Hormon testleri ultrason kontrol hsg yani rahim filmiMerhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Rahim filmi hangi durumda isteniyor
tabiki yaptırabilirsinizKendim yaptirabilirmiyim bunu
var.Avrupa yakasinda bildiginiz bir yer varmi acaba
Merhaba hormon testinde özellikle tsh ve anti tpo baktırın çünkü bazen sadece tsh bakılıyor ama ani tpo bakılmıyor belki de haşimato troidiniz var mutlaka baktırın bende 2 yıl sonunda öğrendim.Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Troid gebeliği zorlaştırıyor şuan tsh nız kaç benim 9 du 3,53 düştü salı gün kontrolüm var .Hipertiroidim var benim hasimatoyu bilmiyorumm ama esim yaptirdi test onda da birşey çıkmadı iyi yani ben küçük bi devlet hastanesine gittigim için içim rahat etmedi
Evet 2 ve 2,5 olmalı dedi doktorum sizde anti tpo baktırabilirsiniz?3 tshim gebelikte 2.5un altinda olmasi gerekiyimus
Troid antikoruO ne demek
Zaman kaybetme doktor erken diyecektir ama sen rutin kontrolünü yaptır ben 2,5 yıl sonra öğrendimBende 3 aylik evliyim hic korunmadik olmuyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?