- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Canim ya 3 kedi bir dilek yazarin adimi dsha acik yazarsan sevinirim not aliyorum da suan.anlamadim yazarin adini3 kedi bir dilek ve bu yazarın 2 kitabı daha var acil alınmalı her çocuğa defalarca okunmalı :)
Evet o prensler ve prensesler bizi de epey bunaltmıştı.
Bununla alakalı instagram sayfası olan anneler var ve çok hoş kitaplar paylaşıyorlar.
Aynen canim .Namaz kılmak değil namaz kılan spiderman saçma. Ya da türbanlı kırmızı başlıklı kız...
Internetten siparis verince kapida odeme var mi?Bunları ben internet üzerinden arayayım. Hem kendi alacağım kitaplar da var hepsi birlikte gelir:)
Arkadaslar dine girmeyelim lutfen.Ben bu ülkede pek çok şeyin perspektifini beğenmiyorum da ban yememek namına susuyorum. Budizm değil de deizme çok yakınım...
Canim ya pa yi yayin evi mi ben hic duymadim.Reklam gibi olacak sanki ama ya-pa yi duyduysaniz onlarin gercekten kaliteli kitaplari oluyor. 2 yas icin de kitaplari vardir sanirim. Mavi yunus yayinlari var bir de. Ona da bakmanizi tavsiyeederim. Ikisine de netten bakabilirsiniz. Okul oncesi ogretmeni olarak ya pa yi tek gecerim
Bende aynı şeyi düşündüm eşimin is yerine hediye bırakmışlar at hemen dedim ama baktık zaten dini konu yok. Eski bir basim güncellenmiş anladigim kadari ileUmarım namaz kılan spiderman falan yoktur. Ben diyanetin kitapları konusunda şüpheliyim. Malum kişinin kendi kızına şehvet duyabileceğini iddia eden fetvaları olan bir kurum...
Netten bu yayinevine mi girecemm.Formül yayıncılığın sitesinde alt kategoride kültür yayınlarının kitapları var. Karton kapaklı hem de şuan netten indirimde 4 lira. Ben bu seriden almıştım baya çok güzeller. Tavuklar Karanlıkta Goremez vs. Gibi. İsterseniz ozelden direk adresi atabilirim.
Estafurullah tv de ya da baska yerde reklamlarini hic gormedim bu yuzden genelde egitim camiasinda biliniyor.Canim ya pa yi yayin evi mi ben hic duymadim.
Baxi seylerde geri kalmisiz
Ben bi netten arastirsyim.Estafurullah tv de ya da baska yerde reklamlarini hic gormedim bu yuzden genelde egitim camiasinda biliniyor.
Ya pa yayinlari yazinca cikar google da. Sadece yayinevi degil okul oncesinden liseye kadar bircok kitaplari kaynaklari var. Daha cok okul oncesi egitime agirlik vermisler yalniz turkiye geneli anaokullari ve cocuk kulupleri falan var.
Aynen ben hicbirzamn zaman zaten su diyanetin fetvalarina aklim almadi almayacak sacma sapan fetva veriyorlar.Bende aynı şeyi düşündüm eşimin is yerine hediye bırakmışlar at hemen dedim ama baktık zaten dini konu yok. Eski bir basim güncellenmiş anladigim kadari ile
Ve malesef yazdıklarınız da çok haklısınız önyargınizı anlıyorum
O kim ki?Aynen ben hicbirzamn zaman zaten su diyanetin fetvalarina aklim almadi almayacak sacma sapan fetva veriyorlar.
Bende muslumanim ama herseye abuk sabuk fetva verilmezki.
Bi tane akilsiz da nurettin yildiz.
Sakin onun da yanina yaklasmayin.
Adamin biseyden caktigi yok .
Oturmus millete fetva veriyor.
Etrafda cahil mi ariyorsun herkes kaniyor maalesefff...
Kızlar benim küçük bir kızım var 18 aylık. Ona hikaye kitapları alıp okuyorum. Şimdi anlamıyor ama yakında anlamaya başlayacak. Aldığım kitapların çoğunda yakışıklı prensler güzel prensleri kurtarıp evleniyor. Ee bu mu hayat?
Kızıma şimdiden hayatını bir prensle evlenmek üzerine kurma fikri aşılamak istemiyorum. Var mı kendi ayakları üzerinde duran prensesler hakkında kitap önerisi olan?
Hormonlara verip geçiyorum.
Ne mutlu! Ben duyduğum hisleri yazmamayı tercih ediyorum.Çok naziksiniz minnet duydum
Sara sahinkanat'in tüm kitaplarını tavsiye ediyorumCanim ya 3 kedi bir dilek yazarin adimi dsha acik yazarsan sevinirim not aliyorum da suan.anlamadim yazarin adini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?