Çocuk Parkında kavga ettim

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
bugün Oğlumu parka götürdüm, oğlum bir iki çocukla top oynuyordu. Çocuğun biri topu bi Attı kadının birini kafasına Çarptı. Kadın Çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Bırakın o topu oynamıycaksınız. Oynarsanız patlatırım diye. Oğlum korktu arkama saklandı. Bende istediğin yerde oyna burası park kimse karışamaz dedim. Kadın ben o topu patlatırım dedi. Bende ip koptu. Park'ın.ortasında Kadınla bağıra çağıra kavga ettim. Hiç kendimden böyle bi performans beklemezdim. Oğlumun zaten korkuları var bi de kadın bağırıp korkutunca demediğini bırakmadım.

Oo kötü olmuş ..
Çocuktur olabilir. .
Kadın abartmış. .

terbiyesiz kadına bak sen parkta çocuk top oynamayacaksa nerde oynayacak acaba... hayatta yanlışlıkla olan şeyler vardır. hadsiz kendi sıfır hata ile yaşadı herhalde. Hani çocuk özellikle yapsa sen bile özür dilerim. .. Ayy tepem attı benimde

Çocuklar dikkat edin dese yada hadi şu tarafta oynayın dese. Direk bağırdı ve bida oynamıycaksınız oynarsanız patlatırım topu diye. Topu da parka giderken ödül olarak almıştım. Nası korktu patlatacak diye

iyi olmuş aslında da çocuk korkmuş, ama kavga edilmesi gerekiyor gibiymiş..

Çocuklar adına bir özür dilememeniz,biraz dağdan gelmiş izlenimi yaratmış olabilir.Ama kimsenin hele de parkta top oynamalarına karışma gibi bir lüksü yok.Çocuk onlar ,yanlışlıkla olmuştur

Bence de. Kimsenin oynamaya karışmaya lüksü yok. Ama çocukların da kafasına top isbaet ettirmesi kötü olmuş. İstemeden de olsa, top çarpmış bir kere. Çocuklar kendi gidip özür dilemeliydi. Kadının abartması da hata, çocukların özür dilememesi de. Çocuklardan yada ailelerinden özür gelmedikçe daha da sinirlenmiştir kadın

Yalnız parklarda büyükler için de oturma yerleri var . Sadece çocuklar için değil yani park . Kafasına top isabet etmiş dikkatli oynamaları gerekiyor ya da kimsenin olmadığı bir tarafta oynamaları lazım.Ya da başka çocuklara da top isabet edebilir.Acaba top kadının kafasına çarptıktan sonra hiçbir şey yapmadınız mı?

su laf hosuma gitti :) kendimden beklemezdm bu performnsi. annelik iste. ama daha onemlisi kendini kesfediyorsun :)

Offff bugün bende kızımla parka gitmiştim. Kızıldan biraz büyük erkek çocuğu kızımı itekledi. Hemde hic bi sebep yokken. Yüksek bi yerden. Düşerken çenesini Demire çarptı dudağı kesildi öyle bir kanadı kı dili koptu sandım. Ben hayatımda böyle korku endişe panik yaşamadım. O sırada çocuğun babası hemen müdahale etti oğluna bağırdı vurdu falan. Ben ilk anlarda gözüm hic bişey görmedi tabi ama kanı kontrol etmeye başlayınca baktım Adam da Korkuyla çocuğa baya kızıyoru bağırıyor hırpalıyor. Dedim tamam yeter oda çocuk zarar vermek için yapmamıştr yapmayın artık. Ben öyle bi can acısıyla diğer çocuğu da düşünürken o kadın kafasına top geldi diye çocuk tehdit ediyorsa artık bu hayat ne derece çekilir durumdadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…