Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah.Valla 6 yıl rahatça gezdik yedik içtik. Bi şey içimde kalmadı. Bizde de eşim daha fazla istiyordu çocuk. Sonra zamanı geldi tamam dedik. Şükür allah da hemen nasip etti. 33 yaşındayım.
Bekliyoruz bakalım merakla nasıl olucak diye
Sizin de inşallahAllah gönlünüze göre nasip etsin inşallah.
Amin insallah çok teşekkürler güzel yorumunuz için hala böyle güzellikle yorum yapabilen insanları görmek çook güzelBence, maşallah eşiniz iyi huylu, anlayışlı ve sizi de çok seviyor.Baba olmayı bu kadar istediği halde size anlayışla yaklaşıyor. Böyle biri tüm güzellikleri hakediyor. İyi bir eş olduğu gibi Allah'ın izniyle iyi de bir baba olur. Eşinizin mutluluğu bence size ve evliliğinize yuvanıza da yansır diye düşünüyorum. Bazı şeyler akışına bırakılmalı, güzel niyetlerle güzel düşüncelerle yaklaşılmalı. Hayırlısı olsun.
Amin insallah. İnanın zor eşim çokk istiyor. Bende bazen istiyorum sonra daha değil diyorum. Kıyafetmiş vs çok özenirim ama asla zaten eşimde istiyor diye atlamadım bu konuya. Bu yıl etrafımızdan hamilelik haberi o kadar çol aldık ki. Hepsi bizim yaşlarımızds eşim onda da çok etkilendi. Bende baba olmak istiyorum artık diyor. Ben ne zaman hazırsam çocuğa bakacak olan en buyuk sorumluluğu alcak olan benim diyorum. Haksızda sayılmam bence.Biz evliligimizin basinda hemen baba ve anne olduk. Esimin bana karsi olan ilgisinin eksildigini hic hissetmedim. Tabi dediginiz gibi evlilik hayatiniz degisiyor, ama anne baba olmak da insana bir cok sey katiyor. Güzel kücük bir aileyiz simdi. Dünyayi verseler degismem. Biz ama bastan suna dikkat ettik: ne olursa olsun, nekadar stresli olursa olsun her gün birbirimize biraz zaman ayirdik.bunu yaparken bazen koltukta ikimizin uyuyakaldigi da oldu ama bu sadece bizim zamanimiz. Ben iliskimizin eksildigini hic hissetmedim. Tam tersi beraber büyüyoruz gibi daha cok. Kendinizi baski altina almayin. Bence bir kadin kendini hazir hissetse bunu hissediyor. Baskasi söyledigi icin, bu es dahi olsa, hamile kalmamali, cünkü annelik icin kendini hazir hissetmesi cok önemli. Hakkinizda hayirlisi. Insallah beraber bir yol cizebilirsiniz⚘
Çok teşekkürler insallah vaktinde sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımızaÇocuktan sonra eşinizin söylediği gibi öncelik değişiyor o da ister istemez oluyor akışına öyle gidiyor yani. Sizde de aynı değişim olacak ve farkına bile varmayacaksınız. Eşimle çocuğumuza dönüşümlü bakıyorduk ben izne ayrılmadan önce, hangimiz işteyse diğerine mesaj atardı ilk sorduğumuz soru oğlum napiyor, uyudu mu yemek yedi mi, ağladı mıo sizin ekibe katılan en minnoş üye olacak. Zor mu evet çok ama çok zor, aşırı zor, baya baya zor ancak insanoğlu herşeye ayak uydurabilecek fıtratta yaratılmış bir şekilde yeni hayata adapte oluyorsunuz. Ve eşinizin şimdiye kadar görmediğiniz yönlerine şahit oluyorsunuz, ben yeniden aşık olmuştum eşime o kadar ilgili mükemmel bir baba oldu ki ikisini vakit geçirirken izlemek, gördüğüm en güzel manzaraya dalıp gitmek gibi
Siz de evleneli epey zaman geçmiş bence şartlarınız uygunsa bebiş için vakit gelmiş gibi
Valla şükür kocamdan ilgi göremem mi acaba diye bir derdim yok. Hani siz yazmışsınız ya bebek olursa benle ilgilenmez diye. Ayrılma noktasına gelen bir insan neden bu kadar kocamda kocam derNereden biliyosunuz baska dalımızın olmadığını en azından ben kendi adıma konusayım nereden biliyorsunuzda bu kadar bilmiş bilmiş konusuyormussunuz neymiş tek dalımız kocamızmışmış. Ben eşimle ayrılma noktasına kadar geldim tüyüm bile kıpraşmadı olmuyosa biter dedim kapadım konuyu. Kimseye eyvallahım olmaz. Evet ilgisiz büyüdüm ama zamanında tek kalabilmeyii herseyi kendim yapabilmeyi öğrendim çok şükür. Benim bahsettiğim eşim fazla ilgilidir benim. İnsanın bir anda hayatı değişecek bu olay. Siz dümdüz bir evlilik yaşamış gibisiniz.
