- 10 Nisan 2014
- 43.123
- 115.013
- 798
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
şuraya bir özet yazıver de anlasınlar bu kadının niye anne olmaması gerektiğini tanımayan üyelerSanki kendin
Sanki kendisi sevgi pitircigi :)
Yahu bu kadın psikopst, hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyor
Cevap yazmadan konuya 1 dk baksaymışım keşkeparası çokmuş çocuk rahat edermiş
Böyle vicdan yoksunlarina hayvan kelimesi bile yakışmıyor ağzı dili olmayan yeryüzü meleklerinin tırnağı bile olamazlar böylelerine söylenecek kelime bile yok maalesefTavsiye değil ya demek istediğim hani insan hayvan edinirya normalde eğitir, bu kadın söz konusuyken hayvan insan edinecek eğitecek terbiye edecek….hayvandan daha aşağısın demek istedim
Hemen.şuraya bir özet yazıver de anlasınlar bu kadının niye anne olmaması gerektiğini tanımayan üyeler
Çocuklari severim çok ilgilenirim diyorBaba sevgisi olmayacak babaaaaa. Onu nasıl satın alacaksın be kadın?
Başkası üzülüyor diye çocuk yapılmaz. Komik olmayın. Gerçi rabbim izin vermiyor zaten anlaşılan.Annem üzülüyor onu mutlu etmek istiyorum. Senin de çocuğun olsun diyor
Nasip etmez inşallah.Başkası üzülüyor diye çocuk yapılmaz. Komik olmayın. Gerçi rabbim izin vermiyor zaten anlaşılan.
ALLAHIM ADALETİNE GÜVENİR SANA SIĞINIRIM
ayy çıldıracağım herkes böyle bir adamdan çocuk yapma demiş.asıl böyle bir kadın çocuk yapmasın demelilerdi
Sanki kendisi sevgi pitircigi :)
Yahu bu kadın psikopst, hayvanlara eziyet etmekten zevk alıyor.
Elektro şok
Demir bilyeli tabanca alıp köpeklere sıkmak istiyor
Ama kafamız nası guzelBen çocuklara çok bayılmıyorum. Başkasının çocuğuna hiç katlanmam. Ama annemi ağlarken gördüm. Bir de duyguyu tatmak istiyorum. Anne olmayı yani. Bir level daha geçmiş olacağım böyle eksik kalmış hissediyorum
Eski nickini yazdımHanımlar bu üyenin konularını görüntüleyemiyorum. Ne yaptı bu kadar ?
Konuları açılmıyor o yüzden bakamadım.Eski nickini yazdımgamzelihaller
Köpeklerden korktuğu için elektroşok, demir bilyeli tabanca artık aklınıza ne gelirse alıp zarar vermek istiyor.
Kim diyor?Çocuklari severim çok ilgilenirim diyor
Neyse çok şükür cocuğu olması zormuş buna şükür diyeceğim aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?