Çocuk kafayı kaşıyoo

teşekkür ederim kızlar
akşama evde operasyon var

CuteMom belki şampuan alerji yapmıştır.
Çünkü bu yaz ben ve kızım için çok kaşıntıli geçti

CuteMom belki şampuan alerji yapmıştır.
Çünkü bu yaz ben ve kızım için çok kaşıntıli geçti
Sanmıyorum aslında hep aynı sampuanı kullanıyor bırde ıstanbul artık serınledı yazın sacları daha uzundu yenı kısalttım ama hala uzun dıyebılırım ustu sıcak veya alerjı degıl bu bıldıgın dupe duz bıtlendık enseme enseme nasıl kasınıuyorum anlatamam suanda

Çok geçmiş olsun. Hemen o zaman arkadaşın yayınladığı şampuani kullanmak lazım.

Duyduk duymadık demeyın bıtlendık
cocuktan 5 tane
bendende 1 tane bıt, 2 tane sırke dustu sanıyoruz. Bende sorun yok ama cocuk sabaha karsı uyandıgımda kafasını kasıyordu uykusunda Yandık bız napcaz anlamadım temızlendıkten sonra arkdaslarıyla oynamıs onlardan bı daha mı gectı naptı bız nasıl pacayı kurtarcaz

Geçen günlerde 20 ve 16 yaşında iki kız kardeşimde bit çıktı...
Biri saçlarını kesti diğeri eczaneden bit ilacı aldı şampuan gibiydi sanırım kurtardılar şükür :)
Bir an önce ilaç kullanmanız lazım

aldık zaten mınıcık bır ılaca 45 tl bayıldım ve bıttı
1 hafta sonra tekrarlanması gerekıyormus
sımdı dogal bısey yokmu 1 haftada bır daha canlanacaklar dıye dusunuyorum

aldık zaten mınıcık bır ılaca 45 tl bayıldım ve bıttı
1 hafta sonra tekrarlanması gerekıyormus
sımdı dogal bısey yokmu 1 haftada bır daha canlanacaklar dıye dusunuyorum

Aynen bizde 45 tl vermiştik...
Ölüyorlar ya yani ölmeleri lazım...
Doğal çözüm varsa da hiç denemedik açıkçası

Ya erkek çocuğu nasılsa vurdurun saçlarını 3e en rahatı. Çabuk uzar nasılsa erkeklerin saçı. Siz dedikçe kaşınıyorum vallahi. Bende de ilkokuldayken çıkmıştı bit. Annem saçımdan ayıklardı çıt çıt öldürürdü. Sonra saçlarımı kestirdik tabi ama kız olunca hiç hoş olmadı

Aktardan kafur al tablet seklinde beze dik ensesine ilistir
Onun kokusunu sevmiyorlar
Okul boyunca formasuna dikiyorum ben kizimin
Dalin sampuan lavanta kolanyasi karanfil suyu gibi seylerde kullanilabilir ama kafur kesun cozum
Annemde beni tabletle korurdu
Birde kuzenleri vardi sanki senin oglanin onlarinda saclarini kontrol edin

Cocuğumun sacları boyle kıyamıyorum kestırmeye, ama altları kazınık oldugu ıcın ustlerı kasınıyor sadece ve tum bıtlerden ordan cıktı halıyle.
ciceklientari kuzenlerindede vardı zaten ama hepsı dun temızlenmıstı ama onlarda aksam kasınmıslar, dısrı gondermesek 1 haftaya okullar acılacak.
O tabletten bende alıcamda su lavanta meselesı ergenlıkten once hormonlara etkı edıyormus ve meme buyumesını saglıyormus o yuzden korktum erkek cocugu oldugu ıcın.

Aynen bizde 45 tl vermiştik...
Ölüyorlar ya yani ölmeleri lazım...
Doğal çözüm varsa da hiç denemedik açıkçası
Sızın 1 seferde bıtımı
bızım bıtcek gıbı degıl sankı

Aman ne olacak uzar yine erkeklerin saçlarının o hali alması en fazla 2-3 ay. Yeter ki kurtulsun şu illetten. Hem okullar da açılacak iyice beter risk

Aman ne olacak uzar yine erkeklerin saçlarının o hali alması en fazla 2-3 ay. Yeter ki kurtulsun şu illetten. Hem okullar da açılacak iyice beter risk
5-6 ay desek daha ıyı olacakta acıckası ıstemıyorum hıc kestırmek ınt. okudumda dıuyorkı antıbıyotık kullanmakta onları olduruyormus
doktora gıdıp bıtlendıkmı dıcez

Kafa derisi bi miktar tahris oldugundan bi sure kasinabilirler ama kimden gectigini bilmek gerek yoksa tekrarlayabiliyor
Tekrarin onune gecmek icin tablet ise yarar
Sadece sac yikamaylada gecmez
Kullandigi herseyi yikayin

Sızın 1 seferde bıtımı
bızım bıtcek gıbı degıl sankı

Şampuanı birkaç kez 2-3 gün arayla kullanmıştı siz iki kişisiniz ya ondan çabuk bitmişte olabilir...
Her seferinde içindeki tarafla sık sık taradık kardeşimin başından 15-20 tane düşmüştü

Kızım kreşe gittiği dönemde bitlenmişti. Eczaneden hemen bit şampuanı aldım, kızımı yıkadım önce sonra ben ve eşim de yıkandık o şampuanla. Nevresimlerimizi attım yıkadım, özellikle kızımın kıyafetlerinin hepsini yeniden yıkayıp ütüledim, beyazları kaynattım nasıl bir zulümdü anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…