Çocuk sahibi olmak istiyorum

mutlumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
144
51
98
İstanbul
Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim

Hormon testleri ultrason kontrol hsg yani rahim filmi

Merhaba hormon testinde özellikle tsh ve anti tpo baktırın çünkü bazen sadece tsh bakılıyor ama ani tpo bakılmıyor belki de haşimato troidiniz var mutlaka baktırın bende 2 yıl sonunda öğrendim.
Tsh t4 t3 anti tpo fsh lh prolaktin progesteron dheas e2 genital kültür smear hsg ultrason eşinizde mutlaka iyi bir merkezde sperm testi yaptırsın

Hipertiroidim var benim hasimatoyu bilmiyorumm ama esim yaptirdi test onda da birşey çıkmadı iyi yani ben küçük bi devlet hastanesine gittigim için içim rahat etmedi

Hipertiroidim var benim hasimatoyu bilmiyorumm ama esim yaptirdi test onda da birşey çıkmadı iyi yani ben küçük bi devlet hastanesine gittigim için içim rahat etmedi
Troid gebeliği zorlaştırıyor şuan tsh nız kaç benim 9 du 3,53 düştü salı gün kontrolüm var .
Haşimato troit antikoru ne kadar doğru bilmiyorum ama spermi öldürdüğü ve yumurtalık kalitesini bozduğunu söylüyorlar bakalım doktor ne diyecek 2 yıldır uğraşıyorum sebepsiz kısırlık dediler

Sadece sen değil esinli birlikte gelmini istemesi lazimdi doktorunun istemediyse henuz bi uzmanligi yok sanirim ya esinde bi problem varsa bence dr unu degistir bana sacma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…