Aynenn canım bende tam bunları diycektimm.ESKİsi gibi ne heves kaldıı ne heyecannn.Sİtede bakıyorumdaa ufff işi o kadar çokk abartan varkii sankii dünyanın sonu gelmiş gibi kırmızılarıı görünce zırlayanmı mırıldananmı ararsınkaydirigubbakcemile3yaa vakti zamanı gelmeyince kudursakta,sızlansaksa yok yok gelmezz..En iyisi sabırla beklemekzemuszemuszemuszemuszemuszemus
mujuka bal beyinlim yerim seni ben :lepi:
doğru diyin canişkommm bide şu rahimden bakıyorlarya gebelik vermı deyüüülmaz: lmaz: mikrop kapacaklar allah korusun
valla süper giderk çoğalıyoz haaaaa...hoşgeldiniz arkadaşlar topiğimize,nihayet bebiş hevesini dondurabilenler çıkıyo teker tüker ortaya ...öptüm sizi...kızlar gerçekten insan gerçekten isterse beynini kontrol edebiliyomuş,biraz zaman aldı ama oldu nihayet..artık ota ,çöpe son verdim,doktor moktor da yok(ben tekrar dellenene kadar)..oh ne rahat...kocişimlen şu kısacık ömrümüzü Allahın izni ile doya doya yaşamak istiyoz artık...amaaan bakıyom şu tz deki evlilik programlarına neyim de;daha ne kaç yaşına gelmiş evlenmemişler ya da talihsiz bir evlilik yapıp boşanmışlar var....kendimizden iyilere bakıp sızlanacağımıza,kötülere bakıp şükretmeliyiz,bardağın boşunu neden görüyoruz ki hep?soran olursa nolacak ki denedik tedaviye gittik olmadı,zamana bıraktık,Allah izin verdiği zaman olur bakalım,acelemiz yok vs gibi şeyler desek,noluuuuuur?kim ne diyebilir?benim hayatım bu yaaa,istersem hiç çocuk yapmam,evlenmem,naparsam yaparım...di mi ama...
kim kim olduk şimdik?
ezine77
angel34
elchin
balsurat
ayknds
yabangülüm
herkesler liste yapar da biz yapamazmıyız yani?
bu da çocuk düşünmeyenler listesi olsun,herkese de kapak olsun:umursamaz:
oleyyyyyyyyyyyy ağlamıycam nan bugün benim kırmızı gelmedi ama yarın kesin gelcekkkk kaydirigubbakcemile2
ELCHNOZUM dinazorum benimmm biz fosilizz demii:jeyyar:kaydirigubbakcemile5Kısır fosiliz bizsırnaşık şey
Bugün eşime dedim artık bebe duyunca öğğğğ geliyor..içim ufacıkta olsa cız etmiyorrr olmasın umrumda değil ben sağlık istiyorum dedimdelikafaduldenbenimki şaşırdı .Garibim hemen dolabı açtı fındıklara baktı.ben gülmeye başladım:roflol::roflol:dedim ne olsu şimdi senimi bebe hasreti aldı dedim zuhahaha:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?