- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Belki Budisttir konu sahibi?Namaz kılmanın nesi kötü ki.. oğlum da beni taklit ederek namaz kılıyor kendince şimdi kötü bi şey mi öğretiyorum ben ona kötü örnek mi oluyorum?
Özellikle namaza atıfta bulundunuz zannettim.. kusura bakmayınNamaz kılmak değil namaz kılan spiderman saçma. Ya da türbanlı kırmızı başlıklı kız...
Budist ya da başka bi inançtan da olabilir ama bir dinde kutsal olan şeyi küçümser tarzda yorum yapma hakkı tanımaz bu karşıdaki kişiye.. saygıdan bahsettim ben..Belki Budisttir konu sahibi?
Ya da diyanetin perspektifini begenmiyordur?
Ben bu ülkede pek çok şeyin perspektifini beğenmiyorum da ban yememek namına susuyorum. Budizm değil de deizme çok yakınım...Belki Budisttir konu sahibi?
Ya da diyanetin perspektifini begenmiyordur?
Umarım namaz kılan spiderman falan yoktur. Ben diyanetin kitapları konusunda şüpheliyim. Malum kişinin kendi kızına şehvet duyabileceğini iddia eden fetvaları olan bir kurum...
Tam metni mi okuttunuzKonu sahibini bilemem ama biz ortaokul gruplarında seçmiştik bu kitabı
"gerçeğin mayası gözle görülmez" diye bir ifade var çocuklar anlamak için ecel terleri döktüler
Ne demek istediğimi anlatmak için yazmıştım onu, hak verirsiniz çocuk kitabı okuyalı uzun zaman oldu.18 aylık bebek için Küçük Prens çok ağır kaçar.
Henüz soyut düşünme yetisi yok ki miniğin.
Küçük Prens'i yetişkinler bile zor anlıyor ne yazık ki...
Mutlaka öyledir de Küçük Prens çocuk kitabı değil.Ne demek istediğimi anlatmak için yazmıştım onu, hak verirsiniz çocuk kitabı okuyalı uzun zaman oldu.
Reklam gibi olacak sanki ama ya-pa yi duyduysaniz onlarin gercekten kaliteli kitaplari oluyor. 2 yas icin de kitaplari vardir sanirim. Mavi yunus yayinlari var bir de. Ona da bakmanizi tavsiyeederim. Ikisine de netten bakabilirsiniz. Okul oncesi ogretmeni olarak ya pa yi tek gecerimKızlar benim küçük bir kızım var 18 aylık. Ona hikaye kitapları alıp okuyorum. Şimdi anlamıyor ama yakında anlamaya başlayacak. Aldığım kitapların çoğunda yakışıklı prensler güzel prensleri kurtarıp evleniyor. Ee bu mu hayat?
Kızıma şimdiden hayatını bir prensle evlenmek üzerine kurma fikri aşılamak istemiyorum. Var mı kendi ayakları üzerinde duran prensesler hakkında kitap önerisi olan?
Tam metni mi okuttunuz
Ilk olarak okunacak kitaplar kisa anlaşılabilir duygulu okunmalı mümkünse hayvan sesleri resimler gibi argumanlar olmalı çocuğun seviyesine göre kitabın edebi dili ağırlaştırılmalıdır
Orta Öğretim öğrencisi için küçük prens ağır bir kitap degil anlamamalarinin sebebi ağır dili değil az okunan kitaptır
Maalesef okuyan bir toplum değiliz
Tamam desem biter mi bu gereksiz muhabbet?Mutlaka öyledir de Küçük Prens çocuk kitabı değil.
Yazmasaydınız bitmişti zaten.Tamam desem biter mi bu gereksiz muhabbet?
Hormonlara verip geçiyorum.Yazmasaydınız bitmişti zaten.
Konun cok guzel .Kızlar benim küçük bir kızım var 18 aylık. Ona hikaye kitapları alıp okuyorum. Şimdi anlamıyor ama yakında anlamaya başlayacak. Aldığım kitapların çoğunda yakışıklı prensler güzel prensleri kurtarıp evleniyor. Ee bu mu hayat?
Kızıma şimdiden hayatını bir prensle evlenmek üzerine kurma fikri aşılamak istemiyorum. Var mı kendi ayakları üzerinde duran prensesler hakkında kitap önerisi olan?
Bana da ozel den messj atsan olur mu ?Bende alanında uzman bir kişinin hazırladığı, çocuk edebiyatı dersinde not aldığım bir liste var. Çoğu ulusal yada uluslararası ödül almış çocuğu her yönden destekleyen, okuma zevki veren, okuma alışkablığı kazandıran kitaplar. Mail adresini özelden atarsan yarın sana mail atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?