Çocuk Meselesini Rafa Kaldırmak İsteyenler

mujuka bal beyinlim yerim seni ben :lepi:

doğru diyin canişkommm bide şu rahimden bakıyorlarya gebelik vermı deyüüülmaz:lmaz: mikrop kapacaklar allah korusun

mujuka bal beyinlim yerim seni ben :lepi:

doğru diyin canişkommm bide şu rahimden bakıyorlarya gebelik vermı deyüüülmaz:lmaz: mikrop kapacaklar allah korusun

sEN O TOPİĞİİ tekrar bulabilirmisin yoksa benmi sana bulup yollayımmm:dilcikar:yagmura sinir oldumm nelerr yamışşş :dilcikar:aman m,llet ne yaparsa yapsınn bagırsaklarına kadar soksunlar ne yaaprlarsa yapsınlar:dilcikar:

slm kızlar bende aranıza katıldım artık benimde hevesim kaçtı. kafamdan silmek istiyorum ama çok zor bunu da biliyorum. aman olursa olur . olmazsada olmaz öyle değilmi . verende allah alanda... yeter ki hakkımızda hayırlısı olsun...bu arada geçmişi okudumda ne kadar samimi sıcak bi ortam burası ....

şekerlerr kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:a.s.

valla süper giderk çoğalıyoz haaaaa...hoşgeldiniz arkadaşlar topiğimize,nihayet bebiş hevesini dondurabilenler çıkıyo teker tüker ortaya ...öptüm sizi...kızlar gerçekten insan gerçekten isterse beynini kontrol edebiliyomuş,biraz zaman aldı ama oldu nihayet..artık ota ,çöpe son verdim,doktor moktor da yok(ben tekrar dellenene kadar)..oh ne rahat...kocişimlen şu kısacık ömrümüzü Allahın izni ile doya doya yaşamak istiyoz artık...amaaan bakıyom şu tz deki evlilik programlarına neyim de;daha ne kaç yaşına gelmiş evlenmemişler ya da talihsiz bir evlilik yapıp boşanmışlar var....kendimizden iyilere bakıp sızlanacağımıza,kötülere bakıp şükretmeliyiz,bardağın boşunu neden görüyoruz ki hep?soran olursa nolacak ki denedik tedaviye gittik olmadı,zamana bıraktık,Allah izin verdiği zaman olur bakalım,acelemiz yok vs gibi şeyler desek,noluuuuuur?kim ne diyebilir?benim hayatım bu yaaa,istersem hiç çocuk yapmam,evlenmem,naparsam yaparım...di mi ama...

Son düzenleme:

ezine gerçekden çok haklısın canım bundan sonra böyle ohh ne rahat hayatımızı yaşayalım .....:smiley-cool::smiley-cool:

kaydirigubbakcemile2Günaydınnn kızlar herkeze hayırlı günlerr diliyorumkaydirigubbakcemile2

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenbende varım bende varım..şu an rafta bile ne yapayım rabbim nasip ederse olur.hayırlısı olsun kimsenin gözünde koymasın rabbim işallah.:Saruboceq:

kim kim olduk şimdik?
ezine77
angel34
elchin
balsurat
ayknds
yabangülüm
herkesler liste yapar da biz yapamazmıyız yani?
bu da çocuk düşünmeyenler listesi olsun,herkese de kapak olsun:umursamaz:

hım önceki sayfalara yazan arkadaşları yazmadım çünkü bi daha uğramamışlar,bi daha uğrarlarsa onları da yazarım...

kim kim olduk şimdik?
ezine77
angel34
elchin
balsurat
ayknds
yabangülüm
herkesler liste yapar da biz yapamazmıyız yani?
bu da çocuk düşünmeyenler listesi olsun,herkese de kapak olsun:umursamaz:

alkisalkisalkisEllerine sağlıkk canımmm :lepi:

Evett herkeze kapak olsunzemuszemus biz zırlayıp ağlamıyoruzz..zemuszemusRabbimize sığınmışızzzemuszemus

canlarım bende varıııııııııııım bende 6 7 ay kendi haline bırakıcam
belki beklemediğim bi anda gelir
tam benlik burası

ezineciğim canım listene beni de eklermisin 7 ay oldu tüp bebek tedavisi bırakalı kafamı dinlemek istiyorum çocuk lafı duymak istemiyorum(içim gidiyor ama)ama bizim toplumumuz unutturmaya fırsat vermiyorlar sağolsun çok güzel bir başlık olmuş bundan sonra hep burdayım (bayramdan sonra)yarın memlekete gidiyoruzda onun için herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar.

oleyyyyyyyyyyyy ağlamıycam nan bugün benim kırmızı gelmedi ama yarın kesin gelcekkkk kaydirigubbakcemile2

oleyyyyyyyyyyyy ağlamıycam nan bugün benim kırmızı gelmedi ama yarın kesin gelcekkkk kaydirigubbakcemile2

ELCHNOZUM dinazorum benimmm biz fosilizz demii:jeyyar:kaydirigubbakcemile5Kısır fosiliz bizsırnaşık şey

Bugün eşime dedim artık bebe duyunca öğğğğ geliyor..içim ufacıkta olsa cız etmiyorrr olmasın umrumda değil ben sağlık istiyorum dedimdelikafaduldenbenimki şaşırdı .Garibim hemen dolabı açtı fındıklara baktı.ben gülmeye başladım:roflol::roflol:dedim ne olsu şimdi senimi bebe hasreti aldı dedim zuhahaha:roflol:

muhahahahah benim adama bende diyom olmazsa olmasın biz yeteriz birbirimize oda evet diyokaydirigubbakcemile2 zaten ben sizi kıskanırım diyooakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…