çocuk meselesini yüzüme vuruyorlar

kurban olsun teyzesi ona.. öp yerime kokulu kokulu.. Rabbim yardımcınız olsun canım benim..

benım ölmüş anamın ve babamın arkasından konusanı yırtarım ve oyarım o kımın iti oluyor da laf ediyor ailene nasıl izin verirsiniz ne munasebet bu ne hadsizlik densize de bak karaktersiz ne diye ciddiye alırsınız onları Allahın bı bıldiği vardır sen hiçç üzülme ben de 3 sene tedavi gördüm yemediğim hormon kalmadı ılk çocuklarımda karnımda öldü sonra hopp sil bastan tekrar basladım tedaviye ikizim oldu 1 kız 1 erkek çokk şükür şimdi bu sene okula basladılar allahım olmayanlara bu mululuğu taddırı insallah size de taddıracak hiçç üzülüp isyan etmeyın asla

canım kesinlikle bu insan müsfetteleriyle bir daha konusma,sokaklarından bile geçme
iyi bir sopayı haketmişler bence

bende 4 senelik evliyim,2 düşük ve 5 ay önce doğumda kızımı kaybettim
evlat hasreti nedir emin ol bir cok kişiden iyi bilirim
ama yapacak bir sey yok canım,takdiri ilahi
ayrıca sen daha cok yeni evli sayılırsın
sıkma canını stres gebe kalmayı önler

Ailem yok diye onlara annem babam kardeşim gibi sarıldım. Sandım ki onlarda bana öyle sarılır. Önceleri anlamıyordum lafların nereye gittiğini.Onları tanıdıkça ne demek istediklerini de anladım. HEr bir şey söylediklerinde sustum içimden sabır diledim Allahtan. Ne zaman üstüme gelseler eşim elinden tuttuğu gibi biz gidiyoruz dedi,götürdü beni oradan. Ama anlamıyorlardı. Takmışlardı bir kire kimsem yok,param yok,çalışıyorum ama asgari ücret,evimiz kira her şeyimiz borç,onlara bir tek havlu hediye edebiliyordum bütçemden ayırıp. Ama onlar bana bir tane bile hediye almadılar. Çocuklarına bayramda 50 şer lira toplayıp verebildim. Tüm gün bayram konusu bu oldu eşim yokken bana cimri mi demediler fakirliğimi yüzüme mi vurmadılar? Sabrettim. Ama şimdi onların çocuğu oluyor. Benim yok. Allahım sağlıklı sıhhatli aklı yerinde bir evlat nasip etsin bana inşallah. İyi ki varsınız hanımlar. Hepinizden nasıl da bulamayacağım bir destek aldım. Allah hepinizden razı olsun. Allah ne muradınız varsa versin.

fakirlik konusu saçma bir bir olay olmuş.
sen evlısın ve eşinin himayesi altındasın

eşine deki ; '' canım annenler bana çalışmıyorsun deyip duruyor, sende izin vermiyorum der misin onlara'' bunu söyle
veya eşine
ben böyle böyle söyleyeceğim de ( eşim çalıştırmıyor)
bak bir müddet sonra bu iş meselesi kapanır.

her şeyine çare olmaz ama
en azından sorunlarından bir tanesı elenmiş olur

tam oldu dedik.kimyasal hamilelik oldu 2 ay önce.doktor iki ay daha deneme olmaz dedi.3 ay daha deneyeceğiz. Hem pko var hem de yumurtam olmuyor. Kaderim benim..

Daha çok gençsin ve henüz yeni evlisin.Hayırlısıyla olur inşallah.

Pko lu olup hamile kalan çok kişi var.Hatta kk'da konuları var,oralara bakarsan moral bulursun.
Kimyasal hamilelik olduysa,yumurtan hiç olmuyor değil herhalde.

Seni üzen,inciten,strese sokan insanlardan uzak durmaya çalış.
Ne mutlu ki,seni koruyup kollayan bir eşin var.

Allahtan ümit kesilmez ki
her an iyileşebilirsin.
ayrıca seni üzen kişiler çok fena insanlar senin yerinde kim olsa bir bahane bulup ona da bulaşmaya çalışacaklardı bence
bol bol dua et bugünler de geçer elbet

canım yazdıklarını okudum ve o görümcelerine eltilerne her neyse Allah ıslah etsin İnşallah
Bu dünya imtihan dünyası ama sende olmıcak psikolojisine girip eşine ve kendine yazık etme
İnan ben bunun örneklerini yaşadım ertafımda hiç çocuğun olmıcak denilen insanlarbile hamile kaldılar bebekleri oldu
şu an zor biliyorum sabr edip beklemen gerekio çoooooooooooook zor biliyorum ama onlarında istediği bu
onlara istediklerini verme inadına daha mutlu görün umutsuzluğa kapılma

bu utanmaz insanlarin salak sacma konusmalari neden moralini bozuyor ki
gül gec hatta dalga gec
eksik yerlerinden vur
cocuk istersin veya istemezsin SANANE de
kimse buna karismaz ki hatta böyle igrenc yorumlar yapmak ne hadlerine
agizlarinin payini vermemekle sen yanlis yapiyorsun
hayatina özeline sokmasinlar burunlarini
kibarda konusma
belliki kibarliktan anlamazlar
esinde ilginc
oda seni korurken oda eksikliklerini göz önüne sermis
ailecek kari koca olarak sanane yada sizene diyememissiniz
bu bizim hayatimiz diyememissiniz
silerim ben böyle insanlari kim olursa olsun
ne hayatima ne evime sokarim
ayrica cocuk dogurma marifet degil
anne baba olmak marifet bunuda böyle carp suratlarina

