- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Canım kışın avm ye götürdük oradaki oyuncaklarla çok güzel oynardı aslında pekte tıkılmadık eve ama alışana kadar gelip geçici bir durum dimi yani düzelir bir süre sonraKış boyu eve kapandıysa çocuk tabi ki yaygarayı koparır. Her gün götürün artık parka
Bizde böyle yapıyoruz.peki sen kal ben gidiyorum diyerek yola koyulun böyle bir durum bir daha yaşanırsa.. avm de başıma geldi şu şeker standlarından şeker istedi hiç ikna yoluna gitmeden tamam sen burda tepinmeye devam et ben gidiyorum dedim. koşarak peşimden geldi ve bir daha yaşanmadı..
Canım onu denedim ağlamanın dozu artinca ben tabi geri dönüş yaptım benim ki pek takmadı açıkçası gitmemipeki sen kal ben gidiyorum diyerek yola koyulun böyle bir durum bir daha yaşanırsa.. avm de başıma geldi şu şeker standlarından şeker istedi hiç ikna yoluna gitmeden tamam sen burda tepinmeye devam et ben gidiyorum dedim. koşarak peşimden geldi ve bir daha yaşanmadı..
Böyle yaparsak çocukta terk edilme fobisi oluşmaz mı? Ben mi çok ince düşünüyorum?peki sen kal ben gidiyorum diyerek yola koyulun böyle bir durum bir daha yaşanırsa.. avm de başıma geldi şu şeker standlarından şeker istedi hiç ikna yoluna gitmeden tamam sen burda tepinmeye devam et ben gidiyorum dedim. koşarak peşimden geldi ve bir daha yaşanmadı..
Bunu hiç düşünmedim açıkçası oldukça önemli bir konu terk edilme fobisi. Ben gidiyorum diyince kızım feryat figan ağladı belki de bundan sebepBöyle yaparsak çocukta terk edilme fobisi oluşmaz mı? Ben mi çok ince düşünüyorum?
Canım bunları deneyeceğim inşaAllah gelip geçicidir yoksa işim çok zor gercekten20 aylik bebege ben gidiyorum sen kal demen ise yaramaz.anlamaz cunku.
Evimize gidelim seninle resim yapalim oyun oynayalim vs diyip onun ilgisini baska yone cekmen lazim.cocuklar cabuk ikna olur ilgisini baska yone cekmeyi basarirsan.eve gidelim giderkende sana balon alalim vs vs.
Bunlari soylerkende artik gec oldu eve gitmemiz gerek bilgisini onada yerlestirmen lazim.zamanla alisir o da.
Benimki de gamsız galiba evde balkona çıkıyor mesela kızım hadi gir ben giyorum diyorum sizin ki gibi bana el sallayıp ba bayyyy diyorBen gidiyorum dediğimde oğlum bana bay bay anne diyip el sallıyo arkasına bakmıyo bile, ben evde şu var bu var diye kandırıyorum öyle giriyoruz eve, 5 buçukta kresten geliyo servisten iner inmez sitenin parkına giriyo 40 45 dk oynuyo
Bazen sozunu dinler bazende aksi olur.cocuk bu sagina soluna belli olmaz.uykusunu almis karni tok alti temiz sekilde gidin parka daha da hircin olmasin en azindan.Canım bunları deneyeceğim inşaAllah gelip geçicidir yoksa işim çok zor gercekten
Tamm canım inşaAllah ise yarar yoksa ilk günden pes edicem galibaBazen sozunu dinler bazende aksi olur.cocuk bu sagina soluna belli olmaz.uykusunu almis karni tok alti temiz sekilde gidin parka daha da hircin olmasin en azindan.
Benimki de gamsız galiba evde balkona çıkıyor mesela kızım hadi gir ben giyorum diyorum sizin ki gibi bana el sallayıp ba bayyyy diyor
Canım kurallar koymak kolayda o kadar ağlaması beni çok etkiledi ne bilim görende çocuk düştü filan sanır hatta düşse bu kadar ağlamazdi benceAnlamayacagini düşünebilirsiniz belki ama anlayacaktır. Parka çıkmadan önce diyeceksin kı şimdi parka gidiyoruz ve ben eve gideceğiz dediğimde eve döneceğiz. Daha sonra parka gittiğinde eve döneceğiz diyeceksin ağlarsa da pes etmeyeceksin kuralları sen koyuyorsun. Bu şekilde birkaç defa kararlı tavir gosterirsen alisacaktir.
Burcu ne :)
Arslan burcu canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?