Çocuk sahibi olmak

Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah.

Amin insallah çok teşekkürler güzel yorumunuz için hala böyle güzellikle yorum yapabilen insanları görmek çook güzel

Amin insallah. İnanın zor eşim çokk istiyor. Bende bazen istiyorum sonra daha değil diyorum. Kıyafetmiş vs çok özenirim ama asla zaten eşimde istiyor diye atlamadım bu konuya. Bu yıl etrafımızdan hamilelik haberi o kadar çol aldık ki. Hepsi bizim yaşlarımızds eşim onda da çok etkilendi. Bende baba olmak istiyorum artık diyor. Ben ne zaman hazırsam çocuğa bakacak olan en buyuk sorumluluğu alcak olan benim diyorum. Haksızda sayılmam bence.
Çok teşekkürler insallah vaktinde sağlıkla hayırlısıyla alırız kucağımıza

Valla şükür kocamdan ilgi göremem mi acaba diye bir derdim yok. Hani siz yazmışsınız ya bebek olursa benle ilgilenmez diye. Ayrılma noktasına gelen bir insan neden bu kadar kocamda kocam der
İlgisiz büyümeyi falan geçin Allah aşkına. İçinizde madem böyle bi boşluk var gidin tedavi olun. Kocalarınıza da böyle diyorsunuz , adamlar ondan sonra sizi kaybetme korkusu olmadan istediklerini yapıyorlar.
Konu açıyorsan da her türlü yoruma açık olmalısın cici kıs

İlgisiz eş zaten çocuk olsa da aynı olmasa da . Eşiniz ilgili bir eşse değişen bir şey olmayacak. Ama çocuk sahibi olmak büyük sorumluluk. Çocuğum olduğundan beri onunla ilgilenmekten koşturmaktan eşimin ilgisi aklıma bile gelmiyor. İster istemez çocuğunuz sorumluluk gerektirdiği için ön planda oluyor. Tabi bu benim düşüncem

Yaşınızı en sona yazmasanız 30lu yaşlarda olduğunuzu düşünecektim. Eşiniz biraz fazla abartmış gibi geldi bu durumu neticede her iki tarafında hazır olması gerekecek bir durum ebeveyn olmak . Ahmet Mehmet erken baba oldu benimde hemen baba olmam gerek diyerek şak diye verilebilecek bir karar değil bu. Bir iki günlük değil ömür boyu sorumluluk alacaksınız.

Tabi doğru sizin gibi değişik insanlarda yorum yapabilir haklısınız

Teşekkürler güzel yorumunuz için. İşin içine girmeden insan anlıyamıyor insan suan ben ne desem boş sanırım

Evet kesinlikle mesela dünde ufak bir tartışma yaşandı suan pek konusmuyoruz birbirimizi kırmamak adına. Eşim gördükçe özeniyor çünkü zaten isteği var yani görüpte baba olmalıyım bende demiyor. Daha nişanlıyken demişti 1. Yılımızdan sonra bir bebeğimiz olur belki diye :)
Hayırlısı artık… çok teşekkürler yorumunuz için.

Eşin ilgiliyse ilgili kalır merak etme ,
Hele bebeğinle ilgilenmesi vs seni ona daha da aşık eder
Ve senin ona bir çocuk doğurmuş olman onu sana daha da aşık eder ..:
Doğur bence o evlat aşkını yaşa , eşinle de aşkınız katmerleşsin .. muhteşem birşey evlat ..
Muhteşem
Rabbim isteyen , hakkını verecek herkese nasip etsin

Bana yaklaşımınız çok tuhaf geldi ya aklımın ucundan geçmez mesela benim. Şöyle söyleyeyim anne olmadan bu duyguları anlayamadığınız için böyle düşünüyorsunuz muhtemelen ama bebeğinizin size özellikle ilk 3 ay sonrası o aidiyeti, size hayran bakışları, (adeta aşık olmuş gibi bakıyorlar) , sizinle huzur bulması, herkesin içinden ayırıp gelip size sarılmak istemesi vs. o kadar bambaşka ki. Kesinlikle sizinle eşinizden daha çok ilgileneceğine garanti veririm Zorluklarına katlanmak için Allah’ın lütfu gibi onların bize koşulsuz aşkı. Hafiften ego okşanıyor, o hayran hayran size baktıkça zaten kendinizden geçiyorsunuz. Bence asıl eşiniz sizin ilginiz azalacağı için üzülsün 25 yaşta bence çok ideal. Ben de 25 yaşımda anne oldum açıkçası şu an 30 lu yaşlarımda kızımla gideceğim tatilleri düşünüyorum Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

İçimi sevgi dolu yapan bir mesaj çok teşekkür ederim

Dediğiniz gibi ben işin içinde olmadığım için böyle düşünüyorum ben çocuğumdan önde olayım gibi bir düşüncem olamaz ki ben çalısıp kenarı para attım ileride çocuğumada şunuda alırım şu ihtiyacıda karsılanır diye:) sadece sanırım hala çift sevgili kafasındayız rahatız ya ondan dolayı düşünüyorum:) amin hepimize inşallah çok teşekkür ederim

Eşiniz size değer veren bir düzgün bir adamsa siz ona bir evlat verdiğinizde size daha çok değer verir.

Eşinizin çok ilgilendiğini neye dayanarak söylüyorsunuz, ve nelerin azalacağını düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…