• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk konusunda eşimle kavga ettim

Her zaman zaten zayif olan cocuga anası zayif dedikten sonra , bu cocuk cok zayif diye kafami ütülemeye baslayan adamin alnını karışlarım ben. Hoşt , kolaysa kendisi aldirsin kiloyu anasıyla bir olup.

Tmm yediririm
Bizde nerde eksiklik yaptık diye düsünüyorduk?İyi oldu söylediğin ,bundan sonra yedirelim tmm deseydiniz keske.
Yani anasının patavatsızlıgını da size söylemesin bi zahmet es kisisi.
Aynen, şöyle dmeek lazim. Aaaaaaa sevgili kaynanacım ne iyi ettin de hatirlattin. Biz bu cocuklarin yemek yemesi gerektigini unutmuşuz ya :D

Öncelikle merhaba,
Artık o kadar doluyum ki belki de alakası olmayan bir yerde ya da zamanda patladım.belki daha önceden patlamadigim için şimdiye denk gelmiştir kim bilir ?
Kısaca şöyle anlatayım;
Oğlum her zaman zor bir çocuktu.Bebekliginden beri zorlu süreçler yaşadık.suan 4.5 yaşında.her şeyi yemez,zorla yemez,çok yemez .onu artık bu şekilde ben kabul ettim.zayiftir ama sağlıklıdır . hareketlidir.gecen haftalarda isim dolayısıyla bir kaç saatliğine kayınvalideye bıraktım .işte her şey o zaman başladı.birakmaz olaydım.o kadar pişmanım ki ...geçen haftalarda zaten çok zayıf denmeker başladı.zayif ama sağlıklı dedim aradan haftalar geçti , eşim bu akşam bir şeyler götürmek için oraya gitti çocuğu yedirin demiş.esim mesaj attı . konuştuklarini söylüyor.yemin ederim her bir hucrem beynime hücum etti .ben sanki çocuğu bilerek aç bırakıyorum ya da işkence ediyorum yedirmiyorum.ne kadar uğraştığımi eşim biliyor.yalniz bulduklarında illa bir şey diyecekler.dedim bundan sonra kimseden bu konuda yorum istemiyorum.nasil zorluklarla büyüttugumu sen biliyorsun .( Annem oğlum küçükken çok ağır hastalık yaşadı ve kaybettim .çok zor süreçti ve tek başıma mücadele verdim ).
Sanki kendisi 24 saat oğlunu görmüyor son bir haftadır sırf onlar böyle dedi diye sürekli çok zayıf deyip duruyor.onlarin doldurdu ile hareket ettiği için ona kızgınım.bir ton agladiktan sonra buraya yazıyorum.yazmassam daha öfkeli olacağım çünkü ☹️☹️☹️
Bırakın o yedirisin ozaman , kayinvalidenize gidince de , anne hadi sen yedir deyin . Anlasınlar kendileri yaşayınca.

Bu çocuk zayıf , uyumuyor bilmem ne yorumlarından yıldım ya. Kim ister çocuğuyla masa başında 1 saat yemek yedirme mücadelesi versin. Her insan farklı olduğuna göre her çocukta farklı. Ben sizin yerinizde olsam çocuk orda yemek orda madem öyle artık sen yediriyorsun derim. Elinizde anlamadığım noktada annesinin söylediğini hemen neden size söylüyor?

Bu çocuk zayıf , uyumuyor bilmem ne yorumlarından yıldım ya. Kim ister çocuğuyla masa başında 1 saat yemek yedirme mücadelesi versin. Her insan farklı olduğuna göre her çocukta farklı. Ben sizin yerinizde olsam çocuk orda yemek orda madem öyle artık sen yediriyorsun derim. Elinizde anlamadığım noktada annesinin söylediğini hemen neden size söylüyor?
35 yıl önce çocuk büyütmüş insanların ahkam kesmelerine sinir oluyorum.senin zamanınla ,şartlarına bir mi suan ?
Evet o ayrı zaten ayrı ayrı sinirimi hoplattilar

