Çocuk meselesi

kadriye6272

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Tüp bebek tedavisi vs gördüm olumsuz oldu çocuğum olmadı şimdi iki yakınımın var çok seviyorum çocukları çok iyi anlaşıyoruz kendi yeğenim oldu şimdi çocuklarla ne yapsam anneleri bana sende prova ediyorsun diyorlar sizce normal mi ben zaten çoluk çocuk içinde kalabalık bir aile yapısında yaşadım bekarlen çok sinirlerim bozuluyor artık yani benim onların çocuklarıyla yaptığım şeyler kendi yeğenimle yapacağım şeylerin provasıymış

Sorsan iyi niyetle yaptık derler size de kıskanıyor diye damga vururlar o yüzden en iyisi mesafe koymak, niyetleri iyi olsa bile düşüncesiz ve patavatsızlar. Bu en iyi ihtimal bu arada, bir de bunu kötü niyetle bilerek yapan bir grup var.

beni yıpratmak için mi yapıyorlar
Sizin de çocuğunuz olduğunda yaparsın şimdiden prova olsun gibisinden konuşmuşlar ama gereksiz tabi. Laf sokma amacı taşıdığını düşünmüyorum. Laf ola beri gele.

Sorsan iyi niyetle yaptık derler size de kıskanıyor diye damga vururlar o yüzden en iyisi mesafe koymak, niyetleri iyi olsa bile düşüncesiz ve patavatsızlar. Bu en iyi ihtimal bu arada, bir de bunu kötü niyetle bilerek yapan bir grup var.
Evet yoruyorlar artık beni oysa ilk onların çocukları oldu onların çocukları 5 6 yaşında yeni doğan için neyin provası yapayım o çocuklarla ben her zamanki gibi güzel vakit geçirirken sanki bu zamana kadar geçirmemişim gibi bşr anda söylüyorlar artık kaldıramıyorum en iyisi mesafeyi artırmak zaten vardı

Belki kötü niyetle söylememişlerdir.ben de 11 yıl sonra anne oldum tüp Bebek tedavisi ile o zamanlarda biraz alıngan oluyoruz galiba
Bilmiyorum canım bu rahatsız ediyor beni artık Allah bağışlasın evet sürekli tekrarladıkları için rahatsız oluyorum birşeyde diyemiyorum alıngan dicekler biliyorum

Bilmiyorum canım bu rahatsız ediyor beni artık Allah bağışlasın evet sürekli tekrarladıkları için rahatsız oluyorum birşeyde diyemiyorum alıngan dicekler biliyorum
Seni çok iyi anlıyorum bişey desen olmuyor demesen içine dert oluyor en iyisi duymazdan gel. Çocuklarla ilgilensen imreniyor oluyorsun ilgilenmesen,sevmesen kıskanıyor oluyorsun bizim toplumda bazı şeyleri aşmak zor oluyor

Seni çok iyi anlıyorum bişey desen olmuyor demesen içine dert oluyor en iyisi duymazdan gel. Çocuklarla ilgilensen imreniyor oluyorsun ilgilenmesen,sevmesen kıskanıyor oluyorsun bizim toplumda bazı şeyleri aşmak zor oluyor
Evet canım çok teşekkür ediyorum öyle gerçekten

Insan bebek sahibi olmaya calisip olamiyorken boyle seylere karsi ekstra hassas oluyor. Uygun bir sekilde soyleyin veya biraz mesafeli davranin. Umarim en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz 🌸🫂

ay bosver ugrasma elin çocuğuyla
kendi yegeninle takil.
olabildigince az gorus esinin kardesleriyle ve onların familyalariyla. boylece daha az duyarsin o salak yorumlarini

Yok kızlar yeğenimle yaparım olarak söylüyorlar benim zaten 8 senedir olmadı çocuğum bu yaptıkları bu yıl türeyen bişey sadece artık bana saçma geliyor zaten onların çocuklarıda benim elimde büyüdü hepimizin emeği var sanki hiç bişey yapmamışım gibi şimdi yaptıklarım benim yeğenimle yapacaklarıma prova bilmiyorum ilk başta takılmıyordum ama artık sinirim bozuluyor yani kendi yeğenim doğmadan önce ben bu çocuklarla zaten herşeyi yapıyordum şimdi aynı şeyleri yaparken sanada prova kelimesi eklendi özellikle görümcem tarafından ama tahammülüm azalmıştır belki en iyisi dediğiniz gibi biraz mesafe

Back
X