- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Çaresizliğinizi çok iyi anlıyorum evlendigimden beri bende yalnızım ve 3,5 yaşındaki ogkumu sizin gibi bende yalnız büyüttüm .Eşim polis.Calisma saatleri çok düzensiz yani öyle hafta içi 8-5 hafta sonu tatil gibi bir durumları yok maalesef .Evde olduğunda yardımcı olur ama bu düzensizlik ve oğlumu birakaxak kimsem olmadığı için ,kpss,YDS kurslarına ve pedagojik formasyon eğitimine gidemedim çünkü devamlılık gerektiren şeyler ve eşim bir gün evdeyse diğer gün yok oğlumu da götürmek olmayacağı için gitmedim .Tabiki bunları çocuktan önce halletmm gerekliydi ama olmadı işte ...
Şuan İngilizce sınavına çalışıyorum annemde kalıyorum .Gündüz annem oynadığı halde oğlum sürekli odaya gelip anne ne yapıyorsun aaa kitap mı aldın yok bende ders yapcam deyip deyip gidiyo :)) ve yemin ederim o zaman dilimi çöp oluyor cidden dikkatimi dağıtıyor zaten sıkıntım var ingilizceyle :) yani kimseye kizmayin kendi oğlum 1 taneyken bile dikkatimi dağıtıyor ve bazen gerçekten kafam kaldırmıyor başkası hiç katlanamaz .Sizin bı sucunuz yok ama ya eşiniz bakacak yada erteleneceksiniz maalesef
Şuan İngilizce sınavına çalışıyorum annemde kalıyorum .Gündüz annem oynadığı halde oğlum sürekli odaya gelip anne ne yapıyorsun aaa kitap mı aldın yok bende ders yapcam deyip deyip gidiyo :)) ve yemin ederim o zaman dilimi çöp oluyor cidden dikkatimi dağıtıyor zaten sıkıntım var ingilizceyle :) yani kimseye kizmayin kendi oğlum 1 taneyken bile dikkatimi dağıtıyor ve bazen gerçekten kafam kaldırmıyor başkası hiç katlanamaz .Sizin bı sucunuz yok ama ya eşiniz bakacak yada erteleneceksiniz maalesef