- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
Aaa öyle mi tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza insallah. Bebek takviminizi olusturmamissiniz kadınlar kulübü profilinizde ne kadarlık gebesinizBu konuda da haklısınız benceKimsenin yönlendirmesine tabi ki gelmeyin.. Bende 27 yaşındayım 2.5 yıl oldu evleneli şuan hamileyim.. Bu tabi ki dünyanın en güzel şeyi çok heyecan verici ama yanı sıra da ciddi bir sorumluluk..
Evet tam da o sınav:)sanırım Yine kazanamama korkuSuyla böyle hissediyorum
18 haftalık olacağız inşallah. Ben yeni üyeyim pek anlamıyorum..Aaa öyle mi tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza insallah. Bebek takviminizi olusturmamissiniz kadınlar kulübü profilinizde ne kadarlık gebesiniz
Bize olmadı valla öyle birşey. Hatta tam tersi çok güzelHerkes bunu söylüyor engel değil diye. Ablamda geçen vajinal kontrole gittim deyince bebek mi düşünüyorsun çok erken asla yapma gez toz etrafında bagris cagris çocuğa çok mu meraklidin deyiverdi. Bende bebek konusunu ben açmadım ki vajinal muayeneye gittim dedim sadece filan oldum . Fakat daha önce de ne bekliyorsun bı yıllık evlisin çocuk gezmeye engel değil yaşın ilerlemeden çocuk yap enerjin olmaz sonra demişti. Yakın zamandaki tepkisine de gıcık oldum geçmişte ki yap yap baskısına da gıcık olmuştum. Hiç sevmem bana karisilsinama kafam karıştı çocuk engel bence de ...anne baba arasında birbirilerine ayrılan zamanı bile azaltıyor ki
Ama babasi sizinle siz babasıyla nasıl ilgilenebiliyorsunuz onca yorgunluk ve ilgi bölüsumunun ustuneBize olmadı valla öyle birşey. Hatta tam tersi çok güzeleşine daha çok yaknlaşyorsun çocuğinin babasını görünceki o heyecanı mutluluğu, babasının sevgisi ilgilenmesi birkez daha aşk ediyor insanı.. oğlum 6 aylk babası işten gelnce alsn beni diye hevesle babasını takip ediyor benm çok hoşuma gidiyor
Su an gezilecek bir dönem değil. Hamilelik sinavi kazanmaniza da engel degil. Ama tabi hazir degilseniz hic o topa girmeyin esinize tatli bir dille su an hazir olmadiginizi anlatin. Hayallerinizin oldugunu söyleyin. Size uygun olann bir tarihi ortalama olarak soyleyin ki havada kalmasin. Hem cocukta oyle kolay birsey degil cogu tanidigimiz senelerdir ugrasiyor hakkinizda hayirlisi olsun insallahMerhaba 2 yılı bitirdiğim bi evliliğimiz var.dert demek doğru olmaz ama çocuk noktasında anlaşamıyoruz .ben bi süre istemiyordum hem gezmek tozmak için hem de kazanmam gereken bir sınav olduğu için eşim ilk başlarda saygı duydu fakat artık ne zaman ne zaman diye sürekli bu konuyu gündeme getirir oldu.bu konu beni bunaltıyor açıkçası.ne pandemiden dolayı gezip tozabildik ne de bu sürede sınavı kazanabildim.27 yaşındayım ve çok da geç olduğunu düşünmüyorum kendim için.eşimi bu konuda nasıl ikna edebilirim.onu da direk tersleyip böyle bir konuda üzmek istemiyorum.ama biraz köşeye sıkıştım artık.fikirleriniz için teşekkür ederim.
Uyuduğu zaman. En geç 9 da uyutuyorum bebekliğinden beri o şekilde alştrdm. 9dan sonra birbirimize zaman ayırıyoruzAma babasi sizinle siz babasıyla nasıl ilgilenebiliyorsunuz onca yorgunluk ve ilgi bölüsumunun ustune
Yani zor bence o saatte uyutmakta .sonuçta uyu deyince uyumaz .devamlı uyanır .o uyusa bile sende bitmiş olursun dokuza kadar zaten filan .sizi tebrik ederim tabikiUyuduğu zaman. En geç 9 da uyutuyorum bebekliğinden beri o şekilde alştrdm. 9dan sonra birbirimize zaman ayırıyoruz
Bilmem ben çok seviyorum çocukları belki de o yüzden bana zor gelmiyor.. Mesela eşimle iş.paylaşımı yaparız çocuk olduğu için. Belki de o yüzden daha zaman ayırabiliyoruzdur..Yani zor bence o saatte uyutmakta .sonuçta uyu deyince uyumaz .devamlı uyanır .o uyusa bile sende bitmiş olursun dokuza kadar zaten filan .sizi tebrik ederim tabiki♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?