- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
rica ederim . amin inşallah:)Amin. Insallah sizin de istediginiz zamanda hayirlisiyla olur cocugunuz. Evet rahim filmi de cekildi. Soylediklerinizi arastiracagim. Cok tesekkur ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim . amin inşallah:)Amin. Insallah sizin de istediginiz zamanda hayirlisiyla olur cocugunuz. Evet rahim filmi de cekildi. Soylediklerinizi arastiracagim. Cok tesekkur ederim.
Uzatmak istemiyorum. Konu amacından sapmasın. Hoşçakal :)Aciklama yaparken bile actigim konunun gereksizligini anlatiyorsunuz. Evet aritmetik ortalamasini alacagim. Yasim gecmisse de oturup yeni formullerle yasimi bulana kadar hesap yapacagim. Size gereksiz geliyorsa yorum yapmaz gecersin. Ya ben dert etmisim ki soruyorum. Gereksiz de gereksiz demek nasil bir kafanin urunudur.
Bi zahmet.Uzatmak istemiyorum. Konu amacından sapmasın. Hoşçakal :)
Sizde görmeseydim ben yazacaktım bunları. benim bu yorumumu kimse yapmaz kısmı hariç.benim bu yorumumu kimse yapmaz es geçme
öncesinde eşinle gidip çocuk sahibi olabilmek için gerekli tüm testleri yapın(şuanda çocuk düşünmeseniz dahi)
eşin sperm testi, varikosel filmi
sen hormon testi, rahim filmi
ve öncesinde bence genetik tarama testi de yaptırın
cocuk bazen ha deyince olmayabiliyor
en azından suanda düşünmeseniz de , allah korusun bir prüz cıkarsa bu işleri düzene koymak da baya vakit alıyor zamandan kazanırsınız
Allah o gücü , sabırı sana veriyor canim sen merak etme insallah en yakın zamanda anne olursun..Merhabalar. Benim icin buyuk dert haline geldi artik bu konu. Ucbucuk yillik evliyim. 28 yasindayim. Esimin de benim de cok guzel islerimiz var. Gelirimiz iyi. Aslinda beklemek mantiksiz mi diyorum. Cocuk fikri hep erken geldi bana simdi simdi aklima dank etti resmen. Eee cocuk 20 yasina geldiginde ben 50 yasinda olacagim.
Bu aralar surekli evimde olamiyorum. Is sebebiyle sehir degistirmem gerekiyor. Bir yil daha bu surec devam edecek ama hamile olursam surecin hizlanma ihtimali de var tabiki. Kamuda calisiyorum.
Ne yapiyim arkadaslar. Esim zaten cok fazla istiyor. Ne zaman ne zaman diye sorup duruyor. Bana bir akil verin. Bir anda panikledim resmen. Yetebilir miyim yetisebilir miyim. Erken mi gec mi. Kafamda deli sorular.
Dusuncesi beni cok heyecanlandiriyor. Istemiyorum erken erken diyordum ama hamile oldugumu ogrendigim ani dusunuyorum ya belki cok sacma ama cok heyecanlaniyorum.Allah o gücü , sabırı sana veriyor canim sen merak etme insallah en yakın zamanda anne olursun..![]()
bunları yasadım çünküSizde görmeseydim ben yazacaktım bunları. benim bu yorumumu kimse yapmaz kısmı hariç.
evet bunlar çok öenmli bazen hemen olmayabılıyor ve doktorlarda sebep bulamıyorlar.bunları yasadım çünkü
5 senelik evliyim
ilk 2 sene zaten düşünmedik
kadın doğum dr una gittim klasik kan tahlıllerıne baktı,
rahim filmini kimse soylemedi mesela bana, ya da ultrasonla adetın 2.3. gunu muayene edilmesi gerektiğini
kan sonuclarını verdiler elime hiçbir sorun yok dediler yolladılar
yasım ileri olmasına ragmen ben de erkeklerde bu kadar detaylı oldugunu bilmiyordum bu işlerin :)
ben de bilseydim o düşünmediğim iki sene en azından bu işlerle ugrasırdım
kadın erkek için genetik tarama testleri oldugunu bile inanır mısın bu sene öğrendim
iki aşılama yaptırdım hıcbır dr soylemedı ve ben kendı arastırmalarım sonucunda bu testlerın de farkına vardım
şuanda evin bir odasında tüp bebek ve asılama yapabilecek tecrubeye sahibim![]()
Merhabalar. Benim icin buyuk dert haline geldi artik bu konu. Ucbucuk yillik evliyim. 28 yasindayim. Esimin de benim de cok guzel islerimiz var. Gelirimiz iyi. Aslinda beklemek mantiksiz mi diyorum. Cocuk fikri hep erken geldi bana simdi simdi aklima dank etti resmen. Eee cocuk 20 yasina geldiginde ben 50 yasinda olacagim.
Bu aralar surekli evimde olamiyorum. Is sebebiyle sehir degistirmem gerekiyor. Bir yil daha bu surec devam edecek ama hamile olursam surecin hizlanma ihtimali de var tabiki. Kamuda calisiyorum.
Ne yapiyim arkadaslar. Esim zaten cok fazla istiyor. Ne zaman ne zaman diye sorup duruyor. Bana bir akil verin. Bir anda panikledim resmen. Yetebilir miyim yetisebilir miyim. Erken mi gec mi. Kafamda deli sorular.
Dusuncesi beni cok heyecanlandiriyor. Istemiyorum erken erken diyordum ama hamile oldugumu ogrendigim ani dusunuyorum ya belki cok sacma ama cok heyecanlaniyorum.
Insallah canim cok tesekkur ederim.
Size iyi kan testi yapmışlar. Benim gittiğim doktor yüzüme bakıp “senin çocuğun olur” muayene parasını da almıyorum senden diyip eve yollamıştı :)bunları yasadım çünkü
5 senelik evliyim
ilk 2 sene zaten düşünmedik
kadın doğum dr una gittim klasik kan tahlıllerıne baktı,
rahim filmini kimse soylemedi mesela bana, ya da ultrasonla adetın 2.3. gunu muayene edilmesi gerektiğini
kan sonuclarını verdiler elime hiçbir sorun yok dediler yolladılar
yasım ileri olmasına ragmen ben de erkeklerde bu kadar detaylı oldugunu bilmiyordum bu işlerin :)
ben de bilseydim o düşünmediğim iki sene en azından bu işlerle ugrasırdım
kadın erkek için genetik tarama testleri oldugunu bile inanır mısın bu sene öğrendim
iki aşılama yaptırdım hıcbır dr soylemedı ve ben kendı arastırmalarım sonucunda bu testlerın de farkına vardım
şuanda evin bir odasında tüp bebek ve asılama yapabilecek tecrubeye sahibim![]()
bu işler planlamaya gelmiyor hayat aci şekilde öğretti bunu banaMerhabalar. Benim icin buyuk dert haline geldi artik bu konu. Ucbucuk yillik evliyim. 28 yasindayim. Esimin de benim de cok guzel islerimiz var. Gelirimiz iyi. Aslinda beklemek mantiksiz mi diyorum. Cocuk fikri hep erken geldi bana simdi simdi aklima dank etti resmen. Eee cocuk 20 yasina geldiginde ben 50 yasinda olacagim.