Krediniz var.Yasin geciyor hic cocugun olmaz diyenler ben ne dusunecegimi sasirdim bana bunun guzelliklerini anlatirmisiniz kafam cok karisik cunku
Neden kendini ikna etmeye çalışıyorsun?
Başkasının sözlerine kulağını tıkayabilecek yaştasın.
Ben 22 yaşımda evlendim. Evlendiğim günden beri çocuk baskısı, kısır imaları gördüm. En yakın arkadaşım dediğim kız bile çocuk düşünmüyorum diye aptalsın dedi (artık en yakın arkadaşım değil)
Yok bir komşum vardı senin gibi istemiyordu da çocuğu olmadı hikayeleri, yok 5 yıldır korunuyorsun doğurganlığın gidiyor korkutmaları, yok sen şimdiden denemeye başla da zaten hemen olmaz inanışları...
E ne oldu ilk denememde pat diye gebe kaldım (7 cm çikolata kistime rağmen) .
Ben tüm bunlara kocamın da aşırı çocuk isteğine rağmen 5 koca sene kulak tıkadım. Onun bunun gazıyla çocuk yapılır mı yahu? Bu senin hayatın, senin bedenin. Çocuğun bakımı babadan bile önce nerdeyse tamamen sende olacak. Kaldı ki herkes de çocuk sahibi olmak zorunda değil.
Gebeliğinde, bebeğinin bakımında, maddi sıkıntılarında, çocukluk döneminde o seni sıkıştıranların hangisi yanında olacak sanıyorsun? ..
Ben 5. Senemde gerçekten canım istediği zaman gebe kaldım. Ve bekleyerek o kadar doğru yapmışım ki. O çocuk çocuk diye başımın etini yiyenler bir arayıp da birşeye ihtiyacın var mı yemeğini yapabiliyor musun bile demiyorlar şimdi. İyi ki de gazlarına gelmemişim, inan kuru inatlarından istekleri başka hiçbirşey değil.
Gebelik çok güzel içinde bir mucize taşımak çok güzel. Ama inanılmaz da zor. Çok çok zor. Hayatımda yaptığım en zor ve çılgınca şey diyebilirim.
Kendini hazır hissetmeyen birinin kaldırabileceği bir durum değil inan bana..
Hiçbirşey kullanmadım kuzum.Bencede....maşallah sana kuzum♥ Allah Ol deyince hiçbir engel sorun olmuyor
Sen o ay özel bişeyler takviye falan kullanmışmıydın peki ovulasyon testi kullandınmı?
Nokta atış. Net.Bu cocuk cocuk diye basini yiyenlerin hicbiri sen uykusuz gecelerde gaz sancilariyla bogusurken yaninda olmayacaklar. Gebelikte turlu sorunlarla bogusursan " aaa sen de cok kendini dinliyorsun" diyerek seni nazlanmakla suclayacaklar. Sana iyi misin, birseye ihtiyacin var mi, yardim ister misin diye de sormayacaklar. Soracaklari sadece iki soru var birincisi " emiyor mu?" Ikincisi de " arayi acmadan ikinci cocugu yapmayi dusunmuyor musun " olacak.
Hiçbirşey kullanmadım kuzum.
Sadece gebelikten 3 ay önce folik asite başlamıştım.
Ovulasyon testi kullanmadım, telefonun pepapp uygulamasından yumurtlama dönemi takip ettim sadece. Orta ve yüksek tüm günleri değerlendirdik.
