çocuk odası var mi

Ya ciddiyim aslında.
Cidden bizimle yatsın istiyoruz. Gündüz yatması için anne yanı beşik alırız belki kafasındayız. Dalga geçmiyorum eşim bizim yatağın yanına korkuluk yaptırıp üçümüze beşik havasına da sokabilir. o da geçti laf arasında.
İkinci planımızsa oda alıp bizim onun odasında yatmamız üzerine kurulu:KK70: oturma odamız büyük, köşe takımımız yatak oluyor, tvyi salona alıp ufak değişikliklerle yatak odasını bırakıp komple buraya yerleşebiliriz.
Slim yanında da yatsa bari özel anlarında başka odaya geçmez misin
Konu shaibi bunu bile yapmıyo

Cocuk odasi almamis olsaniz dahi cocugunuz kalmasi icin uygun sartlari okusturmalisiniz. Ki olusturamadiysaniz dahi birlikte okurken siz diger odaya gecin. Cocugunuzun bilincaltinda pek cok sey oluşuyor su an. Sizi o halde gorurken anlam veremeyip birbiniza zarar verdiginiz zannedebilir.

merak ettim,sizin odanızda park yatakta mı yatıyor?? uykuya nasıl dalıyor? çünkü bu yaşta yanına yatıp uyuması gerek.kitap okuyarak vs..park yatakta olmaz o iş ...
çocuk kendi odasını kendi yatağını bilmeli,aidiyet duygusu olmalı..sizin odanızı kendi odası biliyor şu anda..

Beşikte yatiyo doğduğundan beri.öğle uykusunda da akşam da gider beşiğine yatar yerini biliyo odasını ayirsam sorun yasamicaz inşallah çabuk alışır

Slim yanında da yatsa bari özel anlarında başka odaya geçmez misin
Konu shaibi bunu bile yapmıyo

1 yaşından küçükse sallamam sanırım ya:D
Ama 1 yaşından büyükse yanında çatır çatır sevişemem sanırım, gülme gelir:D
Onun dışında çocuğumun yanında öpüşmekten, sarılmaktan, hafif orta dereceli yakınlaşmalardan hiç kaçınmayı planlamıyorum.

1 yaşından küçükse sallamam sanırım ya:KK70:
Ama 1 yaşından büyükse yanında çatır çatır sevişemem sanırım, gülme gelir:KK70:
Onun dışında çocuğumun yanında öpüşmekten, sarılmaktan, hafif orta dereceli yakınlaşmalardan hiç kaçınmayı planlamıyorum.
Öpmekte bişey yok tabi
Hatta siz birbirinizi öpünce çocuk ta öğrenir gelir sizi öper
Öptürmek ister yanak uzatır

Ama konu ağzımı açık bıraktı
Ani gelişirse koy veririz aynı odada diyo resmen
Ordan içeri geçince yapılmıyo mu sanki töbe töbe
Nasıl daha açık yazılır ki..

salonu oturma odası olarak kullanın cocuga oda yapın yahu cocuk psıkolojısı dıye bırsey var en cok annelerın okuyup arastırması gerek
4-5 aylıkken bebek odası olmalı ayrılmalı 2 yas dıyorsunuz saka gıbı
bı an uyansa gorse napıcaksınız acaba ? nasıl bı cesaret

Bir buçuk yaşında emzirmeyi bıraktim o zaman ayırmayı çok istedim olmadı ama bu akşam bu işi halledicem bende biliyorum yanlış

Öpmekte bişey yok tabi

Ölüyorum senin yorumlarına :KK48:

Yapıyorum dedim ya her zaman değil bazen odada da oluyo istem dışı yani bende biliyorum cözücem bu sorunu
Çözecem diyosun hala
Al beşiği götür salona koy dedim, aha çözüldü
Ama koymuyosun işte yapacam edecem diyosun hala
Bazen başka odaya geçmen teşrif değil, şart. Her zaman yapman lazım hatta

