Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

Ciddi psikolojik rahatsızlığınız var çok belli çocuktan önce bi psikayriye gitmen lazım en acilinden..inşallah bu zihniyelte çocuğun olmaz yeterince sorunlu cocuklar yetişiyor zaten sizinki eksik kalsin

Evet haklisiniz, buda bir bakis acisi uremek ic gudusu sonuclari dusunulmeden teslim olunan bir sey halinde ve gercekten bunu kaldiramayan ya da hazir olmayanlar icin zorlayici surec ve cocuklar icinde olabilecek talihsiz sey. Insan ne yapip yapamayacagini bilse, kendini tanisa
Cok daha iyi olacak.
Insallah sizin gibi bilincli sekilde yaklasanlar artar , ve bundan sonraki surecinizde bebeginizle kolayca gecer

Bu kadının hayvanlara eziyet ettiğini yazdığı ya da eziyet etmek istediğini yazdığı yerleri bulup atabilecek olan var mı CİMER e falan şikayet etsek? Kendisinde antisosyal kişilik bozukluğu olduğundan şüpheleniyorum bu tarz bireyler denetimsiz dolaşmamalı maalesef.

Teşekkür ederim benimki artık bebek değil atlattık size de kolay bir doğum ve lohusalık diliyorum

ağam bizimle eğleniyi demek istiyorum. dalga geçiyor sanırım arkadaş. kedisini eksik hissediyormuş diye çocuk yapmak ne demek. lütfen siz çocuk mocuk yapmayın hayatınız boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…