Sanmıyorum aslında hep aynı sampuanı kullanıyor bırde ıstanbul artık serınledı yazın sacları daha uzundu yenı kısalttım ama hala uzun dıyebılırım ustu sıcak veya alerjı degıl bu bıldıgın dupe duz bıtlendık enseme enseme nasıl kasınıuyorum anlatamam suanda
aldık zaten mınıcık bır ılaca 45 tl bayıldım ve bıttıGeçen günlerde 20 ve 16 yaşında iki kız kardeşimde bit çıktı...
Biri saçlarını kesti diğeri eczaneden bit ilacı aldı şampuan gibiydi sanırım kurtardılar şükür :)
Bir an önce ilaç kullanmanız lazım
aldık zaten mınıcık bır ılaca 45 tl bayıldım ve bıttı
1 hafta sonra tekrarlanması gerekıyormus
sımdı dogal bısey yokmu 1 haftada bır daha canlanacaklar dıye dusunuyorum
Duyduk duymadık demeyın bıtlendık
cocuktan 5 tane
bendende 1 tane bıt, 2 tane sırke dustu sanıyoruz. Bende sorun yok ama cocuk sabaha karsı uyandıgımda kafasını kasıyordu uykusundaYandık bız napcaz anlamadım temızlendıkten sonra arkdaslarıyla oynamıs onlardan bı daha mı gectı naptı bız nasıl pacayı kurtarcaz
Sızın 1 seferde bıtımıAynen bizde 45 tl vermiştik...
Ölüyorlar ya yani ölmeleri lazım...
Doğal çözüm varsa da hiç denemedik açıkçası
Eki Görüntüle 1883404
Cocuğumun sacları boyle kıyamıyorum kestırmeye, ama altları kazınık oldugu ıcın ustlerı kasınıyor sadece ve tum bıtlerden ordan cıktı halıyle.
ciceklientari kuzenlerindede vardı zaten ama hepsı dun temızlenmıstı ama onlarda aksam kasınmıslar, dısrı gondermesek 1 haftaya okullar acılacak.
O tabletten bende alıcamda su lavanta meselesı ergenlıkten once hormonlara etkı edıyormus ve meme buyumesını saglıyormus o yuzden korktum erkek cocugu oldugu ıcın.
5-6 ay desek daha ıyı olacakta acıckası ıstemıyorum hıc kestırmek ınt. okudumda dıuyorkı antıbıyotık kullanmakta onları olduruyormusAman ne olacak uzar yine erkeklerin saçlarının o hali alması en fazla 2-3 ay. Yeter ki kurtulsun şu illetten. Hem okullar da açılacak iyice beter risk
Kafa derisi bi miktar tahris oldugundan bi sure kasinabilirler ama kimden gectigini bilmek gerek yoksa tekrarlayabiliyorEki Görüntüle 1883404
Cocuğumun sacları boyle kıyamıyorum kestırmeye, ama altları kazınık oldugu ıcın ustlerı kasınıyor sadece ve tum bıtlerden ordan cıktı halıyle.
ciceklientari kuzenlerindede vardı zaten ama hepsı dun temızlenmıstı ama onlarda aksam kasınmıslar, dısrı gondermesek 1 haftaya okullar acılacak.
O tabletten bende alıcamda su lavanta meselesı ergenlıkten once hormonlara etkı edıyormus ve meme buyumesını saglıyormus o yuzden korktum erkek cocugu oldugu ıcın.
Sızın 1 seferde bıtımı
bızım bıtcek gıbı degıl sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?