Bir buçuk yaşında emzirmeyi bıraktim o zaman ayırmayı çok istedim olmadı ama bu akşam bu işi halledicem bende biliyorum yanlış
kız emzırmeyle ne alakası var benım kızda emıyor ama odası ayrı
gece son beslenmesını yapar odasında uyutursun bebefon al en ucuzundan koy odana aglarsa duyarsın bıttı gıttı

Öpmekte bişey yok tabi

Ya ben ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum cidden.
Yani mesela insan çocuğunun uyanmadan önceki hareketini, saatini vs bilir. O ani sevişmede çığlık atacak da değil. Herkesin sevişmesi de farklı sonuçta.
Bana atla deve gelmiyor.
Yani düşünüyorum benim odam ayrıydı ama kalkıp basmıştım annemle babamı. ki daha büyük tüm. Delirmedim.
Ama konu sahibinin imkanı var, kullansın.

Ya ben ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum cidden.
Yani mesela insan çocuğunun uyanmadan önceki hareketini, saatini vs bilir. O ani sevişmede çığlık atacak da değil. Herkesin sevişmesi de farklı sonuçta.
Bana atla deve gelmiyor.
Yani düşünüyorum benim odam ayrıydı ama kalkıp basmıştım annemle babamı. ki daha büyük tüm. Delirmedim.
Ama konu sahibinin imkanı var, kullansın.
Büyükmüşsün
Her çocuk ta delirir diye bişey yok
Ama ev tek oda değilse neden aynı odada her hacet giderilir :D
Yani sizinkiler en azından önlem de almış, o başka bişey
Şimdi çocuk 2 yaşında, taklit bile eder anne babayı
Benim kızım 16 aylık babası gibi spor yapmaya çalışıyor mesela, spor eldivenlerini de alıyo sallıyo :D

evet anlar bir süre sonra aynını denemek ister ne oluyor diye ! hatta komik olacağını sanıp anlatır böyle yapıyor der ! bizzat komşumun 3 yaşındaki oğlu ileri geri hareketler yapıp annem babama böyle böyle yapıyor demişti hem biz hem kadın yerin dibine girdik

Büyükmüşsün
Her çocuk ta delirir diye bişey yok
Ama ev tek oda değilse neden aynı odada her hacet giderilir :KK70:
Yani sizinkiler en azından önlem de almış, o başka bişey
Şimdi çocuk 2 yaşında, taklit bile eder anne babayı
Benim kızım 16 aylık babası gibi spor yapmaya çalışıyor mesela, spor eldivenlerini de alıyo sallıyo :KK70:

Hahaha benimki de Ebru Şallı ile plates yapıyor :KK48:

Bu arada hala daha Adem Güneş okuyucuları gelmedi mi?? Güvenli bağlanma, çocuk hazır oluncaya kadar beraber aynı oda da yatılmalı diyenler gelmedi mi?

Adem güneşi bilmiyorum.
Ama böyle anne baba bebeği yapışık olmaya yönlendiriyorsa kendisine tatlış diye hitap edebilirim.
Şimdiye kadar konudaki en yapışkan ben varım sanki

Bu arada hala daha Adem Güneş okuyucuları gelmedi mi?? Güvenli bağlanma, çocuk hazır oluncaya kadar beraber aynı oda da yatılmalı diyenler gelmedi mi?
Değil mi... Öff kimse şu Adem Güneş. Ben 1 aylık bebeğimi kendi odamda yatırmıyorum, nerede kaldı 2 yaşında çocuk. Güvenli bağlanmayı da tesadüfen öğrenmişler, bağlanma da bağlanma, aynı odada yatılınca olmuyor bağlanma.
Oğlum büyüyünce aynı odada yatmadık sana bağlanamadım, senden nefret ediyorum artık annem değilsin deyip saçını maviye mora boyatacak galiba, yanlış yapıyorum..

Back
X