Son düzenleme:
Benim doğumumda kayınvalidem çocuğu olmayan kuzenime dönüp çocuğu olmayan torunumun yüzüne bakmasın nazarı değer demişti.Sonrada benim kızımın da yok ama o halası onun nazarı değmez dedi.Kuzenimle teyzem ben üzülmeyeyim diye gizli gizli ağlamışlar gözleri yumruk gibi olmuş anneme ısrar edip sorunca ne oldu diye onlar gittikden sonra anlattı üzüntüden sütüm kesilmişdi.Sonra görümcemde kuzenimde tüp bebek yaptı.Kuzenimin çocuğu oldu görümcem ne yazıkkı bebeğini kaybetti ve bir dahada çocuğu olmadı.Kuzenim tüp bebekten 4 yıl sonra hiç düşünmediği halde normal yoldan hiç beklemediği halde hamile kaldı.Şimdi 2 çocuk annesi. Onun için insanlar densizlik yaparken kalp kırarken çok düşünmeli Allah beni cezalandırırmı diye korkmalı.Bırak o münasebetsizleri hiç kafana takma asgari ücretlede olsa işinden ayrılma çalış.Kimse bu dünyaya kazık çakmaya gelmedi onlar dua etsinde çocukları annane dede varken annesiz babasız kalmasınlar.Kimin ne zaman öleceği belli mi sanki.Allahda gelene kimin karşı koymaya gücü yeter.

cnm eşin allahtan iyi birisi gibi geldi bana anlattıklarından 1,5 sene çocuk olmuyor demek için erken bi süreç tatlım onlar çok cahil insanlarmış denicek başka bişey yok bi insanın yokluğunu veya varlığını konuşan insanlardan ne olur ki ayyy şu görümcelerin eltilerin hiçmi iyisi olmaz hep bi yamukları oluo ya allah versin evlatlarıda olmş ne mlletle uğraşıolar acaba sen hamile kalınca nasıl yüzüne bakıcaklar hamile kalıncada kork anacım onlardan başına bi hal getirirler allah muhafaza nalet olsun böle insanlara.Bak cnm siteyi daha yakından takip et gebelik bölümünü orada bazı testler var hamileliğini kolaylaştırcak doğru günde ilişkide bulunmanı sağlıycak takip et sende peşini bırakma doktoruna git muayeneni ol kapak olsun szede dersin allah yardımcın olsun en önemlisi eşin burada onlarla ilişkini koparabilirsinde bu kdr yaşadığın şeye rağmen hakkındır

canım böyle düşünürsen allah muhafaza isyan etmiş oluyorsun...
sen alahtan daha iyimi biliyorsun, sence görümcene eltine ikinci bebeği nasip edebilen allah, sence sana da nasip etmesi çokmu zor...allahın kudreti yanında sual olunmaz...
her hayır görünende bir şer, her şer görünende de bir hayır vardır...böyle düşündükçe isyan edersiniz...allah sizi görmüyormu? üzüntünüzü bilmiyormu ne kadar arzuladığınızı bilmiyormu? allah herşeyi bilendir görendir... o herşeyin hayırlısını bilir şerlisini de bilir...
ama her daim şükretmek dua etmek gerekir...eltin görümcen ikinci çocuklarına kavuşuyor da benim neden olmuyor diye hayıflanmayın...aksine allahım benimde gönlümün muradınız ver diye dua et...
ve şunu unutma ki, dünyadaki her ne için üzülür yakınır, isyan boyutuna giderseniz, allah sizi tam onunla imtihan eder...
ALLAHI DÜNYALIK BİRŞEY İLE UNUTURSANIZ, ALLAH SİZİ KENDİSİNİ UNUTTUĞUNUZ ŞEY İLE İMTİHAN EDER...

Sakin ol lütfen İçim acıdı inan ki. Oturup ağlayacağım şimdi.

Bizler sanaldan anladık senin acını, yüreğimizde hissettik.. Onlar anlayamıyorlarsa senin suçun ne? Hayvanlar bile merhametlidir. Bir köpek sahibini her gördüğünde mutlu olur, zıplar, hoplar, havlar. Kuşlar öter, kediler sırnaşır. Bitkiler bile güzel konuşmalardan, güzel müziklerden etkilenirler, çiçek açarlar, güzelleşirler.

