Çocuk kaçırma olayı

herasmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
463
1.315
63
Merhabalar, iyi akşamlar
Salonda oturmuş bir yandan benim deli kediyle ilgilenip bir yandan TVye bakıyordum. Sonra dışardan çığlıklar, adam bağrışmaları duydum. Balkona çıktım hemen.
Bir adam arabasıyla gelip, bizim sokakta oynayan bir kız çocuğunu zorla arabasına sokmaya çalışıyordu (tam net göremedim), arabanın gidişini gördüm sadece.
Apartmandaki adamların
'Napıyorsun, çocuğu bırak, bırak o çocuğu' diye haykırışlarını duydum sadece diyebilirim. Uzun bir süre.
Ağlamaktan başka bir şey yapamadım. Annem içerdeydi, onun yanına koştum. Ağlamaktan konuşamıyordum ki, o da bana bir şey oldu sandı. Olanı biteni anlattım, ona sığındım.
Ama hala titriyorum resmen. Tüm akşamımı berbat etti bu olay. O adamlar görmeseydi, o çocuk çoktan gitmişti...
Sürekli görüyorum çocuklar benim bile dışarıda durmadığım saatlerde hala dışarıda oyun oynuyorlar. Lütfen çocuklarınıza dikkat edin, göz açıp kapamak gibi alıp gitmek maalesef.. Çok etkilendim buraya yazmak istedim.
Çocuklarınıza sahip çıkın, gerekirse kötü anne olun ama kız erkek farketmez çocuklarınız hep gözünüzün önünde oynasın.

gecmıs olsun gercekten cok kotu sinir bozucu yıpratıcı bır olay uzun sure etkısınden cıkamayacagınıza emınım buna tanık olmak da aklınıza o esnada gelen kotu dusunceler caresızlık de cok fena kotu...

ben parkta bıle bır an basından ayrılmıyorum degıl sokaga tek basına gondermek... mumkun degıl ... guvenlıklı ve 7-24 kameralı bır sıtede oturmamıza ragmen asla tek gonderemem nasıl bırakıyorlar ben cok sasırıyorum herseyı gectım kacırılma olmasa bıle dusup kafasını yarabılır yanı cocuk bu genc degıl kı...

cok uzucu :(

gecmıs olsun gercekten cok kotu sinir bozucu yıpratıcı bır olay uzun sure etkısınden cıkamayacagınıza emınım buna tanık olmak da aklınıza o esnada gelen kotu dusunceler caresızlık de cok fena kotu...

ben parkta bıle bır an basından ayrılmıyorum degıl sokaga tek basına gondermek... mumkun degıl ... guvenlıklı ve 7-24 kameralı bır sıtede oturmamıza ragmen asla tek gonderemem nasıl bırakıyorlar ben cok sasırıyorum herseyı gectım kacırılma olmasa bıle dusup kafasını yarabılır yanı cocuk bu genc degıl kı...

cok uzucu :KK43:

Evet çok etkilendim, hani haberde görmekle gerçekte şahit olmak çok farklıymış tabi..
Kapılarının önü ya sözde o yüzden sanırım, 10 çocuk kadar oynuyor her gün. Hadi saldın diyelim hava kararmış, halaa nasıl için rahat?
Allah tüm çocukları korusun, herkesin sizin gibi bilinçli olması gerekiyor

Çok geçmiş olsun.
Aracın plakasını göremediniz mi? Hemen polise bildirseydiniz.

6.katta oturuyoruz, olaydan sonra aşağıda konuşulanları bile duyamadım. Dediğim gibi bağrışları duydum. Ama adamlardan biri plakayı aldın mı filan diyordu öbürüne.
10-15 dk sonra çocuklar gelip annelerine 'Kadın ağlıyor' dediler bir de bunu duydum. Haber verilmiştir umarım..

6.katta oturuyoruz, olaydan sonra aşağıda konuşulanları bile duyamadım. Dediğim gibi bağrışları duydum. Ama adamlardan biri plakayı aldın mı filan diyordu öbürüne.
10-15 dk sonra çocuklar gelip annelerine 'Kadın ağlıyor' dediler bir de bunu duydum. Haber verilmiştir umarım..
Babası mı yabancı mı kaçıran

Back
X