Çocuk sahibi olmak için katlanmaya değer mi ?

MenThlsch bu mesajını kopyalayıp , " evliliğim berbat ancak ben bu evlilikten illa bir kazancım olsun , bebek istiyorum " diyen her üyenin konusuna iri puntolarla yapıştırmalısın. Ağzına sağlık.

Yüksek gelir düzeyleri.

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.

Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?

MenThlsch bu mesajını kopyalayıp , " evliliğim berbat ancak ben bu evlilikten illa bir kazancım olsun , bebek istiyorum " diyen her üyenin konusuna iri puntolarla yapıştırmalısın. Ağzına sağlık.
Teşekkür ederim olabildiğince kısa tutmaya çalıştım. Daha da ayrıntıları var, hepimizin bildiği, sonç olarak gerçekler bunlar. Şefkat olmadan malesef hiçbir şey gelişemiyor.

Bence fakesiniz oncelikle oyle umuyorum ama eger bu kabus kişilik gerçekse ilahi adalet diyorum..

Es kişisi size hic değer vermiyor evden gitmediniz diye sizi azarlıyor hakettiginiz hayati yaşıyorsunuz yasamaya devam edeceksiniz o hayvanların ahi elbette cikacak ki ne güzelde çıkıyor. Eminim etrafınızda karisinin üzerine titreyen el üstünde tutan çoluk çocuğa karismis bir suru akraniniz vardır sizde izleyin durun. .

Allahin adaleti sasmiyor , cok şükür o hayvanların her birinin ahi yakanızı birakmasin

Herkesin sinirlerinin çokça gerildiği , üyenin ve yazdıklarının gerçek olmamasının dilendiği bir konu olmuş.

Üyenin gerçek olduğu , konuya yazan arkadaşlarca anlatılmış.

Aradaki mesajları kaçıran üyeler : konu sahibinin bebek isteği için , kendisine sperm bankası tavsiyesinde bulunmuşlar.

Benim mesajımda konunun bu noktasıyla ilgili. Sperm ve yumurta alımı tavsiyesini bir çözüm olarak neden sunmamalıyız , anlatmış konu sahibi.

Duygu ve his durumu bizim gibi olmayan milyarlarca insanla aynı dünyayı paylaşıyoruz.

Çok sevdiği eşleriyle ailelerini büyütmek için yumurta veya sperm donasyonu düşünen arkadaşlar : ya sizin vericiniz böyle bir insansa ? Genetik yolla ruhsal hastalıklar da fiziksel hastalıklar gibi aktarılıyor. Gerçekten duygusal bir kadının verici olma ihtimali çok düşük bence. Erkek vericilerde de durum neden değişik olsun. Yıllar önce bir belgesel yayınlanmıştı tv de , sadece para için yumurta vericilerinin nelere katlandığına dair. Şu an konu hakkında daha fazla belgesel vardır sanırım.

Hayattaki eşini bulmuş herkese : eşiyle ; çocuklu veya çocuksuz mutlu bir hayat dilerim.

Hayattaki eşini bulmayı isteyen herkesin de isteklerine kavuşmasını dilerim.

Allah herkese sağlıklı , sıhhatli , huzurlu , mutlu bir hayat nasip etsin.

Son düzenleme:
Ben yapı gereği hemen vurup öldürelim modunda biri değilim. Mutlaka bir sebebi olmalın her şeyin. Konu sahibindeki bencillik sevgisizlik annesinden ve yetiştirilme tarzından geliyor gibi. Annesi torun sevmek istiyorum değil, senin de anne olmanı istiyorum diyor. Bu tam psikiyatrik tedavi gerektirecek bir durum. "Çocukluğuna inelim" gerekiyor. Benim gördüğüm daha kendi ailesinden geliyor sorunları ve zaten “onları biraz seviyorum” demesi bunu kanıtlıyor.

Kimse bu kadar sevgisizliği haketmiyor. Neler gördünüz neler yaşadınız da bu hale geldiniz? Paranız pulunuz varmış bakıcılar yardımcılar tutabilirsiniz ama çocuğunuz da aynı sizin gibi biri olur. Anne baba sevgisi ilgisi yok. Herkes kendi keyfinde eğlencesinde. Çocuk nasıl büyüyecek ki bu ortamda?

Hem hayvanlardan hem insanlardan nefret etmenin bir sebebi var. Akıl sağlığı normal bir insan hadi hayvandan korkabilir ama eziyet görmesini istemez. Gözünün önünde işkence edilmesine müsaade etmez. Bak emin olun bu hayattaki en kötü şey sevgisizliktir. İnsanı sevmezsin ama çiçeği doğayı hayvanı seversin. Baktığın gördüğün birşeylerin mutluluk vermesi lazım. Hiç mi ümit görmüyor musunuz kendinizde? Psikolojik tedavi görmek farklı biri olmak istemez misiniz?

Evlilik evlilik değil ne koca ne kadın birbirlerine gram sevgi saygı yok. Bir insanın en kuvvetli bağ kurduğu kişiler anne babasıdır ve siz sanki bir yemekmiş gibi ya da bir ürünmüş gibi biraz seviyorum diyorsunuz. Çok ilginç ki hasta teyzenize bakmaya gönüllüsünüz ama.

Anlaşmalı bir evlilik mi sizinki? Yani toplum gözünde evli olalım ama ne sen benden sevgi cinsellik bekle ne de ben senden bekleyeyim. Kafamıza göre takılalım mı? Çocuk sahibi olmak istemediğiniz takdirde bir sorun yok. Kendi aranızda yaşayın bütün anormalliğinizi.

