Cocuk oyuncagina dondu

kayinpederin yigeni
sinirlendigim nokta gelmemeleri degil aramaya tenezzul etmemeleri
Arkadaşım niye arasınllar. cenazede akıllarına düğün mu gelsin ne heveslisiniz evlenmeye günah ya. ne değişik insanlar var benim içim urperdi kuzenin ölmesi ne demek sözlün ağzını açıp bir şey diyemedi mi sana ona da yazıklar olsun alt tarafı evlenip ureyeceksiniz . Ne tantana ne heves

kayinpederin yigeni
sinirlendigim nokta gelmemeleri degil aramaya tenezzul etmemeleri
Yahu sen gercekmisin ne aramasi yaa adamlarin cani yanmis sen istedigin kadar sevmiyorlar de sizin ailecek hem arayip hem cenazeye gitmeniz icap eder yarin birgun aile olcaksiniz isteme soz kacmiyor ya gene olur gene istenir ne bu kibir insanlar nelerle ugrasiyor sen neler dusunuyorsun yanlis yoldasin sen bu sekilde devam edersen senin bu is yass ben sana diyim gec okmadan arayin insanlik kotu gunde belli olur

zaten bende istemem cenaze olan gun yapilan soz nisandan hayir mi gelir aslaa, ama aramamalari bunun hep tekrarlanmasi canimi sikti

bir lindanın,bir de konu sahibinin sevgilisine çok üzülüyorum.inşallah bir an önce akılları başlarına gelir
Sevgilisi uzulmeye değer biri değil bence kuzeni olmusken kapris yapan kizdan Özür diliyor layigini bulmuş işte

Sevgilisi uzulmeye değer biri değil bence kuzeni olmusken kapris yapan kizdan Özür diliyor layigini bulmuş işte

sevgilimin kuzeni degil ya 50 yasinda babasinin kuzeni hemde yuz goz olmadiklari insan amma meraklisiniz insani karalamaya

insallah basina bu tarz birsey gelmez(asla beddua amacli anlama) ve beni anlamak zorunda kalmassin
cunku kinadigin seyi yasamadan olmuyorsun

Umarım birilerinin ne dirisinin ne ölüsünün ardından zaten geçimsizdi, çevresiyle limoniydi, kendisi hakkında aptal falan deniyordu denmez. Kötü söz sahibine aittir, aktardığınız laflar da yapışır kalır üstünüzde. Kötü olmamak elimizde değil ama en azından öyle bilinmemek için yapabileceklerimiz var.

olay bu sabah oldu cenaze yarin olacak beden morgta, kimsenin birsey yaptigi yok kp kv evinde oturuyor, aramak zor mu sizcede?

sevgilimin kuzeni degil ya 50 yasinda babasinin kuzeni hemde yuz goz olmadiklari insan amma meraklisiniz insani karalamaya
Ortada bir cenaze var ve sen kapris yapıyorsun .Bu kadar kişi haksizsin dedi hiç dusundun mu bi durup

6 ay once basladi bu amaan ne farkeder 1 ay sonra olsun ne farkeder su zaman olsun diye diye 6 ay oldu, beni bir gururum onurum yok mu
Valla ben de sevgilimi kendi saçma sapan ailevi meselelerden 1 yıldan uzun süredir bekletiyorum, evlenme teklifi de aldım, üstelik neredeyse 30 yaşında insanlarız. Kız erkek farketmez bekleyen taraf var. O çocuk da herkese evlenme teklif ettim diye duyurdu 1 yıldır önüne gelen soruyor daha off demedi bana. Benim ailem de sağolsun 1 yıldır arayıp da bir durumu izah etme gereği duymadılar. Evleneceğiniz kişiyle hayatın acı tatlı her şeyini sırtlanmasını bilin. Sen cenaze var sırtını çevirmişin adama, bana benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa yüzüne bile bakmam. Ki benim durumumda bizim taraf ağır kusurlu buna rağmen erkek arkadaşımla el eleyiz her daim. Biraz empati fazla şeye gerek yok. Çevren vs 2 ay sonra kimse bir şey hatırlamayacak emin ol, kimsenin umrunda değil sen ne zaman sözlenmişin nişan yapmışın vs. Şu an sen kötü gelin olmak, aile tarafından dışlanmak için elinden geleni ardına koymuyorsun

bak burada ilk defa bu kadar sert bir yorum yapacam.
inşAllah bu aile hiçbir zaman seni gelip istemezler. çünkü çok çekerler.
ya hu biz ne zaman insan olarak bu kadar duyarsızlaştık.