35 yıl önce çocuk büyütmüş insanların ahkam kesmelerine sinir oluyorum.senin zamanınla ,şartlarına bir mi suan ?
Evet o ayrı zaten ayrı ayrı sinirimi hoplattilar
Gerçekten onu ben de anlamıyorum ve çok sinirleniyorum. Bir de sürekli biz Şöyle yapardık biz böyle yapardık. Benim annemde kayınvalidem de aynı. Benim kızım uykuya zor geçiyor ama dalınca uyuyor ama yok benim kızımda uyku sorunu varmış. Onlar çocuklarını koyarlarmış yatağa hemen uyuturlarmış bilmem ne. Alın uyutun dedim kaç kere hiç oralı olmuyorlar ama.

Gerçekten onu ben de anlamıyorum ve çok sinirleniyorum. Bir de sürekli biz Şöyle yapardık biz böyle yapardık. Benim annemde kayınvalidem de aynı. Benim kızım uykuya zor geçiyor ama dalınca uyuyor ama yok benim kızımda uyku sorunu varmış. Onlar çocuklarını koyarlarmış yatağa hemen uyuturlarmış bilmem ne. Alın uyutun dedim kaç kere hiç oralı olmuyorlar ama
Umarm ben de aynı olmam oğlumun çocuğu olunca gerçekten çok sinir bozucu

Kesinlikle sanki benim harcadigim emeği görmüyor.ugraslarimi görmüyor.oraya gidince reset atılıyor beynine
Sizin harcadığınız emekde de sorun var aslında. Çocuğa ısrarla bisey yedirmeye çalışmak tabi ki emek istiyor ama doğru bir davranış değil. Arkadaşımda sizin gibi yemiyor diye zorla , ısrarla yedirmeye çalışırdı. Oğlu ilkokula basladi çatal, kaşık kullanmayı bilmiyordu. Arkadaşları falan dalga geçtiler, çiğnemeyi bile bilmiyor diye. Bırakın yemesin , bırakın aç kalsın, anne yemek ver bana desin. Eger arkadaşım gibiyseniz, büyük alasikla her yemek yedirme stres , istemiyorumlar , ve sinir harbi içinde geçiyordur. İnanın çocuğa yemek yedirirken yanından kaciyordum , o kadar gergin oluyordu ortam.

Sizin harcadığınız emekde de sorun var aslında. Çocuğa ısrarla bisey yedirmeye çalışmak tabi ki emek istiyor ama doğru bir davranış değil. Arkadaşımda sizin gibi yemiyor diye zorla , ısrarla yedirmeye çalışırdı. Oğlu ilkokula basladi çatal, kaşık kullanmayı bilmiyordu. Arkadaşları falan dalga geçtiler, çiğnemeyi bile bilmiyor diye. Bırakın yemesin , bırakın aç kalsın, anne yemek ver bana desin. Eger arkadaşım gibiyseniz, büyük alasikla her yemek yedirme stres , istemiyorumlar , ve sinir harbi içinde geçiyordur. İnanın çocuğa yemek yedirirken yanından kaciyordum , o kadar gergin oluyordu ortam.
Harcadigim emekten kastım zorlayarak değil yalnız...bir sürü çeşit yemekten bahsediyorum..

Anne sen tecrübelisin biraz şişmanlat şu çocuğı ben de fark ettim çok zayıf diyin gelsin her gün o yedirsin😂 aşaka bir yana abimin oğlu da çok zayıftı her gittiğimiz yerde komşular bile kollarını tutup bu ne çöp gibi derlerdi. Yengem eve gidince ağlardı. Şimdi 6 yaşında . Spora gidiyor gelince acıkıyor kilo aldı. Göbüşüyle dalga geçer olduk tosun paşamın. O ne demiş bu ne demiş boşverip çocuğunuzun sağlığına şükredin. Hayatta ne hastalıklar var ah Allah tüm çocuklarımıza şifa versin

İnsanların ağzı torba degıl kı büzesin,herkes birsey der,sen kendınden ve çocuğunun saglıgından emınsen duymayacaksın ve de cokta takmayacaksın oyle yaparak onlara hak vermıs ve prım yaptırmış oluyorsun.

Back
X