Çocuk öğretmenini sevmiyor

Cocuğunuzu taniyan sizsiniz. Kimin yaptıgini size soylemis. Bu noktada cocugunuzun dogru soyleyip söylemediğini de ancak siz anlayabilirsiniz. Yetiskinler kadar kolay yalan söylemez cocuklar . Ayrıca ogretmeni yapmamis olsa dahi sevmemesinin mutlaka ciddi bir sebebi vardir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir daha cok kucuk. Ama siddetin izlerini hayati boyunca zihninde taşıyacak. Vakit kaybetmeden değiştirmeli sinifini, hatta gerekirse okulunu bile. Ve şiddet uygulayan her kimse bunu ortaya cikarmali mutlaka.

Arkadaşlar çocuk sırtındaki izleri öğretmenin yaptığını söyledi öğretmeni kesinlikle reddetti bu sırtındaki izler belli belirsiz henüz 6 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bu gibi şeyleri ıspatı için ancak kamera kaydı gerektirir.çocuk sınıfını çok sevdiği için aynı sınıfta devam etmek istiyor. Okulun mudur yardimcisi çocuğun pisikolojisi için sınıf değiştirmeyin diyor kararsız kaldım

İyi de çocuğununuzun yalan söyleyip söylemedigini en iyi siz bilirsiniz.Ki bence çocuğunuz doğruyu söylüyor ama siz inanmamakta direniyorsunuz gibi

İyi de çocuğununuzun yalan söyleyip söylemedigini en iyi siz bilirsiniz.Ki bence çocuğunuz doğruyu söylüyor ama siz inanmamakta direniyorsunuz gibi

Aynen bence de. Okuduklarını da anlamak iatediğini düşünmüyorum. Başkası olsa şu kadar zamanda milyon kere okulu yıkmıştı. Ayrıca birinin vücudunda parmak izi bırakabilmek için baya baya kuvvetle sıkmak lazım ki bir çocuğun bunu yapabileceğini de düşünmüyorum ben.

İlkokulda 4. Sınıfa giden öğrenciler de var fiziki olarak olgun onlar da yapmış olabilirler. Hem çocuğunuza sorunca ne söyledi. Büyük ihtimal öğretmeni de çocuğunuzu sevmiyordur sınıfını değiştirince en çok öğretmen sevinir

İlkokulda 4. Sınıfa giden öğrenciler de var fiziki olarak olgun onlar da yapmış olabilirler. Hem çocuğunuza sorunca ne söyledi. Büyük ihtimal öğretmeni de çocuğunuzu sevmiyordur sınıfını değiştirince en çok öğretmen sevinir
bu nasi bi cumle bi an sizi o ogretmen sandim.bu olaya bu acidan bakmak

bu nasi bi cumle bi an sizi o ogretmen sandim.bu olaya bu acidan bakmak
Biraz karşıdan bakmak yeterli bunu düşünmek için bir öğretmenin 30 a yakın hatta daha fazla öğrencisi oluyor hepsini gerçek anlamda sevmesi mümkün mü. Sevmemesi tabiki şiddeti gerektirmez ki öğretmenler öğrencilere değil şiddet dokunmaya dahi çekiniyorlar artık bence hanımefendi öğretmeninin yaptığından emin olmadığından sessiz kalmış gibi geldi

Parmak izi var itip kakma var .. ama sinif degistirilmesin, cunku cocugun psikolojisi bozulur:))) hmmmss massallah herkes psikolog pedagog ama sacma bi cevap mudurunku. Ogretmeni bi kac kez itip kakabilirsiniz belki anlar yaptiginin ne kadar kotu olduhunu

Biraz karşıdan bakmak yeterli bunu düşünmek için bir öğretmenin 30 a yakın hatta daha fazla öğrencisi oluyor hepsini gerçek anlamda sevmesi mümkün mü. Sevmemesi tabiki şiddeti gerektirmez ki öğretmenler öğrencilere değil şiddet dokunmaya dahi çekiniyorlar artık bence hanımefendi öğretmeninin yaptığından emin olmadığından sessiz kalmış gibi geldi
tabiki dokunmaya cekinecekler bende ogretmenim ve tek bi cocuga dokunmuslugum yok.size ilginc gelebilir ama ben butun ogrencilerimi seviyorum caliskan olmasalar da kotu huylarida olsa seviyorum.hepsini belki ayni derecede degil ama icimde onlara karsi sevgi ve merhamet duygusu var.butun ogretmenlerin boyle olmasi lazim bu meslej vicdan işi

tabiki dokunmaya cekinecekler bende ogretmenim ve tek bi cocuga dokunmuslugum yok.size ilginc gelebilir ama ben butun ogrencilerimi seviyorum caliskan olmasalar da kotu huylarida olsa seviyorum.hepsini belki ayni derecede degil ama icimde onlara karsi sevgi ve merhamet duygusu var.butun ogretmenlerin boyle olmasi lazim bu meslej vicdan işi
Anlatmak istediğim de bu hepsini aynı derece sevemez bir insan (bir insan diyorum çünkü öğretmenden önce insanlık gelir) yıldızları uymaya da bilir sırf bu yüzden bile başka öğretmen okutmalı

Back
X