Çocuk sahibi olabilme hakkında

karından yapılan bir işlem var anladığım kadarıyla. sağlığım açısından bir sorun olmazsa onu yaptırırım diye düşünüyorum.

İsim verilemiyordur diye yazmıyorum ama doktorlara soru sorulabilen ünlü bir site var bilirsiniz, oradan bir doktora sorun kesin bilgi alın bence.

Benim sorum rasgele Sevim Turhan adında bir kadın doğum uzmanına gönderildi, aynı gün ikindi vakti cevapladı doktor. Başka bir sorumu çabuk cevap veriyor diye yine kendisine sordum yine aynı gün içinde cevapladı. Bilgisi, tecrübesi ne düzeyde bilemiyorum ama çabuk cevap vermesi beni rahatlatmıştı o zaman. Ama tabi her doktorun ilgi alanı farklı oluyor, sorunuzu ilgi alanı tüp bebek uygulaması olan bir doktora yöneltmeniz daha doğru olabilir.

konu sahibi tekbaşın açocuk sahibi olmak istemiyor ki, yaşım geçiyor ya ilerde olmazsa diye önlem almak için soruyor okumadan cevap yazmakta yeni moda oldu ..

Yumurta toplama işlemi alttan yapılıyor

sorayım. ama burada bayanların tecrübelerini yorumlarını okumak da insanı iyi bir şekilde yönlendiriyor.çözüm merkezi gibi kendileri :) sağ olsunlar.

konu sahibi tekbaşın açocuk sahibi olmak istemiyor ki, yaşım geçiyor ya ilerde olmazsa diye önlem almak için soruyor okumadan cevap yazmakta yeni moda oldu ..
konu sahibi zaten bana gayet güzel bir sekilde cevap verdi.bende özür diler niteliginde ona cevap verdim.basklarinin yorumlarindan sürekli polemik olusturmakta yeni moda oldu galiba.yada hep mi vardi ben yeni oldugumdan bilemiyorum.
iyi günler dilerim kimsenin yorumundan tartisma konusu cikarip kalp kirmak tarzim degil..

Son düzenleme:
karından da toplama yöntemi olduğunu okudum. başka sağlık sitelerinde. yanlış bir bilgi mi acaba?
Ben tüp bebek yaptırdım alttan yaptılar işlemi. Belki bekarlar için karından yapılan işlem vardır. Fsh ve amh hormonlarını ölçüt canım hormonların iyiyse belki gerek kalmaz yumurta dondurma işlemine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…