Çocuk kitapları

Tübitak ve yky kitapları timaşın kitapları hepsinde de çöl güzel seyler var kızımda 20-30 kitap var hiç birinde prens Prenses yok bu yayınlama bi bak istersen
Yky,Timaş,elma yayınları,tubitak,Çamlıca yayınları

Aklıma ilk sokak köpeği pöti nin kitabı geldi.Üstelik geliri barınak hayvanlarına gidiyor.Oğluma okurken ben daha çok seviyorum diyebilirim.Farklılıklar,kendini sevmeyi anlatıyor biraz da

Konu sahibini bilemem ama biz ortaokul gruplarında seçmiştik bu kitabı
"gerçeğin mayası gözle görülmez" diye bir ifade var çocuklar anlamak için ecel terleri döktüler
Tam metni mi okuttunuz
Ilk olarak okunacak kitaplar kisa anlaşılabilir duygulu okunmalı mümkünse hayvan sesleri resimler gibi argumanlar olmalı çocuğun seviyesine göre kitabın edebi dili ağırlaştırılmalıdır
Orta Öğretim öğrencisi için küçük prens ağır bir kitap degil anlamamalarinin sebebi ağır dili değil az okunan kitaptır
Maalesef okuyan bir toplum değiliz

18 aylık bebek için Küçük Prens çok ağır kaçar.
Henüz soyut düşünme yetisi yok ki miniğin.
Küçük Prens'i yetişkinler bile zor anlıyor ne yazık ki...
Ne demek istediğimi anlatmak için yazmıştım onu, hak verirsiniz çocuk kitabı okuyalı uzun zaman oldu.

Reklam gibi olacak sanki ama ya-pa yi duyduysaniz onlarin gercekten kaliteli kitaplari oluyor. 2 yas icin de kitaplari vardir sanirim. Mavi yunus yayinlari var bir de. Ona da bakmanizi tavsiyeederim. Ikisine de netten bakabilirsiniz. Okul oncesi ogretmeni olarak ya pa yi tek gecerim

Aforizmalar çok fazla kitapta,öğrenciler artık düşünmeyi değil yoruma direkt ulaşmayı seçiyorlar sanırım ondan anlaşılmıyor.

Formül yayıncılığın sitesinde alt kategoride kültür yayınlarının kitapları var. Karton kapaklı hem de şuan netten indirimde 4 lira. Ben bu seriden almıştım baya çok güzeller. Tavuklar Karanlıkta Goremez vs. Gibi. İsterseniz ozelden direk adresi atabilirim.

Konun cok guzel .
Bende abuk sabuk hikayeleri sevmiyorum.
Icerigi egitici olmayan bos seyler anlaran o kadar cok hikaye var ki...

Bana da ozel den messj atsan olur mu ?
Sadece yayinevini atar misin?
Mumkunse fetocularin olmasin.
Mesela nesil yayinevi onlarin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…