- 12 Temmuz 2006
- 57.580
- 220.035
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Kalabalık yerlerde içilmemesi lazım aslında, aynı anda bir sürü insan sigara yakınca açık hava bile olsa her yeri duman kaplıyor ama maalesef pazar alışverişi yaparken dahi sigarayla gezinenler var.Toplu tasima alanlarinda da sigara icmek yasak (otogar/otobus duraklari vs) ama kimsenin taktigi yok üstelik maske mesafe de hiç yok bugün is cikisi eve gelirken insanlardan nasil kaçacağımı bilemedim.maske takan yok herkes dipdibe!
Sigara dumani alerjisi olan biri olarak ben uyarsam takan olmadi, hatta sigara icmeme karisamazsin diyenler mi dersiniz bana ne alerjinden diyen mi! Şu an binamiz boyanıyor pencere cevresini boyayan çocuklar hem maskesiz hem sigara iciyorlar uyardim ama yok yani evimde maskeyle oturdum! Çünkü pencereyi kapatmak boğdu resmen
Parklarda icmek de yasak diye biliyorum bu arada
Çocuk parklarında işi gücü olmayan saçma sapan adamlar takılmaya başladı. Dikkatli olmak lazım. Çocuğu oyun alanında değilse ya da eşiyle vs gelmediyse bir köşede otururup çocukları izleyen bir adamda art niyet ararım. Sigara içmesi vs çocuklara kötü örnek olabilir. Belediye farklı numaralardan şikayetinizi yenileyin bence. Zaten bu devirde sokağa sağa sola çöp atan kişiiyi aksamlar hanimlar niyetim kamu spotu formatinda bi konu acmak degil ama gercekten artik sinirimi bozan bir konu hakkinda icimi dokmek istiyorum. Derdim cocuk parklarinda sigara icilmesi! Cocuklarim az disari ciksin biraz eglensinler diye parka goturuyorum her seferinde mutlaka birileri burnumuzun dibinde sigara iciyor oluyor. Bir kac kez uyarida bulundum ama nereye kadar. Bu sorumsuz ve bencil insanlarin hangi birine laf anlatacagimi sasirdim. Kavga etmememek icin kendimi zor tutuyorum artik. Sigara icecek baska yermi kalmadida kucucuk cocuklara tayin edilen oyun alanlarinda iciyorlar su zikkimi anlamiyorum. Bugun yine ayni manzarayla karsilastim kizimi salincakta salliyorim adamin teki torununu getirmis yanimda salliyor bir yandan pufur pufur sigarasini iciyor. Benim cocugum mecburmu senin etrafa yaydigin zehiri solumaya ya. Park izmarit doluydu. Boyle birsey olamaz. Cocuklari salalim biraz enerjilerini atsinlar dedigimiz yerlerde olacak seymi bu. Bir anlik dikkatsizlik ya farkinda olmadan cocuk atsa agzina izmariti ne olacak. Stres atalim cocuklari biraz serbest birakalim diye gittigimiz yerde stres toplayip donuyorum eve. Her parka gittigimizde ayni manzara cocugunu parka getiren ebeveynlerin elinde sigara ictikten sonrada bir guzel yere firlatiyorlar. Bu aksam bulundugum belediyenin whatsapp hattina sikayetimi bildirdim ama ciddiye alinirmi bilmiyorum. Baska ne yapilir bilmiyorum.
Parka gelme amacın ne arkadaşım. Salıncakta mı sallanıyosun o koskoca arkadaşınla kaydırak sefası mı yapıyorsun. Adı üstünde park yeri. Millet bahçesi değil çay bahçesi değil ÇOCUK PARKI. Konuşmana dikkat et sen Bi önce. Senin annen baban üremişte sen olmuşsun. Herhalde seni leylekler getirdi parkta takılmak istemenden anlaşılıyor zeka yaşın. Senin gibi ne olduğu belli olmayan sohbetini evinde cafede yapamayan insanlar Hele ki çocuk sesinden rahatsız oluyormuş kim bilir benim çocuğum için neler düşünür ÇOCUK PARKINDA. Cafeden otobüsten paramla hizmet alıyorum. Sen parka ne ücret ödüyorsun??? Cafe sahibi çocuklu alıyorsa SANANE. Ama çocuğa üreme diye bakan Biri değil parka girmek bir çocuk yanından geçmemeli. ZİHNİNİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKA. Yoksa o parkta benim gibi Bi anneye denk gelme!!!! Biz hayvan değiliz çiftleşelim ama senin yapım aşaman böyle ise bilemicem..Ne münasebet parka sadece çocuklar ve çocuklu ebeveynler girebilmeli ne demek ya?
o zaman kafe ve restoranlara sadece çocuksuz insanlar girebilmeli kabul mü? Hani arkadaşlarımızla sohbet ederken çocuk gürültülüsü çekmek istemiyoruz malum.
veya toplu taşımayı sadece çocuksuz olanlar kullansın?
