Hatta çok güzel fırsatmış aslında "yavrucuğum teyzenin/ablanın başına top geldi, istemeyerek yaptınız ama bu gibi durumlarda özür dilenmesi gerekir. Hem canı yandı hem de o sizin büyüğünüz" denebilirdi.şurada çocuk onlar canım, oynayacaklar tabii diyen annelerin kaçı, o top kendi çocuklarının başına gelse ve diğer anne özür dilemese ben çemkirmem diyecek?
parklar çocukların oyun alanıdır, evet. ama kadın aşır tepki vermiş olsa bile, teyzeden özür dileyin diyerek en azından kadını mindere çekmeye çalışmak gerekliydi.
kadın ayrı terbiyesizlik yapmış, evet. ama kadından özür dilenmemesi de hiç hoş olmamış.
altı Yaşında. Yabancılardan, kaçırılmalardan, hırsızdan gibi şeylerden korkuyor. Pedegogada götürdünOglunuz kac yasinda .ne gibi korkulari var.
Canım benim ben kadına bunları demesini bilmesinde kadın dememe fırsat vermeden çocuklara çemkirip altı yaşındaki çocuklarla akran gibi kavgaya girişti. Yavrum yavaş yada şu boş yerde oyna diye bilirdi. Top patlatmaktan girdi direkHatta çok güzel fırsatmış aslında "yavrucuğum teyzenin/ablanın başına top geldi, istemeyerek yaptınız ama bu gibi durumlarda özür dilenmesi gerekir. Hem canı yandı hem de o sizin büyüğünüz" denebilirdi.
Bu olmadığı gibi bir de kadına çemkirilmiş
Yetişkinden beklemediğimiz olgunluğu Çocuktan mı bekleyelim yaniAma öyle demeyin hanımlar.
Çocuklar top oynarken kafa da kırabilir, göz de morartabilirler onlar çocuk.
Ayrıca yer park, yani mekan onların.
Özür de neymiş? Hiç gerek yok.
O cadaloz kadın bağırmayacaktı tüm suç onun!
Ama süper anne gerekeni yaptı ağzının payını verdi.
Çocuklar mutlu, bir başka kafa göze top çarptırıp özür dilememe olayında görüşmek üzere.
Çocuğum korktu diye düşünen o süper anneler kadının korkup o panikle bu kadar büyük tepki vermiş
olabileceğini nasıl düşünemiyor ben anlamıyorum.
Sahi annelik nasıl bir şey?
Belki kadının beyninde bir rahatsızlık var ve darbe almaması gerekiyor olamaz mı?
O panik de insanı türlü hale sokar.
Ama pardon o çocuk! Unutmuşum..
Top oynaya 4 çocuk vardı bdiğerleri kadın bağırınca geçti Başak'a tarafta oynamaya. Ama benim oğlum korktu arkama saklandı. Maalesef duyarsız umursamaz bi çocuğa sahip Değilim. Herşeyi Fazlasıyla içselleştiriyor. Dert ediyor kendine. Çocuğumu tanıdığım için bellidir bu kadar tepki verdimNe olursa olsun cocuklarin önünde bagrismak kavga etmek hoş değil.. keşke alttan alıp durumu kriz den kurtaran kişi olsaydınız.. olmayacak gibi kızdı ise çocuklara yine onların da yanında durabilir ama mağdur ettikleri kişinin de hakları olduğunu gösterebilirdiniz.. böyle biraz zarar verdiniz ama yaninizdayim kavga ile çözdüm olmuş maalesef.. Anne olarak belki de sinirinize yenik dustunuz anlıyorum ruh halinizi ama küçük olaylardan büyük cikarimlar yapıyor çocuklar dikkatli olmalıyız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?