne baba olmadan oynuyor. Ben de oğlumla aramızda 3-5 adım mesafe olsa tedirgin oluyorum. insanlar bu kadar rahat oldukça biz daha çok çocuğa yanarız.

Ya çok korktum. Allahım hepimizin çocuklarını korusun. Çok kötü ortalık gözünü 4 değil 14 açacaksın vvall artık. Geçen gün kkzımla bebek arabasında o yürüyoruz bir kız çocuğu geldi yanımıza bende gelicem dedi aaa kaldım 5 yaşında var yok. Olmaz biz yabancıyız git lütfen ailen nerde dedim. Kız gelicem senle diyor alla allaa git yavrum bu çok yanlış ben yabancıyım belki sana zarar veririm böyle olmaz dedim kız ısrar ediyor baktım bir çocuk geldi çocuğa abi dedi kız alın dedim başına dert olacak gittim. Ya ben kötü niyetli olsaydım Allah korısun ya eğitim şart ve ne olursa olsun adla yalnız bırakmamalıyız asla

Çok sinirlendim. Hiç market vs veya aprtman kameraları yok mu illa biri çekmiştir. Pislikler İçim acıdı

Apartmanımızın ön tarafı dediğiniz gibi dükkanlar,apartmanlar kameralar var ve cadde ama arka tarafta sadece binalar var işte ve ara sokak gibi bir yer var, cadde kullanıldığı için de çok araba geçmez ordan, çocuklar oynar.. Yani sanmıyorum.
Ben de kötü oldum ama Allahtan sonucuna ulaşamadı, ordaki bağıran adamlar inşallah plakayı alıp ihbar etmişlerdir tek temennim bu

Ben site içinde bile herkes varken birine göz kulak ol diye yukarıya çıkmıyorum çocuğumu çıkarıp geri iniyoruz millet evde nasil rahat oturuyor anlamiyorm. Hersey olabilir kiz erkek farketmez saçmalık

insanlar çıgrından çıkmış. bizde eşimle akşam çarşıda geziyoruz. çok kalabalık bodrum sokakları. iki tane çocuk aglıyo sessiz sessiz kimse farketmedi. aa dedim neden aglıyosun. yabancıydı mama dedi sadece anladık annesini kaybetmişler. dil bilmiyoruz. esnafa sorduttum konuştular çocuklar kaybolmuş. polisi aradı eşim. inanın ailesi gelene kadar bırakmadık. ordaki esnafa bile güvenemedim. onlarla beraber agladım. o kadar zorki kayıp. o korkulanı gözlerinden okudum. perişan oldum. ailesine teslim ettik de öyle bıraktım kuzuları.. saniye bile ayırmamak lazım evlatlarımızı allahım bütün kuzuları korusun

Ya kendini savunanayacak bir çocuğun hava karardıktan sonra dışarıda işi ne allah aşkına? Benim oturduğum yerde de çocuklar gece yarılarına kadar sitenin bahçesinde. Site bile olsa üst düzey güvenlik önlemleri mi var sanki ne işi var o çocuğun o saatte dışarıda? Gerçekten sorumsuz ebeveynler. Yazık çoçuğa ya

offff gercekten bende olsam psikolojim bozulurdu.
Allahim esirgesin hic bir anaya babaya yasatmasin

Allah yavrucakları korusun ins.Gecende ben postaneye giderken 7-8 yaslarındaki bi erkek cocugu seslendi bana abla bi bakarmısın diye.Dısarı cıkmıs geldiginde ne annesi evdeymiş ne de ninesi anahtarıda yokmus kapıda kalmıs.Senin telefonundan annemi arayabilirmiyim dedi verdim aradı cocuk dısarda kalmıs annesi hala gelemecegini söyledi cocukta ozaman ben bisikletle dolanıyım dedi.Bana tesekkür etti ve gitti.Nasıl anneler var ya devir bu kadar kötüyken sen cocugunu gözünün önünden nasıl ayırıyosun ya basına bisey gelse.Cok sinir oldum bu duruma.

Facebook da çocuk kaçırma görüntüleri vardı. Ve hepsi malesef gerçek kacirma goruntuleri idi. Saniyeler içinde gerçekleşiyor ve çoğu zaman kimse fark etmiyor. Ve kesinlikle planli degil. Yani yola cocuk kacirmak icin ciktiklari belli, oncesinde kaviracaklari cocuk belli degil. Yoldan gecerken oyle kosede oynayan cocugu kucaklayip arabaya atip goturuyorlar. Insallah o cocuklarin hepsi ailesine kavusmustur. Hatta birini dukkanin icinden annesinin yanindan kacirmaya kalktilar. Kadinin kucaginda da o sirada 2-3 aylik bebek vardi. Kadin omzunda bebegi ile peslerinden kostu cocugu kaciranlara birakmadi. Allah çocuklarımızı korusun.

Ama ne yazık ki kaçırmaya teşebbüs edenler yakalanma bile muhtemelen suç gerçekleşmediği için ceza bile almayacaklar.

Fark etmezki etrafta mobeseler varsa o saatte o civarda geçen o renk arabalar araştırılır. Polis bulur.

Ben gece veya gündüz çocukları sokağa gönderip evde iş yapan, komşuya, markete giden vs. vs. insanları anlamıyorum, anlamayacağım. Büyük cesaret, cesaret değil o da.

Gündüzleri max. iki saatliğine izin veririm. Onda da Cemil gibi bir o pencerede bir o balkondayım. Eve girene kadar böyleyim. Ona da çaktırmıyorum özgüveni kırılmasın diye.

Evlat ya, ben onu tv ile başbaşa bırakmıyorum, ne sokağı. Rabbim yüreği yanan tüm annelerin yardımcısı olsun.

Allah korusun. Rabbim uzak tutsun beladan. Cocukları ailelerine bağışlasın.

Malesef son zamanlarda çok arttı bu pislikler.Aile de cok uyanık olmalı çocuğu gözünün önünden ayirmamalı ama hukuken daha ağır da yaptırımlar olmalı bu kişilere, herkesin başına gelebilir sonucta o yuzden duyarli davranmali insanlar.Rabbim hepimizin evladını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…