Çocuk bakmak bü dünyadaki en ağır iştir çünkü kendini 7-24 adayacaksın, istifa etme yok başkasına devredemezsin, kapıyı çekip gidemezsin. Benim ilk çocuğum Temmuz 2007'de doğdu ve ben hamileliğin son ayını da sayarak Haziran 2007'den beri saat 6.30 dan sonra uyumanın ne olduğunu unuttum. 8. sınıfa giden çocuğu hala ben kaldırıp kahvaltı ettirip gönderiyorum okula. Hele ilk 3-4 yıl gece kesintisiz uyku yoktu. Bir deneyin bakalım , özellikle gece boyunca iki üç saatte bir alarm kurun uyanın. Bu uykusuzluk yöntemini işkence olarak kullanıyorlar hapishanelerde.

Söylediklerinize katılıyorum. Konu sahibinin ciddi travmaları var aileden yana ve kocası da üzerine yenilerinin eklenmesine sebep olmuş. Sevgisiz büyümek pek çok savunma mekanizması oluşturmaya sebep oluyor. Muhtemelen takdir görmek için elinde kalan son şey anne olmak ama aslında ruhen anne olabilecek durumda değil. Kötü tarafı anne olsa da takdir görmeyecek. Oradan da yıkılacak. Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var özbenliğini bulup mutlu olması için. Özünde pasif kişilik başkalarının düşüncelerinden kendini kurtaramamış ve içinde ciddi bir öfke var. Tam anlamıyla olgunlaşmamış ebeveynlerin olgunlaşamamış çocuğu gibi görünüyor.

Çocuk yapmayın sakın eşiniz sorumsuz ve bekar yaşamak istiyor, sizi yarı yolda bırakacak..

Çok ciddi psikolojik sorunlarınız var umarım çocuk falan olmaz , çocuk bu sebepler için dünyaya getirilmez , bebek duyguları olan ve anneye babaya ihtiyaç duyan duygusal bir canlıdır, lütfen tedavi olun...

Mükemmel bir hayati olmayabilir ama doğmak bile hediye değil mi ? Kimseye baglanmasa da ben ona pek sevgi veremesem bile maddi durumum iyi yer içer gezer tozar. Yoksul aileye göre daha avantajliyiz.istedigi herseyi alır.
Sevgisiz bir şekilde büyümek asla hediye değil, en son yol ortasında gencecik nişanlı kızı kılıçla katleden cani de sizin gibi bir anne babanın ürünüydü, halbuki rezidansta oturuyor ve maddi olarak zengindi, duygusal boşluğu zenginlik ve rahatlık örtemiyor maalesef, yazık size..

Belki fake belki değil ama böyle sevgisiz çocuk yapan benciller yok mu?
Annem anlatıyor iki gündür ağzından duymadığım küfürleri duydum. Evli çocuklu kadın sevgilisiyle daha iyi görüşmek için kendi öz kızıyla evlendirmiş. Kızı bilmem kaç aylık hamileyken biz birbirimizi seviyoruz demişler. Şimdi damadıyla ayrı evde berabermiş. E bunu burada biri yazsa hanginiz inanırdı? O kadın işte kendi öz çocuğunun hayatını kaydırmış, küçük çocuklarını bırakmış senelerdir görmüyormuş. Al sana sevgisiz bencil anne.
Sanki yok çevremizde hiç. Çok var böyle manyaklar.

Kendinin mutlu olmadığı bir ortamda çocuk nasıl olacak. yara bandımı bu çocuklar. sizin anlaşamadığınız dünyayı çocuk nasıl kurtarsın. çıkın artık şu düşüncelerden.

Tüm bunlarin asıri rezil olduğu yetmezmiş gibi bide damadı kadını pazarladığıni ima etti Müge. Sonrasında o konuyla ilgili bişey oldu mu bilmiyorum...

Güzel yemekler yiyecek güzel kıyafetler olacak gelecek kaygısı olmayacak para diye bir endişe hissetmeyecek . Evler arabalar araziler bağ evi yazlık Herşey var. Yani yine de kızgın olur mu ?

Yanıt net: Evet olur, ağır ruhsal sıkıntılar yaşar.

Şu konuda anlaşabiliriz sanırım: Duygusal hisleriniz diğer insanlar kadar yoğun değil. Anne baba için bile “biraz hissediyorum” diyorsanız demek ki bu sizin yapınızla ilgili.

Bir kere bu durumu kabullenelim. İnanın kendinizi tanırsanız yaşamınız çok kolaylaşacak.

Sizin yapınızda olan kişiler için elbette gelir ve zenginlik yeterli olur ancak.... çocuk sizin gibi olmayacak. Onlar dünyanın en duygusal varlıkları.

Parayı bir tarafa bırakalım, anne kucağında kalmak için açlıktan ölmeyi göze alıyorlar.

Bol para verdim, tamam iş bitti diye birşey yok.

Anneniz torun yok diye ağlamış olabilir ancak evlat/torun imtihanı en ağır imtihandır, sorunlu bir birey yetişirse annenize acıların en büyüğünü yaşatırsınız.

Sakın çocuk yapmayın. Sakın.

Bir kaç konu var aslında. İlk üyeliğinde suç duyurusunda bulunuldu ve evinden aldırdı. Sonra başka konuda beddualar hakaretler etti. O da yetmedi bininin peofilinde kadına ağıza alınmayacak şeyler yazdı

Dünyadan haberimiz yok.

Konu sahibinin Bdv de değil doktorda olması gerekiyor aslında. Duygusal empatisi yok, sadece korku gibi çok basit tepkileri var. Tabi empati olmayınca tepkileri de çok dengesiz, olay manyaklığa bağlanıyor.

Şu vakte kadar cezaevine düşmemesi şaşırtıcı, acilen uzmanla görüşmesi lazım. Tamamen düzeltemeyebilirler ancak destek olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…