Iyi yapmissiniz vala..cocuk onlar ya ..bide orda oturup cekirdek citleyip basimiz sisti cocuklardan diyen bi grup kadinlar oluyo
Ben şok
yanında Oğlumu savunmasaydım bidaha asla parka götüremezdim. Oğlumu tanıyorum.Cocugunuzun korkularına bi korku daha eklemissiniz yaninda bagirarak
Çocuklar adına bir özür dilememeniz,biraz dağdan gelmiş izlenimi yaratmış olabilir.Ama kimsenin hele de parkta top oynamalarına karışma gibi bir lüksü yok.Çocuk onlar ,yanlışlıkla olmuştur
su laf hosuma gitti :) kendimden beklemezdm bu performnsi. annelik iste. ama daha onemlisi kendini kesfediyorsun :)bugün Oğlumu parka götürdüm, oğlum bir iki çocukla top oynuyordu. Çocuğun biri topu bi Attı kadının birini kafasına Çarptı. Kadın Çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Bırakın o topu oynamıycaksınız. Oynarsanız patlatırım diye. Oğlum korktu arkama saklandı. Bende istediğin yerde oyna burası park kimse karışamaz dedim. Kadın ben o topu patlatırım dedi. Bende ip koptu. Park'ın.ortasında Kadınla bağıra çağıra kavga ettim. Hiç kendimden böyle bi performans beklemezdim. Oğlumun zaten korkuları var bi de kadın bağırıp korkutunca demediğini bırakmadım.
Offff bugün bende kızımla parka gitmiştim. Kızıldan biraz büyük erkek çocuğu kızımı itekledi. Hemde hic bi sebep yokken. Yüksek bi yerden. Düşerken çenesini Demire çarptı dudağı kesildi öyle bir kanadı kı dili koptu sandım. Ben hayatımda böyle korku endişe panik yaşamadım. O sırada çocuğun babası hemen müdahale etti oğluna bağırdı vurdu falan. Ben ilk anlarda gözüm hic bişey görmedi tabi ama kanı kontrol etmeye başlayınca baktım Adam da Korkuyla çocuğa baya kızıyoru bağırıyor hırpalıyor. Dedim tamam yeter oda çocuk zarar vermek için yapmamıştr yapmayın artık. Ben öyle bi can acısıyla diğer çocuğu da düşünürken o kadın kafasına top geldi diye çocuk tehdit ediyorsa artık bu hayat ne derece çekilir durumdadırbugün Oğlumu parka götürdüm, oğlum bir iki çocukla top oynuyordu. Çocuğun biri topu bi Attı kadının birini kafasına Çarptı. Kadın Çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Bırakın o topu oynamıycaksınız. Oynarsanız patlatırım diye. Oğlum korktu arkama saklandı. Bende istediğin yerde oyna burası park kimse karışamaz dedim. Kadın ben o topu patlatırım dedi. Bende ip koptu. Park'ın.ortasında Kadınla bağıra çağıra kavga ettim. Hiç kendimden böyle bi performans beklemezdim. Oğlumun zaten korkuları var bi de kadın bağırıp korkutunca demediğini bırakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?