- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi holdmetight
-
Arkadaşım niye arasınllar. cenazede akıllarına düğün mu gelsin ne heveslisiniz evlenmeye günah ya. ne değişik insanlar var benim içim urperdi kuzenin ölmesi ne demek sözlün ağzını açıp bir şey diyemedi mi sana ona da yazıklar olsun alt tarafı evlenip ureyeceksiniz . Ne tantana ne heveskayinpederin yigeni
sinirlendigim nokta gelmemeleri degil aramaya tenezzul etmemeleri
Yahu sen gercekmisin ne aramasi yaa adamlarin cani yanmis sen istedigin kadar sevmiyorlar de sizin ailecek hem arayip hem cenazeye gitmeniz icap eder yarin birgun aile olcaksiniz isteme soz kacmiyor ya gene olur gene istenir ne bu kibir insanlar nelerle ugrasiyor sen neler dusunuyorsun yanlis yoldasin sen bu sekilde devam edersen senin bu is yass ben sana diyim gec okmadan arayin insanlik kotu gunde belli olurkayinpederin yigeni
sinirlendigim nokta gelmemeleri degil aramaya tenezzul etmemeleri
farkeder mi isterse 70 yaşında olsunkiz degil 49 yasinda Kadin, yasi farketmez sonucta bir can gitti ama yinede belirtmek istedim
Sevgilinin üzerine gereksiz ve fazla gidiyosun, şuanda suçsuz oldugu halde sürekli ozur diliyor ama bence yakinda cok kötü patlycak benden demesi, genelde böyle ezik takilan tipler sonradan fena patliyo ve geri dönüşü olmuyor
Bak buradaki herkes ayni yorumu yapmis demekki sorun sende, cok bencil düşünüyosun tamam sende aylarca beklemissin bu gunu anliyorum seni gerçekten sinir bozucu sürekli ertelenmesi ama ortada bi cenaze var ölüm var, ne kadar aci bisey suanda inan sen akillarindan gecen en son seysindir bence senin onlari araman gerekiyor, gec olsun ama buruk olmasin ilerde de zaten laf olmaz mi adamin kuzeninin cenazesi var kiz istemeye gidiyor? Kim boyle biseyi affedebilirki akraba olarak, ben affedemezdim sanki kiz kaciyo
Sevgilisi uzulmeye değer biri değil bence kuzeni olmusken kapris yapan kizdan Özür diliyor layigini bulmuş iştebir lindanın,bir de konu sahibinin sevgilisine çok üzülüyorum.inşallah bir an önce akılları başlarına gelir
Sevgilisi uzulmeye değer biri değil bence kuzeni olmusken kapris yapan kizdan Özür diliyor layigini bulmuş işte
beni ikinci defa cevreme aileme rezil ettiler
birde arayip bassagligi dileyemem
insallah basina bu tarz birsey gelmez(asla beddua amacli anlama) ve beni anlamak zorunda kalmassin
cunku kinadigin seyi yasamadan olmuyorsun
Arkadaşım niye arasınllar. cenazede akıllarına düğün mu gelsin ne heveslisiniz evlenmeye günah ya. ne değişik insanlar var benim içim urperdi kuzenin ölmesi ne demek sözlün ağzını açıp bir şey diyemedi mi sana ona da yazıklar olsun alt tarafı evlenip ureyeceksiniz . Ne tantana ne heves
Ortada bir cenaze var ve sen kapris yapıyorsun .Bu kadar kişi haksizsin dedi hiç dusundun mu bi durupsevgilimin kuzeni degil ya 50 yasinda babasinin kuzeni hemde yuz goz olmadiklari insan amma meraklisiniz insani karalamaya
Yahu niye arasınlar böyle bir mantık mi var cenazesi olan aranırolay bu sabah oldu cenaze yarin olacak beden morgta, kimsenin birsey yaptigi yok kp kv evinde oturuyor, aramak zor mu sizcede?
Valla ben de sevgilimi kendi saçma sapan ailevi meselelerden 1 yıldan uzun süredir bekletiyorum, evlenme teklifi de aldım, üstelik neredeyse 30 yaşında insanlarız. Kız erkek farketmez bekleyen taraf var. O çocuk da herkese evlenme teklif ettim diye duyurdu 1 yıldır önüne gelen soruyor daha off demedi bana. Benim ailem de sağolsun 1 yıldır arayıp da bir durumu izah etme gereği duymadılar. Evleneceğiniz kişiyle hayatın acı tatlı her şeyini sırtlanmasını bilin. Sen cenaze var sırtını çevirmişin adama, bana benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa yüzüne bile bakmam. Ki benim durumumda bizim taraf ağır kusurlu buna rağmen erkek arkadaşımla el eleyiz her daim. Biraz empati fazla şeye gerek yok. Çevren vs 2 ay sonra kimse bir şey hatırlamayacak emin ol, kimsenin umrunda değil sen ne zaman sözlenmişin nişan yapmışın vs. Şu an sen kötü gelin olmak, aile tarafından dışlanmak için elinden geleni ardına koymuyorsun6 ay once basladi bu amaan ne farkeder 1 ay sonra olsun ne farkeder su zaman olsun diye diye 6 ay oldu, beni bir gururum onurum yok mu
bak burada ilk defa bu kadar sert bir yorum yapacam.
inşAllah bu aile hiçbir zaman seni gelip istemezler. çünkü çok çekerler.
ya hu biz ne zaman insan olarak bu kadar duyarsızlaştık.
Ya sürekli kinadigin şey başına gelir yok beddua filan diyosun da bi sana mi çalışıyor bu din ? Nerede oluye saygı. E o zaman senin başına da yakinin intihar etmesi gelirkendiniz demistiniz beddua gelir ustune yapisir diye kendinde gormessen cocugunda gorursun ben beddua etmedim ama sen ediyorsun, bukadar canini yakan ne oldu anlayamadim
kendiniz demistiniz beddua gelir ustune yapisir diye kendinde gormessen cocugunda gorursun ben beddua etmedim ama sen ediyorsun, bukadar canini yakan ne oldu anlayamadim
beni ikinci defa cevreme aileme rezil ettiler
birde arayip bassagligi dileyemem
Yawrum sen kaç yaşındasın?bir genc kizin hayal ve hevesini ikinci defa gursaginda biraktigi icin ozur diliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?