- Konu Sahibi happybeautydaughter
-
yazdiklarini okuyunca hem cok sasirdim hem cok sinirlendim...bunlar nasil insan insanligi gectim nasil canlilar gelinlerinin ana babasi yok diye nasil alay gecerler Allah katinda senin ne kadr degerli oldugunu bilmiyorlarmi yetimin oksuzun akittigi gozyasinin hesabinin cok cetin oldugunu bilmiyorlarmi o kadar cahil insanin arasinda napiyosun bacim sen?onlarin seni daha cok sahiplenmeleri gerekir yazikki yazik obur dunyada hesaplari cok cetin...cocuk meselesine gelince dur hele bakalim ortada fol yok yumurta yok sen cocugumuz olmuyor demissin okudugum kadariyla pko disindada sorun yokmus ustelik bir bucuk senelik evlisin daha yeni evlisin benimde birbucuk sene sonra oldu...bir sene onemsemedim olsada olur dedim son bi kac ay baya kafayi taktim sonrada hic beklemedigim bir ayda nasip etti rabbim simdi iki kizim var biri 22 aylik digeri 6 aylik ilk bebeklere hamile kalmak zordur ikinciler daha kolay olur onin icin sakin kafana takipta umutsuzluga kapilma zaten okuduguma gore stres yuzunden yumurtlaman guclesiyormus sakin ha!cahillerin lafina gelipte stres yapip kendine zarar verme...hem bir karisim var bal tarcin corekotunu karistirip gunde iki tatli kasigi sabah ve aksam olmak uzere tuketiyorsun gercekten cok ise yariyor yumurtalarin buyumesini sagliyor 40 gunde bir olan reglm 28 gunde bir geliyor artik hemde ilk denememde ise yaradi detayli bilgiyi bununla ilgili topiklerden bulabilirsin.birde ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederim gercekten cok faydali bir test hicbir sorunu olmayan ciftlerin duzenli kullanmasi halinde ilk uc dort ay icinde gebelik oluyor bu iki seyi arastir ve dene derim ovulasyon testi icin imkanim yok alamam dersen ocak ayinda turkiyeye geliyorum ben sana getiririm (bunu tum samimiyetimle soyluyorum sakin cekinme)ben kanadada yasiyorum bu testler cok ucuz burda tamammi canim aklinda bulunsun rabbim her daim yardimcin olsun hayirlisiylada mis kokulu bebisini kucagina alirsin insallahMerhaba Hanımlar,
Sinirim öyle bozuk ki.Bir buçuk yıllık evliyim.Annem babam yok.Uzun yıllar önce onları kaybettim.Kimsesizdim evlendiğimde,eşimle büyük bir aşkla evlendik. En başından beri kimsesizliğimi hep hissettiren bir eş ailesi ile karşı karşıyayım.Bir görümcem bir eltim var.İkisininde birer erkek çocuğu var ve biz de evlendiğimizden beri hep kız çocuk isterdik.Babası hep onların yanında beni rencide edecek sözler söyler dururdu.Eve gidene kadar susar belli etmez gece eşim uykuya daldığında gözyaşlarımı akıtırdım.Gel zaman git zaman evliliğimizin 6.ayında daha sormaya başladı hepsi ne zaman çocuk yapacaksınız diye?Biz de olmuyor diyemediğimizden zamanı değil deyip geçiştirdik hep.Evliliğimizin 1.yılının dolmasına yakın eltim sizin çocuğunuz olmuyor dedi gülerek.Sonra eşimin ailesi de bu cümleleri kurmaya başladı her ziyaretimizde.Yaşadığım acıyı siz düşünün.Görümcem bir gün herkesin içinde dedi ki sizin çocuğunuzun babaannesi,dedesi olacak ama anneanne ve dedesi olmayacak.O çocuk hep eksik kalacak bizim çocuklarımızın yanında ezik kalacak dedi.Öyle üzüldüm ki.Eşim de bu olayın üzerine yeter artık eşimle dalga geçiyorsunuz kızın parası yok ailesi yok diye daha fazla hor görmesine izin vermeyeceğim dedi ve taşındık.Şimdi öğreniyorum ki bana bunca kötülüğü yapan görümcem de eltim de hamile üstelik 3 aya doğuyor bebekleri hem de kız......VE benim çocuğum olmuyor.