Kızlar merhaba, malumunuz yeni evliyim, eşimde bende çalışıyoruz. Bir yakınımın yıllardır bebek istemesi her defasında hüsranla sonuçlanması ve nihayet tam oldu derken erken doğum sonucu 4 gün yaşayıp bebeğin ölümüyle yaşanan üzüntü ve acı beni çok etkiledi. Bense evlendiğim günden beri "Nasıl korunabiliriz? neler yapmalıyız ? aman olmasın sakın"...diye uğraşırken, o annenin gözlerindeki acıyı gördükten sonra o kadar üzüldüm ki Rabbim sabır versin, şöyle kendime baktım işim var, eşimin de işi var birbirimizi 3 yıldır tanıyoruz, e tamam belki biraz uğraşmamız,savaşmamız gereken şeyler var ama Rabbim bir bebişi nasibiyle birlikte vermez mi ?O bana istediğim hayatı yaşamamda hedeflerimize ulaşmamızda engel olur mu
bir yandan biraz beklemeliyim daha tam anlamıyla bi evi bile çekip çeviremiyorum diyorum, diğer yandan neden bekliyim çocuğumla aramda şuan olsa 26 yaş olacak dha neyi bekliyim diyorum :26: bana bi fikir verin cancağızlar, sizler (özellikle evli ve çocuklu olanlar) ne düşünüyorsunuz, bebek sahibi olmak eminim çok güzel bir duygudur ki Rabbim bana nasip edecekmi oda ayrı bi konu tabi ama eğer (inşallah) ederse çok mutlu olurum ama sıkıntı çok çekermiyim beklemelimiyim kafam çok karışık
Not : Eşim çoook istiyor oda ayrı bi baskı tabi...

Not : Eşim çoook istiyor oda ayrı bi baskı tabi...