kendiniz demistiniz beddua gelir ustune yapisir diye kendinde gormessen cocugunda gorursun ben beddua etmedim ama sen ediyorsun, bukadar canini yakan ne oldu anlayamadim

Sen ne kadar bencil bir insansın böyle...ne yani,o hengamede o telaşede bir de kp kv seni mi arayacaktıki sen şu an onların oğlunun sadece sevgilisi konumundasın...ne nişanlısı ne de sözlüsü...özür dilenecek bile bir durum yokken erkek arkadaşın özürler dilemiş ama yok...otur vefat eden için bir fatiha oku önce,ölen hakkında bile onu suçlayıcı yazmışsın yazık sana.evde kalma korkusu mu sardı yahu,bi sabır bi destur...sen bu kafayla bu sinirle evlilik falan yürütemezsin haberin ola

İnsan tanımadığı bir insanın suratına şoyle kallavi bir osmanlı tokadı nakşetmek ister mi?
Ben sana karşı hissediyorum.
Hala arayıp özür dilemeleri gerekiyor diyorsun.
Ya hu bir can gitmiş hem de intihar. Ben burda okuyunca bi sarsıldım sen nasıl böyle vicdansız olabiliyorsun.
Emin ol seni Aramamaları akıllarına bile gelmediğinden. Çünkü öyle şoktalar ki seni unuttular bile.
Ayrıca insan hakettiğini yaşarmış. Kötü kalbinin getirdiklerini yaşıyorsun.
Artık konuşupta insanların sinirlerini iyice zıplatma burda.
Bu arada senin bu saçmalıklarına özürle karşılık veren o nişanlıyı da iyi tut elinde çünkü bir başkası olsa çoktan def ederdi seni başından...

kendiniz demistiniz beddua gelir ustune yapisir diye kendinde gormessen cocugunda gorursun ben beddua etmedim ama sen ediyorsun, bukadar canini yakan ne oldu anlayamadim
Ya sürekli kinadigin şey başına gelir yok beddua filan diyosun da bi sana mi çalışıyor bu din ? Nerede oluye saygı. E o zaman senin başına da yakinin intihar etmesi gelir

beni ikinci defa cevreme aileme rezil ettiler
birde arayip bassagligi dileyemem

İlk defasında haklı olabilirsiniz ama şu an sizi rezil etmiş olamazlar. Ne yani çevreniz size ne diyecek "Aa bak cenazeyi kız istemesine getirdiler." mi? Pardon cenazeyi mi ertelesinler sizin için. Biraz anlayış lütfen. Ayrıca ben erkek tarafı olsaydım asıl aramadığınızı saygısızlık olarak görürdüm. Şu an sinirle ne yaptığınızın farkında değilsiniz ama aileniz de mi uyarmıyor sizi??

bir genc kizin hayal ve hevesini ikinci defa gursaginda biraktigi icin ozur diliyor
Yawrum sen kaç yaşındasın?
Birinin hayatı ve yakınlarının acısı senin isteme merasiminden çok sonra geliyosa sen hiç büyüme bence

Kursağında kalmış !

Ne kursakmış yarebbim , cenazeden de önemli bir kursak !!

Oha yani

Yaw bi insan ölmüş ölmüş daha ne olsun ??

Hey allam ya

Ya içim ürperdi intihar çok sarsıcı bir şey tüm moralim alt üst oldu ilk defa bir konu bu kadar bencil ,cçirkin geldi
evlenin nolur eksik kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…