Çocuk olmaması sorunu

Benim kaç tane sorunum vardı.
Saydam oooo.
Hidroselpenks ameliyatı olursunuz. Tüpünüzü aldırırsınız.
Benim sol tüp hidroselpenks ve tüpüm alındı.
Ben tek tüple 2 çocuk doğurdum.
Eğer 2 tüpünüzde sorun varsa tüp bebek.

İleri hız l_arjinin takviyesi ile düzeliyor. Hareket 0 değilse ya da çok az hareket değilse.

İsterseniz özelden yazın.

Eşiniz sorumluluktan kaçmıyor. Çok istiyor bence. Gidip dışarı da ağlar gelir merak etmeyin.
Yanlız ailesine her şeyi anlatmasin sizin sorunlariniz ufak sorunlar inanın buna.
Bende geçtim bu yollardan.
Sizi çok iyi anlıyorum.

olacak olsaydi olurdu ne yahu.. tup bebek parasindan vs mi cekiniyor bunlar?

iyi o zaman kp kalp krizi felan gecirirse hastaye goturmeyin. yasayacaksa yasar deyin siz.

hic caba harcamayin tamamen kadere teslim olun.

Önce bir nefes al rahatla sakinleş. Evet ailesine söylemesi yanlış çok hassas bi konu bu tembihle söylemesn çünkü aynı şeyleri yaşayan birym çocuk konusunda ikimizde de sorun yok ama olmuyor. Basta bizde çok kavga ettik kalp kırdık çok üstüne gittim eşimin sigara içtiği için belki sebep budur diye ama sebep falan yokmuş biliyo musun nasip diye bişey varms onu da benm ve senin gibiler mecbur bekleyeck napalm başka çaremiz yok mutlaka birgün olur. Ben evlilgmn 4. Yılına girdim ama yapacak hiçbir şey yok zamanını kaliteli pozitif geçirmeye özen göster varsa tedavi sana eşine bence gidin bak bizim sebebi bile belli degl bir tedevi şekli bile yok sizin varsa mutlaka yapn tedavinzi umarm tez zamanda bebegnze kavuşursnz🙏
Aynen canım bende sürekli uyarıyorum ailem diye güveniyorsun ama gün gelir belki sana bile laf dokundururlar söyleme diyorum benim ailem öyle çiğ insanlar değiller diyor ama bi gün bu başına gelecek biliyorum o zaman bana hak verecek ama ben yıpranıyorum şuan sonradan anlasa ne fayda benim ameliyat olmam gerekiyormuş oda ilaç felan kullanıyor çağresi varken çağresiz derdimiz varmış gibiyiz şuan Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah insan yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor hele de bı çocuk konusunda

Vardir her işte bir hayir. Çocuk ailenizi daha beter yipratir. Ne hamilelikde anlayiş gorursuz ne doğurdukdan sonra bağlilik. Evliliğim başbaşa geçireceginiz huzurlu aylarini boyle yapiyorsa hamilelik belirtilerim, çocuk bakma yorgunlugu girince kim bilir ne hale gelirsiniz. Allah der ki bazen sizin şer bildiyinizde hayir, hayir bildiyinizde şer vardir. Ben bilirim sizler bilemezsiniz... bence bu da Allahin sana bir lutfu. Ben 20 ay sonra hamile kaldim. Bir gun bile bana bebekle ilgili kirici birsoz demedi. Hep destek oldu. Ailesine karşi beni yipratanlara karşi hep dağ gibi durdu arkamda. Her adet donemi yaklaşdiginda hamilelik olmazsa üzuleceyimi bildiği için beni gezmelere goturudu moralimi yukseltirdi. Yani ablacim anlayiş gormediyin adamin kucağina çocuk vereyim düşüncesi ilk once kendine sonra da çocuga haksizlik olur. InsaAllah hayirli bir zamanda Allah nasib eder size çocuk canim
Bilmiyorum canım adet olana kadar aslında ağır bişey bile kaldırtmaz bana aşırı istiyor bide bende bilmiyorum kafanı karıştıranlarmı var varsa zaten hakkımı helal etmiyorum onlara

Onunkıler oldukça muhim ve büyük ölçüde engel olan sorunlardan , seninki ni bilmiyorum.
ne diyeceğimi bilemiyorum canım, boşan ayrıl demek bize kolay. yuva bozmak öyle kolay değil gerçek bu. Allah eşinin kalbine merhamet vicdan versin. Eğer kararlıysan eşine takviye bitkisel çözümler vs yapmaya çalış
İlaç kullanıyor şuan canım bende bişeyler yapıyorum faydası olurmu bilmem

Kızmayın ama çocuğunuzun olmaması adamın gerçek yüzünü size göstermiş. Bu adam ki kendi sorununu kabul etmeyip sizi ailesine sorunlu gösteriyor. Bu adam ki sizin bulduğunuz her yönteme, uğraşa,çabaya burun kıvırıp sizinle tartışıyor. Bu adam baba yapılır mı yahu? Cahil ve aileyle eşi arasında bağ kuramayan adamın teki.
Doktora gittiniz mi? Beraber gidin, belki doktordan duyunca sizin fikirlerinizi önemser.

Benim kaç tane sorunum vardı.
Saydam oooo.
Hidroselpenks ameliyatı olursunuz. Tüpünüzü aldırırsınız.
Benim sol tüp hidroselpenks ve tüpüm alındı.
Ben tek tüple 2 çocuk doğurdum.
Eğer 2 tüpünüzde sorun varsa tüp bebek.