Ölüyorum arkadaşlar,bazen diyorum ki içimden sen onları kıskanıyorsun,onların 2.çocuğu oluyor benim olmuyor,hala eşimin yüzüne vurup ayırmaya çalışıyorlar..Ölüyorum arkadaşlar onların 2.çocuk istemedikleri halde bebek sahibi olmalarına benim olamama,bu kadar kötülük yapıp bu mutlulukları yaşamalarına.Ben onların bebekleri doğduğunda onları hastanede nasıl mutlu olmuşum gibi ziyaret edeyim arkadaşlar..Ölüyorum içim yanıyorrr...Şimdi daha çok yüzüme vuruluyor olmayan çocuğum ölüyorummm..Yardım edin ne olur
Merhaba Hanımlar,
Sinirim öyle bozuk ki.Bir buçuk yıllık evliyim.Annem babam yok.Uzun yıllar önce onları kaybettim.Kimsesizdim evlendiğimde,eşimle büyük bir aşkla evlendik. En başından beri kimsesizliğimi hep hissettiren bir eş ailesi ile karşı karşıyayım.Bir görümcem bir eltim var.İkisininde birer erkek çocuğu var ve biz de evlendiğimizden beri hep kız çocuk isterdik.Babası hep onların yanında beni rencide edecek sözler söyler dururdu.Eve gidene kadar susar belli etmez gece eşim uykuya daldığında gözyaşlarımı akıtırdım.Gel zaman git zaman evliliğimizin 6.ayında daha sormaya başladı hepsi ne zaman çocuk yapacaksınız diye?Biz de olmuyor diyemediğimizden zamanı değil deyip geçiştirdik hep.Evliliğimizin 1.yılının dolmasına yakın eltim sizin çocuğunuz olmuyor dedi gülerek.Sonra eşimin ailesi de bu cümleleri kurmaya başladı her ziyaretimizde.Yaşadığım acıyı siz düşünün.Görümcem bir gün herkesin içinde dedi ki sizin çocuğunuzun babaannesi,dedesi olacak ama anneanne ve dedesi olmayacak.O çocuk hep eksik kalacak bizim çocuklarımızın yanında ezik kalacak dedi.Öyle üzüldüm ki.Eşim de bu olayın üzerine yeter artık eşimle dalga geçiyorsunuz kızın parası yok ailesi yok diye daha fazla hor görmesine izin vermeyeceğim dedi ve taşındık.Şimdi öğreniyorum ki bana bunca kötülüğü yapan görümcem de eltim de hamile üstelik 3 aya doğuyor bebekleri hem de kız......VE benim çocuğum olmuyor.Ölüyorum arkadaşlar,bazen diyorum ki içimden sen onları kıskanıyorsun,onların 2.çocuğu oluyor benim olmuyor,hala eşimin yüzüne vurup ayırmaya çalışıyorlar..Ölüyorum arkadaşlar onların 2.çocuk istemedikleri halde bebek sahibi olmalarına benim olamama,bu kadar kötülük yapıp bu mutlulukları yaşamalarına.Ben onların bebekleri doğduğunda onları hastanede nasıl mutlu olmuşum gibi ziyaret edeyim arkadaşlar..Ölüyorum içim yanıyorrr...Şimdi daha çok yüzüme vuruluyor olmayan çocuğum ölüyorummm..Yardım edin ne olur
oyle tabıkı canım ben neler yasadım bı allah bılıyo bır ben,yazsam roman olur.. benım eşim allahım ne verırsen ver ver ıste dıyodu.. oglum otizimlibu dünyada ınsanın evladı ıle sınanması kadar zor bısey yok
ALLAH TAN SAGLIK SIHHATLI HAYIRLI EVLATLAR DILEYIN
neden her yazında kimsesizim kimsesizim diyorsun!!!
KİMSESİZLER KİMSESİ Rabbim var O'na sığın..
çocuğa gelince o da Allahtan
senin kimyasalda olsa gebelik oluşmuş
benim 6 yıldır olmuyor bebeğim hiç gebelik yaşamadım..
1 aşılama 5 kere tüp bebek bitkisel ilaçlar ne ameliyatlar neler denedik ama olmadı
senin eşinin ailesinin söyledikleriymiş çektiklerin benimse tedaviler sırasında oluşan olumsuzluklar
normal bir laparoskopide hasta 2 gün sonra normal yaşamına dönüyor ama ben tam 1 ay neler çektim laparoskopiden sonra
herkesin bir imtihanı var seninki de eşinin ailesiymiş
sakın bedduada etme Allaha havale et Rabbim herşeyi en iyi bilendir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?