Rabbim ol dediği an içinizde ♥
Rabbim isteyen, bakın altını çiziyorum isteyen, herkese nasip etsin
Millet istiyor diye çocuk yapma. Şu an zorda kalırsınızMerhabalar
Ben 29 yasinda ozel bir sirkette calisiyorum 2 yil oldu evliyim ve ev aldik kredisini oduyoruz esimle beraber. Ikimizinde suan icin dusuncesinde cocuk yapma dusuncesi yok fakat sanki cevremden kisir muamelesi gormem annemin olmeden torun goremeyecekmiyim baskisi is ararken aman senin cocugun yok cocum dusunuyormusun gibi sacmaliklari benim aklimi karman corman etti. Cocuk yapsam bakacak kimse yok isten cikmak zorundayim ciksam kredimiz var esim tek basina odemekte zorlanacak bidaha bu krizde tekrar is bulma korkum ozgurlugum gidecek korkularim..Cevremde yeni anne olmus arkadaslarim amann yapma bence cok zor butun duzenim bitti bidaha asla yapmam diyenler yasin geciyor hic cocugun olmaz diyenler ben ne dusunecegimi sasirdim bana bunun guzelliklerini anlatirmisiniz kafam cok karisik cunku
şu kredi bitsin dişini sık eccik çocuk her zaman olur kuzumMerhabalar
Ben 29 yasinda ozel bir sirkette calisiyorum 2 yil oldu evliyim ve ev aldik kredisini oduyoruz esimle beraber. Ikimizinde suan icin dusuncesinde cocuk yapma dusuncesi yok fakat sanki cevremden kisir muamelesi gormem annemin olmeden torun goremeyecekmiyim baskisi is ararken aman senin cocugun yok cocum dusunuyormusun gibi sacmaliklari benim aklimi karman corman etti. Cocuk yapsam bakacak kimse yok isten cikmak zorundayim ciksam kredimiz var esim tek basina odemekte zorlanacak bidaha bu krizde tekrar is bulma korkum ozgurlugum gidecek korkularim..Cevremde yeni anne olmus arkadaslarim amann yapma bence cok zor butun duzenim bitti bidaha asla yapmam diyenler yasin geciyor hic cocugun olmaz diyenler ben ne dusunecegimi sasirdim bana bunun guzelliklerini anlatirmisiniz kafam cok karisik cunku
Neden kendini ikna etmeye çalışıyorsun?
Başkasının sözlerine kulağını tıkayabilecek yaştasın.
Ben 22 yaşımda evlendim. Evlendiğim günden beri çocuk baskısı, kısır imaları gördüm. En yakın arkadaşım dediğim kız bile çocuk düşünmüyorum diye aptalsın dedi (artık en yakın arkadaşım değil)
Yok bir komşum vardı senin gibi istemiyordu da çocuğu olmadı hikayeleri, yok 5 yıldır korunuyorsun doğurganlığın gidiyor korkutmaları, yok sen şimdiden denemeye başla da zaten hemen olmaz inanışları...
E ne oldu ilk denememde pat diye gebe kaldım (7 cm çikolata kistime rağmen) .
Ben tüm bunlara kocamın da aşırı çocuk isteğine rağmen 5 koca sene kulak tıkadım. Onun bunun gazıyla çocuk yapılır mı yahu? Bu senin hayatın, senin bedenin. Çocuğun bakımı babadan bile önce nerdeyse tamamen sende olacak. Kaldı ki herkes de çocuk sahibi olmak zorunda değil.
Gebeliğinde, bebeğinin bakımında, maddi sıkıntılarında, çocukluk döneminde o seni sıkıştıranların hangisi yanında olacak sanıyorsun? ..
Ben 5. Senemde gerçekten canım istediği zaman gebe kaldım. Ve bekleyerek o kadar doğru yapmışım ki. O çocuk çocuk diye başımın etini yiyenler bir arayıp da birşeye ihtiyacın var mı yemeğini yapabiliyor musun bile demiyorlar şimdi. İyi ki de gazlarına gelmemişim, inan kuru inatlarından istekleri başka hiçbirşey değil.
Gebelik çok güzel içinde bir mucize taşımak çok güzel. Ama inanılmaz da zor. Çok çok zor. Hayatımda yaptığım en zor ve çılgınca şey diyebilirim.
Kendini hazır hissetmeyen birinin kaldırabileceği bir durum değil inan bana..
Kuzum elbette kızdım ama senin kadar takmadım sanırım. Ben öyle konuştukları zaman gülüp cevap bile vermiyordum ya da sıkılmış gibi yapıp odadan çıkıyordum. Tepkimi bu şekilde gösteriyordum.Peki bunlari unutabildiniz mi? Yazdığınıza gore unutamamissiniz. Zira bende ayni seyleri duydum hep. Cocuk yap vs. Benim annemin uzun zaman cocugu olmadığı icin(o cocuk ben oluyorum simdi varim☺) benimde cocugum olmayacagini zannetti pislikler. (Bu benim kuruntumda olabilir) ustelik evliliğimin ilk ayinda başladı kv cocuk diye. Korunuyor musun diye sormaya falan. Ben bunlari unutamıyorum hic bu yuzden ottan b.tan afedersin tartisma çıkarıp kvye küstüm. Doguma cocugu gormeye falan gelmicek. Esime de bana kisir muamelesi yapmadan once dusunseydi diyorum. Sen nasi unutabildin? Ben hatirladikca kinleniyorum. Ve cidden cocugumuz olmuodu bu arada tüp bebek. Ilk deneme de oldu evliligimizin 2.senesine cok az bi zaman kala.
Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?