- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
Önce alttan ultrasonla bakıyor, kistin var mı polikistik over misin falan ona bakıyor. sonra kan alıyorlar, vajinadan örnek alıyorlar smear testi için. sonra rahim filmi çektirmeye yolluyor seni. tabi eşin de sperm veriyor. BÜTÜN BU TESTLERİ, ÖZELLİKLE RAHİM FİLMİ OLAN HSG'Yİ İSTEMEDEN SANA İLAÇ DAYAYAN DOKTORLARDAN KAÇ CANIM!!Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
Hormon testi esimden sperm testi Rahim filmi sadece size yapilmaması lazim esinizinde gitmesi gerekiyor nerede oturuyorsunuz?Merhabalar 1 senedir korunmadigimiz halde çocuğumuz olmadı doktora gittim bazı testler istedi yaptırdım bir problemim olmadığını söyledi doktor ama benim içim rahat etmiyo sizden hangi testleri istedi doktorunuz merak ediyorum yardimci olursaniz çok sevinirim
İnsallah bende rahim filmini yeni cektirdim (,bu arada konu gcen sene acilmis hic bakmamısım konuyu acan kisi ne oldu acaba bebegi oldu mu )Merhaba arkadaslar bende ayni dertten muzdaribim.Doktorum,Hormon tahlili hsg esiminde spermiyogram tahlili yaptirmasini istedi.Insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz.
Ben hic birsey hissetmedim canım cok rahattım hic agrım olmadı özelde cektirdim aksam biraz adet olursun da kasıklarda bir dolgunluk olur ya öyle oldu sabaha birseyim kalmadıInsallah olmustur canim.hsg agrili bi islem diyolar dogrumu.
Kac yıllık evlisiniz?Insallah olmustur canim.hsg agrili bi islem diyolar dogrumu.
Benim hic gebelik olmadı canım insallah canım nerede cekilceksin ?1,5 yillik evliyim canim bir düsügüm var.Düsügün üzerinden bir yil gecince doktora gittim ve tahlil hsg esim icin spermiyogram istedi.Insallah benimkide kolay gecer.
düşük yaşadıysanız hamile kalabiliyorsunuz demektir, yani tüpleriniz açık aslında rahim filmine ihtiyacınız yok1,5 yillik evliyim canim bir düsügüm var.Düsügün üzerinden bir yil gecince doktora gittim ve tahlil hsg esim icin spermiyogram istedi.Insallah benimkide kolay gecer.
Yok canım düsük oldugu zaman da istiyorlar rahim filmini tüpler acık olabilir ama rahim bozuklugu falan düsüge neden olablirmis o yüzden gerekli yanidüşük yaşadıysanız hamile kalabiliyorsunuz demektir, yani tüpleriniz açık aslında rahim filmine ihtiyacınız yok
Amin amin nerede oturuyorsunuz?Bende istiycegini beklemiyordum ama doktorum arastirilmasi gerektigini soyledi canim.Bizde ne gerekiyorsa yapicaz artik,Rabbim tez zamanda bebisimize kavusturur insallah.
Hmm sanırım sizinle baska bir konu da da konusmustuk bagcılar egitim arastırma hastanesine basvuru yapın desem uzak biz oraya basvuru yaptık butun evrakları tamamladık randevu aldim hayırlısi hakkımizdaIstanbul eyupte oturuyoruz canim
Bu hastaneyi tavsiye ediyorlar bizde gittik daha tedavi sürecine baslamadık sperm hormon testi falan hemen yapiyorlar rahim filmini 4 5 ay öncesine randevu veriyorlar ben. Bahcelievler betatom emar görüntüleme merkezinde cekildim bu yüzdenBize uzak yakin farketmez iyi bi yer olsun bide cok gec bi zamana randevu vermesinler yeter.
4 5 ay sonrasına yazacaktım pardon :)Bu hastaneyi tavsiye ediyorlar bizde gittik daha tedavi sürecine baslamadık sperm hormon testi falan hemen yapiyorlar rahim filmini 4 5 ay öncesine randevu veriyorlar ben. Bahcelievler betatom emar görüntüleme merkezinde cekildim bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?