Cocuk parklarinda sigara icen insanlar!

Kalabalık yerlerde içilmemesi lazım aslında, aynı anda bir sürü insan sigara yakınca açık hava bile olsa her yeri duman kaplıyor ama maalesef pazar alışverişi yaparken dahi sigarayla gezinenler var.
Maske ayrı bir felaket, geçen yaz insanlar iyi kötü maske takıyordu ama bu sene maske takanlar azaldı Artık market kasap gibi yerlere bile maskesiz girip uyarıları da umursamıyorlar.

Çocuk parklarında işi gücü olmayan saçma sapan adamlar takılmaya başladı. Dikkatli olmak lazım. Çocuğu oyun alanında değilse ya da eşiyle vs gelmediyse bir köşede otururup çocukları izleyen bir adamda art niyet ararım. Sigara içmesi vs çocuklara kötü örnek olabilir. Belediye farklı numaralardan şikayetinizi yenileyin bence. Zaten bu devirde sokağa sağa sola çöp atan kişi

Parka gelme amacın ne arkadaşım. Salıncakta mı sallanıyosun o koskoca arkadaşınla kaydırak sefası mı yapıyorsun. Adı üstünde park yeri. Millet bahçesi değil çay bahçesi değil ÇOCUK PARKI. Konuşmana dikkat et sen Bi önce. Senin annen baban üremişte sen olmuşsun. Herhalde seni leylekler getirdi parkta takılmak istemenden anlaşılıyor zeka yaşın. Senin gibi ne olduğu belli olmayan sohbetini evinde cafede yapamayan insanlar Hele ki çocuk sesinden rahatsız oluyormuş kim bilir benim çocuğum için neler düşünür ÇOCUK PARKINDA. Cafeden otobüsten paramla hizmet alıyorum. Sen parka ne ücret ödüyorsun??? Cafe sahibi çocuklu alıyorsa SANANE. Ama çocuğa üreme diye bakan Biri değil parka girmek bir çocuk yanından geçmemeli. ZİHNİNİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKA. Yoksa o parkta benim gibi Bi anneye denk gelme!!!! Biz hayvan değiliz çiftleşelim ama senin yapım aşaman böyle ise bilemicem..

Ben de ne zaman gitsem cocuğunu guya parka getirmiş karı kız kesen adam var ben de bunlara gicik oluyorum

Siz çiftleşmeden mi hamile kaldınız :d hayatımda ilk defa ürüyorsun denildi diye bu kadar sinirlenen bir kadın gördüm hahahahah.

Sigara içilmesinin yanlış olduğuna katılıyorum. Ama parklar herkesindir.
Özellikle yaşlı insanlar pandemide eve tıkıldılar, keşke hepsinin yazlığı olsa da son demlerinde gidip bahçelerinde takılabilseler. Üç kuruşluk maaşlarıyla yapabildikleri tek şey arkadaşlarıyla parkta toplaşıp sohpet etmek. Bizim çocuklarımızın keyfine göre hareket edemez ki herkes.
Ben parkta çocuklarımı uyarıyorum çok bağırıp yaşlıları rahatsız etmeyin diye
Yılların yükü var omuzlarında, çocuklardan daha çok ihtiyaçları var temiz havaya, iki çift laf etmeye.
Ailemde parkta oturup sohpet edecek yaşlılar yok, yanlış anlaşılmasın. Ama daha 40' lı yaşlarda hayatın yorduğu biri olarak yaşlılara karşı çok hassasım sanırım.

Ben de ne zaman gitsem cocuğunu guya parka getirmiş karı kız kesen adam var ben de bunlara gicik oluyorum
Bugun bende denk geldim oyle bir pislige. Cocuklarimi oynatirken bir baktim adamin teki bankta oturmus gozlerini dikmis pis pis bakiyordu. Nefret ettim ya inanin. Cocuklari alip hemen uzaklastim ordan. Kendimden cok cocuklarimin savunmasizligina uzuldum.

Siz çiftleşmeden mi hamile kaldınız :d hayatımda ilk defa ürüyorsun denildi diye bu kadar sinirlenen bir kadın gördüm hahahahah.
Ama şimdi neden komiğe vuruyoruz ki hiç oldu mu olmadııı. Çiftleşme olayı hayvanlarda oluyor bununda sezonları falan oluyo her neyse biz ama insanlar cinsellik diyoruz. Ama tabi bunun o parkta oynayan küçücük çocuklarla alakası yok tabi. Çocuklar üstünden bu tarz konuları zihninizde düşünüp canlandırıp onlara o gözle bakıyosanız çok tehlikelisiniz. Onlara üredikleriniz çiftleştikleriniz diye böyle hönkürmek insanlığa sığmıyor. Birde madem çocuklara bu bir çiftleşme ürünü diyorsunuz da ki sizin tabirinizle neden parkta oturuyorsunuz? Çocuk sesinden otobüste bile şikayetçiymişsiniz ama otobüste bile çocuklu kadının oturma önceliği var. Neden şikayet ettiğiniz yerde arkadaşla sohbet etmek??? . Ben sallanan çocuğuma az sessiz ol çocuğum şu kişilerin sohbete ihtiyacı varmış gel gülme sessiz koş çünkü senin için yapılan parkta hoş sohbete ihtiyaçları olan kişiler var mı diyeceğim. Sizin kafalar fena!! İzaha muhtaç cümleler kurmayın. Sonrada yersiz üstünü kapatmak için gülmeyin.

Öyle bir zamandayiz ki her seyden korkar oldum . Ben cocukken daha cesurdum . Simdi ise daha korkak oldum bu yasanilan tum olaylardan dolayi . Allah'ım korusun

Ben de bir büyükşehir belediyesinde park bahçeler biriminde çalıştım ve işim gereği o şehirdeki tüm çocuk parklarını gezmişimdir. Sigara içmek bu alanlarda zaten yasak ama yaptırım uygulamadığınız sürece oraya tabela asmanın hiçbir manası yok, güvenlik uyarsa direkt bıçak çeken tipler var park güvenlikleri de çok baş edemiyor bunlarla maalesef. Biraz daha sert yaptırımlar olması gerekli bu konuda, sigara içenlere direkt orada ceza yazılabilmeli mesela.

Ayrıca benim de parkları gezerken en çok gözüme çarpan şey orada boş boş oturan, çocuksuz erkeklerdi. Hatta raporuma bunları da eklemiştim, bu konuda da bir şey yapılmalı diye, gerçekten bir değil iki değil o kadar rahatsız edici ki... Ben de niyetlerinin kesinlikle iyi olduğunu düşünmüyorum, parklarda o kadar oturacak yer varken, oturup orada milletin çocuğunu, karısını kızını izlemek de nedir? Başkasından duysam “Ne var bunda” derdim belki ama o pusuya yatmış tipleri gördükten sonra gerçekten çok midem bulanmıştı.

Açıkçası ben de çocuk oyun alanlarına aileler dışında kimsenin alınmaması taraftarıyım, bu konuda bağlı olduğunuz belediyelere sürekli olarak şikayette bulunursanız belki bir adım atılabilir yoksa zor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…