Cocuk konusu

kaynana kim oluyorda senin çocuk yapmana karışıyor. kendimi doğuruyor sanki. tatlım, madem ilaç problemin var, birçok yöntem var. ilacı değiştirebilirsin başka marka kullanabilirsin,iğne vurdurabilirsin, spiral taktırabilirsin, koluna birşey yerleştiriyorlar adını bilmiyorum onu kullanabilirsin yani birçok şey var aklıma bunlar geldi. evliliğin otursun iyice. şahsen 4-5 sene bekle derim.

Gunaydin kizlar bu benim icin buyuk dert erken evlendim ve yasim kucuk henuz soyle bi 24 olmadan cocuk yapmak istemiyorum okuyup meslegimi almak istiyorum esimde ayni sekilde meslegini oturtsun istiyorum 24 bana ideal geliyo cocuk icin esimle aramdada bi yas var oda buyuk degil yani ama gelin gorunki kayinvalidem surekli cocuk cocuk esimin aklini dolduruyo ben yapicakmisim o bakicakmis ki asla oyle bisey istememde bakicaginida sanmiyorum ilacimi bi kac ayligina birakmak zorunda kaldim esim korunuyo ama onada guvenemiyorum ilac bende ciddi derecede kuruluk ve sinir yapiyo simdi esimden gizli tekrar ilaca baslamak istiyorum sizce anlasilirmi gizleyebilirmiyim cocuga hic hazir degilim su anda

selamlar
ben de 21 yaşında evlendim
şu an 26 olmak üzereyim hala çocuğum yok
bu konuda eşinle görüşmelisin.
22 yaşında baba olmak zaten çok erken bence erkek için.
eşin de senle bir olursa çevreye karşı daha erken istemiyoruz dersiniz.

korunma yöntemi için de "nuvaring"i doktoruna danışmanı öneririm.
hapların kuruluk yapması benim de başıma geldiği için bu yönteme geçtim.

Ben 17 yasinda evlendim simdi 2 yasinda kizim varr henuz 20 yasindayim cevremdekiler sen hayati cabucak yaşiyosun dyolarr :KK48: cokk guzel yanlari var birlikte buyuyoruzz bana ugras oluyo kotu yonlerde var tabi cok buyuk sorumluluk fakat bende genc bi anne oldumm oda guzel benm anmde 34 yasnda daha 14 yasnda evlnmis anm cok genc ablam gibi herseyime kosturuyoo ins bnde ann gibi olucam kocana guveniyosan dogur hic sorun degil kimi insan yasi 40 olsa babaligi kaldiramz kimi insan 25 tede vok gzl bi baba olur kisilik meselesii esine guveniyosan dogur buyut rahat edersnn dermm:KK75:

:KK57:
annen 32 yaşında anneanne mi oldu????

Kv boşver sen korun hazır olunca yap gerisini duyma takarsan takıntı olur.

Gunaydin kizlar bu benim icin buyuk dert erken evlendim ve yasim kucuk henuz soyle bi 24 olmadan cocuk yapmak istemiyorum okuyup meslegimi almak istiyorum esimde ayni sekilde meslegini oturtsun istiyorum 24 bana ideal geliyo cocuk icin esimle aramdada bi yas var oda buyuk degil yani ama gelin gorunki kayinvalidem surekli cocuk cocuk esimin aklini dolduruyo ben yapicakmisim o bakicakmis ki asla oyle bisey istememde bakicaginida sanmiyorum ilacimi bi kac ayligina birakmak zorunda kaldim esim korunuyo ama onada guvenemiyorum ilac bende ciddi derecede kuruluk ve sinir yapiyo simdi esimden gizli tekrar ilaca baslamak istiyorum sizce anlasilirmi gizleyebilirmiyim cocuga hic hazir degilim su anda
Mesleğini falan oturt en azından okulunu bitir ondan sonra çocuk yaparsın inş. Doğru düşünüyorsun keşke herkes senin gibi düşünse.

