- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
- Konu Sahibi Gunduz Gece
-
kendini devreden cıkardı demedim ki. işten gelince ilgilenir bazen banyosunu yaptırır her aksam dişlerini fırcalarEsiniz kendini de devreden cikarmis oh mis ne guzel.
Anneye okey
Anneanneye okey
Peki sen nerdesin be adam!
Doğduğundan beri dikkat ederim. Başkalarının yanında bezini degistirmem. İse başlayınca annem bakacak. O zaman da sadece onun altını değiştirmesini ya da tuvalete götürmesini isterim.4,5 yaşındaki oğlum tam olarak tuvalet eğitimini tamamlayamadı. Geceleri hala bezliyoruz gündüz tuvaleti geldiğimde anne çişim var diyor ben ya da anneannesi götürüp temizliğini yapıyoruz. sorum şu ki eşim bir süre önce " bundan sonra cocugun altını sadece annesi ve anneannesi bezleyecek ve tuvalete onlar götürecek. Dedesi asla bu işe karısmayacak onun yanında altı değiştirilmeyecek. Artık mahremiyeti öğrenme yaşı geldi geciyor bile" diyerek sürekli uyardı. Fakat babam bu durumdan aşırı rahatsız oldu ve hala tripli. Sürekli söyleniyor biri gelse esimi hep şikayet modunda. Neymiş efendim cocuk benimle tuvalete gidemezmiş özel bölgesini göremezmişim. Ben onun dedesiyim ne zararım olacak. Asıl bizde erkek cocugu baba, dede, amca vs.erkekler götürür kız cocuklarına anne, anneanne abla vs.götürür diyor. Ara ara konu acılsa hemen triplere giriyor. Eşimle babam cogu konuda hic anlaşamıyorlar zaten. Ben bu konuda eşimi savunsam da karsı cıkıyor cok biliyosunuz siz diye. tabi bunları ona söyleyemiyor bana söylüyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bazen babama karsı ne diyeceğimibilemiyorum
Alt degistirmede nerede kendisi? Ya da wcye goturmede?kendini devreden cıkardı demedim ki. işten gelince ilgilenir bazen banyosunu yaptırır her aksam dişlerini fırcalar
Gece bazen o bağlat yatmadan bazen de ben. eger gece bezden sızdırmışsa üzerine komple soyar siler yeniden giydirir. Ama wc ye götürmede coğu üşenirAlt degistirmede nerede kendisi? Ya da wcye goturmede?
aslında bitmişti. Artık eve bez bile almıyorduk. Ama kardeşi olunca ondan etkilendi baya tekrar altına yapmaya basladı gündüz bile göxümün içine baka baka yapıyordu. oğlumniue böyle yapıyorsun biliyosun çişiningeldiğini neden tuvalete gitmiyorsun diyordum. Anne kardesim de yapıyor ama diyot. Oğlum o daha bebek bilmiyor ki sen bebekken sen de bilmyordun diyorum. Hala bile onun yaptıgı hareketleriyapmaya calışır mesela kızım ayaklarıyla yüzümüze dokunur yatarken o da yanına yatar ayaklarını yüzümüze sürer falan4.5 yaşında çocuk gece bezleniyor birde gündüzleri tuvalete kimin götürceği tartışılıyor. Kusura bakmayında bir kendinizi sorgulayın bu egitimin şimdiye bitmiş olması gerekiyordu. 3 bucuk yaşındaki oğlum bile tek başına gidip yapıyor tuvaletini sadece büyük tuvaletinde ben devreye giriyorum. Acil durumlarda birine bırakırsam ananesine yada babanesi o ilgilenir. Araya başkalarını sokmadan bu tuvalet meselesini bitirmelisiniz kendisi yapabilir.
Duydugumuz onca cocuk tacizi haberinden sonra esinizi anlayabiliyorum. Paranoyak olduk. Babanizin alinmasi da normal. Anlamadigim sey neden anneanne ve dede bu kadar sik degistiriyor cocugun altini. Onlar mi bakiyor? Beraber mi yasiyorsunuz?4,5 yaşındaki oğlum tam olarak tuvalet eğitimini tamamlayamadı. Geceleri hala bezliyoruz gündüz tuvaleti geldiğimde anne çişim var diyor ben ya da anneannesi götürüp temizliğini yapıyoruz. sorum şu ki eşim bir süre önce " bundan sonra cocugun altını sadece annesi ve anneannesi bezleyecek ve tuvalete onlar götürecek. Dedesi asla bu işe karısmayacak onun yanında altı değiştirilmeyecek. Artık mahremiyeti öğrenme yaşı geldi geciyor bile" diyerek sürekli uyardı. Fakat babam bu durumdan aşırı rahatsız oldu ve hala tripli. Sürekli söyleniyor biri gelse esimi hep şikayet modunda. Neymiş efendim cocuk benimle tuvalete gidemezmiş özel bölgesini göremezmişim. Ben onun dedesiyim ne zararım olacak. Asıl bizde erkek cocugu baba, dede, amca vs.erkekler götürür kız cocuklarına anne, anneanne abla vs.götürür diyor. Ara ara konu acılsa hemen triplere giriyor. Eşimle babam cogu konuda hic anlaşamıyorlar zaten. Ben bu konuda eşimi savunsam da karsı cıkıyor cok biliyosunuz siz diye. tabi bunları ona söyleyemiyor bana söylüyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bazen babama karsı ne diyeceğimibilemiyorum
bizim evimiz ayrı aslında ama annemlerin evi müstakil cocuklar daha rahat ediyor diye güzel havalarda orda kalıyoruz genelde. biz işe gidince annemle babam bakıyor. aslında cocugun altı sık değiştirilmiyor. Gündüzleri tuvalete götürüyorlar. Gece yatarken bezleniyor. Yatak odasında bezlerken babam varsa mesela baba cıkar mısın bezini takacagım diyorum. Ters ters bakıyor ne olacakmıs ben görünce diyorDuydugumuz onca cocuk tacizi haberinden sonra esinizi anlayabiliyorum. Paranoyak olduk. Babanizin alinmasi da normal. Anlamadigim sey neden anneanne ve dede bu kadar sik degistiriyor cocugun altini. Onlar mi bakiyor? Beraber mi yasiyorsunuz?
Yahu babanıza üzüldüm.Taciz haberleri aldı başını gidiyor da açık açık baba çık altını değiştiricem demek de olmaz tacizci muamelesi yapmış gibi.Ha babanın kendi düşünüp çıkması lazım zaten ama bence baban da eşine gıcık olmuş inat ediyor.bizim evimiz ayrı aslında ama annemlerin evi müstakil cocuklar daha rahat ediyor diye güzel havalarda orda kalıyoruz genelde. biz işe gidince annemle babam bakıyor. aslında cocugun altı sık değiştirilmiyor. Gündüzleri tuvalete götürüyorlar. Gece yatarken bezleniyor. Yatak odasında bezlerken babam varsa mesela baba cıkar mısın bezini takacagım diyorum. Ters ters bakıyor ne olacakmıs ben görünce diyor
ikisi de birbirlerine gıcıklar zatenhic anlaşamazlarYahu babanıza üzüldüm.Taciz haberleri aldı başını gidiyor da açık açık baba çık altını değiştiricem demek de olmaz tacizci muamelesi yapmış gibi.Ha babanın kendi düşünüp çıkması lazım zaten ama bence baban da eşine gıcık olmuş inat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?