- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr korunırken olan bebeklere ne acıklama yapıyormusMerhaba arkadaşlar
evliliğimin 1 yılı daha dolmadı,çocuk bir süre istemedik en azından 1 sene evliliğe alışma düzen oturtma vs şeyler yüzünden,arkadaşım 3 yıldır çocuk için uğraşıyor ama bir sebep yokken olmuyor, doktoru en büyük faktörün ilk yıl korundukları için olmadığını söyledi ,bunu söyleyen doktor da bölgemizdeki herkesin tercih ettiği başarılı bir doktor.böyle bir şey olabilir mi sizce yaşayan var mı bu durumu,yaş 30 bu arada tedirgin oldum
saçma, genelde korunmanın günah olduğunu iddia eden doğur doğurabildiğin kadar zihniyetlerinin ürünü düşünceler bunlar.Merhaba arkadaşlar
evliliğimin 1 yılı daha dolmadı,çocuk bir süre istemedik en azından 1 sene evliliğe alışma düzen oturtma vs şeyler yüzünden,arkadaşım 3 yıldır çocuk için uğraşıyor ama bir sebep yokken olmuyor, doktoru en büyük faktörün ilk yıl korundukları için olmadığını söyledi ,bunu söyleyen doktor da bölgemizdeki herkesin tercih ettiği başarılı bir doktor.böyle bir şey olabilir mi sizce yaşayan var mı bu durumu,yaş 30 bu arada tedirgin oldum
Yılların tecrübeli dr benim ilkokul mezunu kv lem aynı kafada olması şokuMerhaba arkadaşlar
Korunurken, hata 2 yöntemle korunduğunu söyleyenlerin hamile kalmasını nasıl açıklarsınız?Herkes dalga geçmiş ama doğum kontrol hapları bazı bünyelerde farklı tepki verebiliyor. Benim kuzenim de kullanıyordu sonra yumurtalıkları bu korunma sürecine kendini alıştırmış ve bunun üzerine tedavi oldu o şekilde çocuğu oldu. Elbette korunursan çocuğun olmaz diye bir şey yok ancak yan etki yaratan vücutlar var . Yaratmayıp korumyan kişiler de var
İyi de yumurtlama makinasımıyız biz.. aynı sağlıklı bünye bile dönem dönem değişiyor..bunun doğum kontrol yönteminden kaynaklandığını nereden biliyoruz ? hatta beyin bile etkili oluyor .O evlilikten çocuk sahibi olamayıp başkaları ile evlendiklerinde çocukları olan kişiler de tanıdım, evlat edindikten sonra doğal yoldan çocuk sahibi olanı daHerkes dalga geçmiş ama doğum kontrol hapları bazı bünyelerde farklı tepki verebiliyor. Benim kuzenim de kullanıyordu sonra yumurtalıkları bu korunma sürecine kendini alıştırmış ve bunun üzerine tedavi oldu o şekilde çocuğu oldu. Elbette korunursan çocuğun olmaz diye bir şey yok ancak yan etki yaratan vücutlar var . Yaratmayıp korumyan kişiler de var
Hiçbir korunma yöntemi %100 koruma vaad etmez. İlaçları araştırırsanız %95 yazar. Yani birilerinde yumurtlamaya etki edebilirken birilerinde hiç korumayabiliyor.Korunurken, hata 2 yöntemle korunduğunu söyleyenlerin hamile kalmasını nasıl açıklarsınız?
Dava acsa yeridirBenim arkadaşım 14 sene önce evlenmeden önce kadın doğum doktoruna gidiyor..evlenmek üzere olduğunu ve çocuğu ilk dönem istemediğini anlatıyor ..doktorun verdiği ilacı evlenmeden kullanıyor ve ilk ay hamile kalıyordoktorun verdiği yumurtlama hızlandırıcı bir ilaçmış
![]()