Arkadaşlar hepinize merhaba daha önce ki açtığım konuları biliyorsanız eşimle aramızda bi kaç anlaşmazlık var . Şimdi de sorunumuz çocuk konusu 3 yıldır evliyiz bu 3 yıl toplasınız 1 buçuk sene birbirimizi gördük deriz eşimin görevinden dolayı daha yeni batıya geldik . Ben yaklaşık 1 sene olucak antidepresan kullanıyorum panik atak anksiyeteden dolayı ve çok zor zamanlar geçirdim eşimin desteği olmadan daha yeni yeni kendime geliyorum anksiyete kaygılarım devam ediyor tabiki . Batıya gelmeden önce eşimle kavga ettik çok büyük ayrılmaya kadar gittik sonra anlaştık batıya gelince yeni bi sayfa açacaktık ama ne ala eşim hala öfkesini ağzını tutamıyor . Ve şimdi benden çocuk istiyor belli bi tarih koydu o tarihte olucak diyor ve bende şuan buna hiç hazır değilim çünkü daha biz anlaşamıyoruz ve üstelik en önemlisi psikolojik olarak hazır değilim daha tam iyleşemedim . Ama eşim tabi bunu söylediğimde öfkeleniyor senin psikolojini mi beklicez niçin evlendin sen o zaman Fln bir sürü şey eşim bu arada 30 yaşında bende 24 . Çocuk sorumluluğunu almak çok büyük bi şey hiç kimse hazır olmaz evet ama ben hiç hazır değilim sağlıksız bi cocuk yetiştirmek istemiyorum . Dedim önce benim iyileşmem lazım hazır olmam lazım önce bizim düzelmemiz lazım ondan sonra diyorum kabul etmiyor surat asıyor bizim aramızda çözülmüyor ayrılalım boşanalım o zaman diyor madem öyle . Bak dedim öyle tarih koyma benimde iznimin gönlümün olması lazım diyorum ne izni sen kimsin ki izin alayım diyor bana .Ben sadece biraz zaman istiyprum istemeyerek çocuk sahibi olmak istemiyorum ki çocukları çok severim bende istiyprum ama kendime güvenemiyorum sizce eşimle nasıl konuşabilirim