İlgisiz eş zaten çocuk olsa da aynı olmasa da . Eşiniz ilgili bir eşse değişen bir şey olmayacak. Ama çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk. Çocuğum olduğundan beri onunla ilgilenmekten koşturmaktan eşimin ilgisi aklıma bile gelmiyor. İster istemez çocuğunuz sorumluluk gerektirdiği için ön planda oluyor. Tabi bu benim düşüncemHayır.. yarışmak ne çirkin bir kelime… Yanlıs anlaşıldım sanırım. Benim bahsettiğim eşler arası soğukluk oluyor ilgilenme vs olmuyor ya.. sürekli hersey çocuk üzerine oluyor evet ama bizlerde bireyiz… ilk kendimiz mutlu olmalıyız ki evladımızı mutlu edelim.. ilgisiz buyuyunca malesef korkuyosunuz işte…
Tabi doğru sizin gibi değişik insanlarda yorum yapabilir haklısınızValla şükür kocamdan ilgi göremem mi acaba diye bir derdim yok. Hani siz yazmışsınız ya bebek olursa benle ilgilenmez diye. Ayrılma noktasına gelen bir insan neden bu kadar kocamda kocam der
İlgisiz büyümeyi falan geçin Allah aşkına. İçinizde madem böyle bi boşluk var gidin tedavi olun. Kocalarınıza da böyle diyorsunuz , adamlar ondan sonra sizi kaybetme korkusu olmadan istediklerini yapıyorlar.
Konu açıyorsan da her türlü yoruma açık olmalısın cici kıs
Teşekkürler güzel yorumunuz için. İşin içine girmeden insan anlıyamıyor insan suan ben ne desem boş sanırımİlgisiz eş zaten çocuk olsa da aynı olmasa da . Eşiniz ilgili bir eşse değişen bir şey olmayacak. Ama çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk. Çocuğum olduğundan beri onunla ilgilenmekten koşturmaktan eşimin ilgisi aklıma bile gelmiyor. İster istemez çocuğunuz sorumluluk gerektirdiği için ön planda oluyor. Tabi bu benim düşüncem
Evet kesinlikle mesela dünde ufak bir tartışma yaşandı suan pek konusmuyoruz birbirimizi kırmamak adına. Eşim gördükçe özeniyor çünkü zaten isteği var yani görüpte baba olmalıyım bende demiyor. Daha nişanlıyken demişti 1. Yılımızdan sonra bir bebeğimiz olur belki diye :)Yaşınızı en sona yazmasanız 30lu yaşlarda olduğunuzu düşünecektim. Eşiniz biraz fazla abartmış gibi geldi bu durumu neticede her iki tarafında hazır olması gerekecek bir durum ebeveyn olmak . Ahmet Mehmet erken baba oldu benimde hemen baba olmam gerek diyerek şak diye verilebilecek bir karar değil bu. Bir iki günlük değil ömür boyu sorumluluk alacaksınız.
Evet normal sizsinizTabi doğru sizin gibi değişik insanlarda yorum yapabilir haklısınız
İçimi sevgi dolu yapan bir mesaj çok teşekkür ederimEşin ilgiliyse ilgili kalır merak etme ,
Hele bebeğinle ilgilenmesi vs seni ona daha da aşık eder
Ve senin ona bir çocuk doğurmuş olman onu sana daha da aşık eder ..:
Doğur bence o evlat aşkını yaşa , eşinle de aşkınız katmerleşsin .. muhteşem birşey evlat ..
Muhteşem
Rabbim isteyen , hakkını verecek herkese nasip etsin
Dediğiniz gibi ben işin içinde olmadığım için böyle düşünüyorum ben çocuğumdan önde olayım gibi bir düşüncem olamaz ki ben çalısıp kenarı para attım ileride çocuğumada şunuda alırım şu ihtiyacıda karsılanır diye:) sadece sanırım hala çift sevgili kafasındayız rahatız ya ondan dolayı düşünüyorum:) amin hepimize inşallah çok teşekkür ederimBana yaklaşımınız çok tuhaf geldi ya aklımın ucundan geçmez mesela benim. Şöyle söyleyeyim anne olmadan bu duyguları anlayamadığınız için böyle düşünüyorsunuz muhtemelen ama bebeğinizin size özellikle ilk 3 ay sonrası o aidiyeti, size hayran bakışları, (adeta aşık olmuş gibi bakıyorlar) , sizinle huzur bulması, herkesin içinden ayırıp gelip size sarılmak istemesi vs. o kadar bambaşka ki. Kesinlikle sizinle eşinizden daha çok ilgileneceğine garanti veririmZorluklarına katlanmak için Allah’ın lütfu gibi onların bize koşulsuz aşkı. Hafiften ego okşanıyor, o hayran hayran size baktıkça zaten kendinizden geçiyorsunuz. Bence asıl eşiniz sizin ilginiz azalacağı için üzülsün 25 yaşta bence çok ideal. Ben de 25 yaşımda anne oldum açıkçası şu an 30 lu yaşlarımda kızımla gideceğim tatilleri düşünüyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Ay tamam yeter vallahiEvet normal sizsiniz
Eşinizin çok ilgilendiğini neye dayanarak söylüyorsunuz, ve nelerin azalacağını düşünüyorsunuzBu sanırım benim eşimin benimle çok fazla ilgilenmesinden kaynaklıyani birbirimizi aynı evinde unutur muyuz yabancılaşır mıyız diyoruz ha hoş bende biliyorum çocuk olunca vakitlerimiz daha eğlenceli daha farklı geçecek çünkü yeni bir hayata başlayacağız… ama işte huzursuzluk içteki
Demiyim dedim ama yine söyletiyorsunuz , Kardeş Allasen kocanın dizine kedi gibi kıvrıl ve yatAy tamam yeter vallahisiz haklısınız tamam
Size göre hakaret sanırım bana göre memnuniyet olur yatarımDemiyim dedim ama yine söyletiyorsunuz , Kardeş Allasen kocanın dizine kedi gibi kıvrıl ve yatişte zorla beni yine söylettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?