İleri hız l_arjinin takviyesi ile düzeliyor. Hareket 0 değilse ya da çok az hareket değilse.

İsterseniz özelden yazın.

Eşiniz sorumluluktan kaçmıyor. Çok istiyor bence. Gidip dışarı da ağlar gelir merak etmeyin.
Yanlız ailesine her şeyi anlatmasin sizin sorunlariniz ufak sorunlar inanın buna.
Bende geçtim bu yollardan.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Bir tüpüm hidrosalpinks benimde canım evet eşim çok istiyor nişanlandığımızda ta kızım olsun istiyorum dedi adını bile koydu geçen gitmiş kız bebek ayakkbısı almış ama işte tedavi bişey diyince olursa olur demesi annesinin de etkisi var diye düşünüyorum ben çünki oda çok söylüyor bana o sözü özel hastaneye gittiğimizde zaten yüzü asılıyor kadının özele gidip para harcadılar diye hastaneye gittiğimizi duyunca ilk sorduğu şey devlete mi özele mi gittiniz oluyor

Bu kadar cahil biri cocuguna baba olabilir mi?
Cocuk olunca evliliginiz sandigindan kotuye gider, cocuga da yazik etmis olursun.
Cocuk fikrini baya ertele, kocanin zihniyet degismiyorsa cok net soyluyorum bosan, bu kadar cahil, sıg insanlar sizin omrunuzu yer hanimlar

olacak olsaydi olurdu ne yahu.. tup bebek parasindan vs mi cekiniyor bunlar?

iyi o zaman kp kalp krizi felan gecirirse hastaye goturmeyin. yasayacaksa yasar deyin siz.

hic caba harcamayin tamamen kadere teslim olun.
Evet canım tüp bebeğin lafı bile geçmiyor çok masraflı diye bide annesi izin vermez ona

Bir tüpüm hidrosalpinks benimde canım evet eşim çok istiyor nişanlandığımızda ta kızım olsun istiyorum dedi adını bile koydu geçen gitmiş kız bebek ayakkbısı almış ama işte tedavi bişey diyince olursa olur demesi annesinin de etkisi var diye düşünüyorum ben çünki oda çok söylüyor bana o sözü özel hastaneye gittiğimizde zaten yüzü asılıyor kadının özele gidip para harcadılar diye hastaneye gittiğimizi duyunca ilk sorduğu şey devlete mi özele mi gittiniz oluyor
Yüzünü asacak ne var, adamın içine girip sperm mı olacaksınız.
Gitsin caresine baksın.
Bir sürü şeye dikkat etmesi gerekiyor.

Hidroselpenks ameliyatını. Laparoskopisi çok iyi bı hekim yapmalı, bunlar önemli operasyonlar. Küçük bı sorun ama iyi bı hekim yazmazsa sonu facia olabilir.
Ben ilk ameliyatımda ölümden döndüm.
Sonra çok iyi bı hekime ameliyat oldum.

Bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı doktorlara gittik bendede sorunlar var eşimde de ama bunu kabullenemiyor sadece bende varmış gibi davranıyor ailesi de öyle davranıyor. Ben burda bişeyler araştırıyorum yada başka yerde bi tedavi yöntemi buluyorum eşime söylüyorum direk ailesine söylüyor sonra da gelip olacak olsaydı kendiliğinden olurdu diyor regl olunca böyle diyen adam geri bana tavır yapıyor az öncede tartıştık ben yine bi tedavi yöntemi söyledim onlan bunlan olmuyor olacak olsa olurdu dedi yine bende sen bu çocuğu istiyon mu istemiyonmu çözemedim ben seni dedim sonra da tartıştık çekti kapıyı gitti çalışmıyorum evdeyim zaten şuanda iş bulamıyorum çalışsam gidip kendim halledecem çünki herşeyimizden ailesinin haberi oluyor kaç kere tartıştık uyardım söyleme diye napacam bilmiyorum artık ikimiz de çok istiyoruz çocuğu günden güne aramız açılıyor bu konu yüzünden ne benim ailem yardımcı oluyor nede onunkiler maddiyattan bahsetmiyorum manevi yönden bile eşimle ikimiz de böyle bocalayıp duruyoruz bazen çokmu üstüne gidiyorum acaba diyorum zaman geçiyor bi yandan da psikolojik olarak çöktüm artık
bazi şeyleri oluruna bırakmak lazım belkide senin için en hayırlısı bu adamdan çocuk olmaması

Evet canım tüp bebeğin lafı bile geçmiyor çok masraflı diye bide annesi izin vermez ona
Siz annesiyle mi çocuk yapacaksınız? Önce eşiniz bunu kavramalı. Siz bir ailesiniz artık, kök aile dışarıda kaldı. Bu kadar hayatınıza katılamazlar.

izin alirsaniz vermez Allahin cahili.. her seyi annesine danisma anlatma geregi duyarsa esiniz kadin da kendini soz sahibi sanar tabi. Allah yardimcin olsun. bu adamdan cocuk yapmamanda hayir olabilir.

bu sinir stresle normal insan cocuk yapamaz.. cok zor durumunuz.. cahille ugrasmak cok zor. ne omur gecer ne cocuk buyutulur boyle adamla.

Back
X