Bunlara tamam diyorsanız çocuksuz bir kadın olarak parklara girmemeyi ben de kabul ederim.
iki insan çiftleştiniz ve ürediniz bu kadar. Sizin çocuğunuz benim herhangi bir özgürlüğümün kısıtlanmasının nedeni olamaz çünkü benim için önemli değil sizin çocuğunuz.
Siz çiftleşmeden mi hamile kaldınız :d hayatımda ilk defa ürüyorsun denildi diye bu kadar sinirlenen bir kadın gördüm hahahahah.Parka gelme amacın ne arkadaşım. Salıncakta mı sallanıyosun o koskoca arkadaşınla kaydırak sefası mı yapıyorsun. Adı üstünde park yeri. Millet bahçesi değil çay bahçesi değil ÇOCUK PARKI. Konuşmana dikkat et sen Bi önce. Senin annen baban üremişte sen olmuşsun. Herhalde seni leylekler getirdi parkta takılmak istemenden anlaşılıyor zeka yaşın. Senin gibi ne olduğu belli olmayan sohbetini evinde cafede yapamayan insanlar Hele ki çocuk sesinden rahatsız oluyormuş kim bilir benim çocuğum için neler düşünür ÇOCUK PARKINDA. Cafeden otobüsten paramla hizmet alıyorum. Sen parka ne ücret ödüyorsun??? Cafe sahibi çocuklu alıyorsa SANANE. Ama çocuğa üreme diye bakan Biri değil parka girmek bir çocuk yanından geçmemeli. ZİHNİNİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKA. Yoksa o parkta benim gibi Bi anneye denk gelme!!!! Biz hayvan değiliz çiftleşelim ama senin yapım aşaman böyle ise bilemicem..
Bugun bende denk geldim oyle bir pislige. Cocuklarimi oynatirken bir baktim adamin teki bankta oturmus gozlerini dikmis pis pis bakiyordu. Nefret ettim ya inanin. Cocuklari alip hemen uzaklastim ordan. Kendimden cok cocuklarimin savunmasizligina uzuldum.Ben de ne zaman gitsem cocuğunu guya parka getirmiş karı kız kesen adam varben de bunlara gicik oluyorum
Ama şimdi neden komiğe vuruyoruz ki hiç oldu mu olmadııı. Çiftleşme olayı hayvanlarda oluyor bununda sezonları falan oluyo her neyse biz ama insanlar cinsellik diyoruz. Ama tabi bunun o parkta oynayan küçücük çocuklarla alakası yok tabi. Çocuklar üstünden bu tarz konuları zihninizde düşünüp canlandırıp onlara o gözle bakıyosanız çok tehlikelisiniz. Onlara üredikleriniz çiftleştikleriniz diye böyle hönkürmek insanlığa sığmıyor. Birde madem çocuklara bu bir çiftleşme ürünü diyorsunuz da ki sizin tabirinizle neden parkta oturuyorsunuz? Çocuk sesinden otobüste bile şikayetçiymişsiniz ama otobüste bile çocuklu kadının oturma önceliği var. Neden şikayet ettiğiniz yerde arkadaşla sohbet etmek??? . Ben sallanan çocuğuma az sessiz ol çocuğum şu kişilerin sohbete ihtiyacı varmış gel gülme sessiz koş çünkü senin için yapılan parkta hoş sohbete ihtiyaçları olan kişiler var mı diyeceğim. Sizin kafalar fena!! İzaha muhtaç cümleler kurmayın. Sonrada yersiz üstünü kapatmak için gülmeyin.Siz çiftleşmeden mi hamile kaldınız :d hayatımda ilk defa ürüyorsun denildi diye bu kadar sinirlenen bir kadın gördüm hahahahah.
Öyle bir zamandayiz ki her seyden korkar oldum . Ben cocukken daha cesurdum . Simdi ise daha korkak oldum bu yasanilan tum olaylardan dolayi . Allah'ım korusunBugun bende denk geldim oyle bir pislige. Cocuklarimi oynatirken bir baktim adamin teki bankta oturmus gozlerini dikmis pis pis bakiyordu. Nefret ettim ya inanin. Cocuklari alip hemen uzaklastim ordan. Kendimden cok cocuklarimin savunmasizligina uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?