Çocuk Parkında kavga ettim

E kadın bağırınca çocuk korktu da siz bağırınca korkmadı mı?
Seviyesine inmeniz hoş olmamış.
Kadın da abartmış, park sonuçta elbet oynayacak çocuklar.

ohh, iyi etmissin, agzina saglik! sen sonra cocuga anlatirdin, neden dellendigini, sahsen bendede olmustur, sözkonusu evladimsa gözüme perde iner , kapkaranlik bakmaya baslarim. Bambaska biri olurum , iyi etmissin bacim,,, helal olsun, arkandayim

Sizin tepkiniz ne oldu?
herşey o kadar sanıyeleyle oluştukı
yoksa onun saclarını elımı dolardım
ben tabı arkasından avaz avaz bagırdım oglumun agzı fılan kanadı
ama hakketten keske saclarından yakalasaydım dıyorum o aksam uyku uyuyamadım
kendıme gelemedım o an ne bılım kaldıracak fılan sandım ben olur yanı yanlıslıkla dusurur anlarım ınsanım ama o benım cocuguma o mudahaleyı edıyorsa kı daha 5.5 yasında bacak kadar cocuk yanı oda evet ıkı tokat yemeyı hakederdı bana gore

Çok haklısınız kim olsa dediğinizi yapar ama öyleleri gider darp raporu alır bide size dava açar. Edepsiz çok maalesef..

Benim evin önündeki park çok büyük. 2 ayrı yerde salıncak ve kaydıraklar var. Ve büyük çocuklar ikisinin arasında çift kale maç yapıyorlar. Ya bari tek kale yapın diğer tarafta minikler oynasın diyorum ama yok hep aynı.

Kaç kere ufacık çocuklara top geldi. Bizim 3-4 yaşındaki çocuklarımız oynayamıyor bu futbol işi yüzünden. Bütün anneler de şikayetçi bu durumdan. Çocuğun attığı toptan ne olacakki diye bir şey yok. Çok sert vuruyorlar valla.

Simdiki cocuklarda ne kadar hassasmis.
Annesinin bagirmasina falan psikoloji bozulacaksa ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…