Aynı durum bende de oldu senin gibi düşunuyordum ki haklısin ..hic korunmadim kv korunanlarin cocugu olmuyo biz cok aradik demis esime esim izin vermedi kendi yontemleri oldu ve korktugum basima geldi kv o kadar cok torun torun dedi ki hatta kayinpeder bile kocama torun istiyorum diyomus ariyomis ve hamile kaldim esim resmen planlamis suan 7 aylik evli 6.5 aylik hamileyim ve bunalimdaym okulum yarim jaldu dondurmustum son 2 donem hakkim var napicam bilmiyorum bebegim olcak die mutluyum hareketleri beni cok mutlu ediyo diger yandan nasil bakicam diyorum 22 yasindayim.

Guvenmiyorum dediğin konuyu yanlis anlamadiysam eğer ilaci gizli kullandigin zaman gorurse daha büyük bir sorun olur. Söylemek zorunda değilsin esinden gizli spiral taktir nasıl fark edecek ki?

Yorumlarin cogunu da okumaya çalıştım fakat anneligin yaşını kimse belirleyemez bu zaten içgüdüsel olan birsey kendini ne zaman hazir hissedeceksen o zaman karar ver buna. Ama suan cocuk yapsan bakamazsin gibi birsey de demiyorum.

Sen baştan sıralamayı bozmuşsun. Mesleği eline almak evlenmeden önce olacaktı. Karıştırdın galiba..
Eeee sen sırayı karıştırınca millet de karıştırır.24 te çocuk planın varsa 21-22 falan olmalısın belki daha küçük.
Evlenen kadından çocuk beklerler. Sorun onlarda değil sende.

Bence de, kesinlikle işinizi, evliliğinizi oturtun.
Daha 24 bile değilsen baya küçüksün, eşinde öyle.
Acele etmeyin, bugünlerinizin tadını çıkarın, kıymetini bilin.

Bu sefer de doktora falan götürüler çocuğun olmuyo diye.. Bence güzelce anlat yaşımız küçük falan daha düşünmüyoruz diye ;)

Sırf kaynana istiyo diye çocuk mu yapılıyomuş. Sakın sen kararından vazgecme. Beni çocuk çocuk diye yaktılar senide yakmasınlar:)

Aynı durum bende de oldu senin gibi düşunuyordum ki haklısin ..hic korunmadim kv korunanlarin cocugu olmuyo biz cok aradik demis esime esim izin vermedi kendi yontemleri oldu ve korktugum basima geldi kv o kadar cok torun torun dedi ki hatta kayinpeder bile kocama torun istiyorum diyomus ariyomis ve hamile kaldim esim resmen planlamis suan 7 aylik evli 6.5 aylik hamileyim ve bunalimdaym okulum yarim jaldu dondurmustum son 2 donem hakkim var napicam bilmiyorum bebegim olcak die mutluyum hareketleri beni cok mutlu ediyo diger yandan nasil bakicam diyorum 22 yasindayim.
Of bu ne cahillik. 1.5yıl kondomla korunduk. Çocuk isteyince bıraktık ve bıraktığım ay hamile kaldım

Of bu ne cahillik. 1.5yıl kondomla korunduk. Çocuk isteyince bıraktık ve bıraktığım ay hamile kaldım
Anlatamazsin iste benim kullanmama izin vermedi sen bisey icme ben kullanirim dedi esim aldigim ilaclari da cöpe atti bende bi daha almadim gizli yapmak istemedim o korundu ama ben oyle sanmisim 7 aylik evli 6.5 aylik hamileyim

Anlatamazsin iste benim kullanmama izin vermedi sen bisey icme ben kullanirim dedi esim aldigim ilaclari da cöpe atti bende bi daha almadim gizli yapmak istemedim o korundu ama ben oyle sanmisim 7 aylik evli 6.5 aylik hamileyim
O korundu ama sen nasıl öyle sanıyosun anlamadım?

Back
X