Çocuk Parkında kavga ettim

Keske daha sakin bi dille anlatsaydiniz yaptiginin yanlis oldugunu ... siz de ona uyarak yaptigi yanlisa ortak olmusunuz ....

Al birini vur ötekine. Sizin yaptığınız da marifet değil önce onu söyleyeyim, karşılıklı olarak saygısızlık etmişsiniz.
Yazılanları tam okumadınız galiba. Ben marifet gibi mi anlamışım. Yaşadığım olayı anlatttım

eveeeet çocuklar evde oynamasın, cicilerime zarar gelmesin diyenler.
şimdi de parkta da azıcık uslu dursunlar diyorlar :) şaşırmıyoruz elbette.

ya arkadaşlar yapmayın Allah aşkına, çocuk parkta da özgürce oynayamayacaksa ne yapacak yani.

Tamam bir yetişkinin kafasına top gelmiş, Allasen ne kadar hızlı gelmiş olabilir, ne kadar canını yakmış olabilir, ki çocukları korkutup bağırmaya hakkı oluyor.

ben konu sahibini %100 haklı buldum.

ben de böyle durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum. Oğlum hemen korkar böyle kişilerden tavır kendisine karşı olmasa bile. Kısaca ne olduğunu şaşırır. dünyada böyle insanlar olduğunu öğrenmesi için de bence erken, o yüzden hiç hoşgörülü olalım, özür diletelim olayına girmeye gerek yok.

Ya insanlar neden bu kadar kötü onlar çocuk ve orası bir park tabii ki kafasına top gelir kesin orada dedikodu yapıyordur o teyze git dedikodunu başka yerde yap deseydin sinir olurum öyle tiplere çocukların özgürce oynamasına bari sesiniz çıkmasın

Valla ben kötü yapmışsınız demeyeceğim. Bende oğlum haklıysa sonuna kadar savunurum ama haksızsa elinden tutar beraber özür dileriz. Çocuğunuz size güvenmeyecekte kime güvenecek. Ayy sinir oldum kadına. Gitsin başka yerde otursun adı üstünde çocuk parkı onların özgürlük alanı. Sinir oluyorum böyle bilmiş insanlara

Herkes yaşına uygun yerde otursaymış madem..
Çocuğu olduğu için orda oturuyorsa da bilmeli ki burası park, çocuktur, her yaştan çocuk var, olumsuz şeylerle de karşılaşabilirim benim de çocuğum var diye düşünecek...
Kimse kimsenin hele ki çocukların özgürlüğünü bu gibi bahanelerle kısıtlayamaz arkadaş...
Zaten her yer betonarme oldu..
İzin verin de parkta bari rahat rahat oynasınlar, siz biraz rahatınızdan feragat edin..

Gecen hafta markette
kadının bırı kasıyerle kavga ederken yanlıslıkla oglumu dusurdu
bacaklarına bastı ve
gerı donup ayak altından kalk serserı dıye bagırdı salvar gıymıs ogluma
gerısını yazmama gerek var mı?

Birgün markette top geldi kafama. Çocuk toplara bakarken dayanamamış oynamış. Anne baba mahçup hele çocuğu görseniz. Birşey demeden hepsine gülümsedim geçtim. Olmuş bitmiş şey niye bağırıyım. Üstelik burası park. Bence orada olmaması gereken tahammülü olmayan o kadın. Sıkmayın canınızı. Kavga etmeye alışık olmadığınız için rahatsız olmuşsunuz. Bir daha dikkat edersiniz.

Yok artık...
Hadsizliğin de bu kadarıı!

Kadin parkta ne yapiyormus madem huzur istiyor gerizekali...

Yok artık...
Hadsizliğin de bu kadarıı!
Evet aynen önce yanlışlıkla oldugunu gordum ama ınsan bı tutar kaldırır ayrıca sırf kıyafetınden dolayı cocugu etıketledı de
yok yanı bazen hakketten hakedıyorlar bısey dıyemıyorum

Medeni ülkeler cözüm bulmuslar. Cocuk parkinda top oynamak yasaktir. Bahsettigim top bebeklerin oynadigi kücük yumusak toplardan degil tabi. Bildigin futbol topu. Ama bunu yasaklarken de parkin bir kenarina top oynamak icin saha kurarlar. Hatta 2 bazen 3'e bölünmüs saha. Bizim ülkemizde böyle ince kural düsünen olmadigi icin birbirimize girip kavga ediyoruz.

Kafana top gelmesini istemiyosan cocuk parkinda degil,cafede oturursun! Ne demek patlatirim. Terbiyesiz

Kadın Rus. Bana diyor ki dağdan mı geldin.

yanında Oğlumu savunmasaydım bidaha asla parka götüremezdim. Oğlumu tanıyorum.
bizim burda da rus bir kadın vardı.
türkle evlenmiş.
oğlu vardı 10 yaşlarında çok fena yaramaz.
kadın da her gün parkda ve her gün biriyle kavga ederdi.
park evimizin yanında.sesinden ben bile bıkmıştım.
taşındı gitti sevindik.:)

Evet aynen önce yanlışlıkla oldugunu gordum ama ınsan bı tutar kaldırır ayrıca sırf kıyafetınden dolayı cocugu etıketledı de
yok yanı bazen hakketten hakedıyorlar bısey dıyemıyorum

Gerçekten medeniyetten nasibini almamış çok insan var..
Tamam sinirlisin anladık da muhattap olduğun varlık bir çocuk..
Üstelik hatalısın yanlışlıkla da olsa..
Hakedenler keşke karşılaştıkları tepkiyle bir daha yapmasalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…