Ama onlar..

Onlar habersiz hayatın güzelliklerinden. Aile anlayışından uzaklar. Gerçek duygulardan, insanlıktan, sevgiden habersizler..

Ben şuna inandım. Bu hayatta neyi küçümsüyorsak, neyi ayıplıyorsak, neyle dalga geçiyorsak yaşıyoruz. Emin ol, o insan müsveddeleri evlatlarından görecekler yaptıkları eziyetin cezasını. Kimseye beddua etmem, ama herkes ektiğini biçiyor bu hayatta.

Sen yüreğinin güzelliğiyle yap üzerine düşeni, gerisini Allah'a bırak. Emin ol melekler gibi yavrunu alacaksın kucağına. Hepimiz dua edeceğiz senin için.

Canım bu anlattıkların gerçekmi . Sen bu insan vasfı taşımayan kişilerle muhatap olma. Ne havlusu, ne harçlığı 1 liranı dahi verip hediye almak. Cimri desinler sana boşver

merhabalar.....canim oncelikle Allahim sanada insallah en kisa zamanda cift cift versin,ama sen onlar gibi olma,onlar gibi Allahin sana emanetiyle sakin ovunme,unutma veren Allahtir.ben babami hic tanimadim uvey babayla buyudum,sonrada erkenden evlendim,ne bir okul okudum ne bir mesleyim var.11 yillik evliyim 3 gorumcem 2 kaynim var,benim evlendigimde hepsi bekardi simdi ise elitim 3 gorumcelerimin ikisertane cocugu var,ve benim halen yok.ben oyle problemler yasadimki evliligim ilk 8 yili bebeyi dusunemedim bile hicte korunmadim.rahim onunde et varimis oda iltihap yapip tupumu zedeledi A llaha sukurki rahim velan yerinde.basimi bi kaldirdimki bizim cocugumuz olmuyor.iste simdide iki yil felan oldu bebek icin cirpinip duruyoruz.2 tup bebek 4 kezde asilamam negatif.halende yok...ama o kadar aciki.eltim salisirken ilk cocugunu bana koyardi ben bakardim sonra ikinci,onuda buyuttum,simdide 3 yu buyutuyorum isteyerek bakmiyorum ihtiyaci var insanligimi yapiyoruM.ama o kadar aci cekiyorumki bende neler duydum.kayinvalidem bir gun gelip bana dediki...kendine iyi bak eyer sorun senden cikarda cocugun olmazsa ben oglumu baskasiyla evlendiririm dedi.hala unutumayorum.daha neler neler.ama ben yinede Allahin rizasini anip evine gidiyorum.benim icim yaniyor bu yangini benim gibi olanlar anlar ancak baska kimse anlamaz anliyorum der sadece ama anlamaz......

Üzüldüm açıkcası ama size değil, eltinize ve görümcenize. Bir insan nasıl bu kadar duygusuz,ruhsuz ve kötü niyetli olabilir. cidden yazık bu kadar kötü olabilmek, bu kadar fena olmak...
üzülmeyin nolur, daha yasınız küçük zannedersem, belli olmaz belki bu ay belki iki ay sonra surpriz yapıp geliverir küçük misafiriniz.

uzulmeyin, moralinizi yüksek tutun, bir süre deneyin olmazsa tıbbi yardım alabilirsiniz :)

Dünyaya bak, zerre kadar duygusu olmayan, insanlıktan anlamayan insanlar anne olabiliyor, ama sen bunu elde etmek için çaba harcıyorsun. Asıl onların çocuklarına yazık, gerçekten... Öyle bir aileye sahip oldukları için o çocuklara yazık. Gerçekten o çocuklara çok üzüldüm. Umarım çabalarınız meyvesini verir. Tüm yüreğimle diliyorum.

canım bendede pko vardı ama umutsuz olmadım ve şimdi cok şükür hamileyim.sakın ola kapılma umutsuzluğa işte o zaman ezik olursun aldırma onlara.eger birileri arkandan konuşuyorsa sen onlardan bi adım öndesin demektir

Nasıl iyi niyetli bir insansınız ya. İnanamıyorum gerçekten bu kadar iyi niyetli bir insan olmanıza rağmen sizi bu kadar üzdüklerine. Ne istiyorlar sizden ya, kötü günler yaşamışsınız, aile gibi olacaklarına resmen düşman bellemişler. Bu nasıl bir fesatlıktır nasıl bir kötü niyetliliktir ya. Her türlü şeye hakkınız var ama yapacağınızı sanmıyorum. İsteseniz de kötülük yapamazsınız siz. Ama birşeyleri değiştirin bence. Eşiniz olmadan başbaşa kalmayın. Eşinizden destek isteyin bu konuda, size bir şey dediklerinde ağızlarının payını versin. Sizi bu kadar yıpratmaya hakları yok. Siz de ağızlarının payını verseniz bu kadar geniş hareket edemezler, keşke verebilseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…