çocuk sahibi olmaktan korkuyorum

nilgul80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
257
57
118
Kahramanmaraş
merhaba.biliyorum hepimiz engelli adayıyız hayatta.fakat eşimin anne tarafında engellilik var.örneğin kaynım eli ve ayağında engellilik var.teyzesinin oğlu zihin engelli.dayısının kızı fiziksel engelli.ve bir teyzesi de fiziksel engelli.bu nedenle çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum.

geçmiş olsun diyorum öncelikle.tüm engeller anne karnında olmuyor kalıtsal bir durum olmuyor. sonradan olmuş bir engelde olabilir ve ya onların engeli akraba evliliğinden kaynaklanıyor olablir.ve uzak akraba sonuçta.ama günümüzde tıp ilerlemiş durumda Allah göstermesin bir engeli olması durumunda anne karnındayken öğrenilebiliyor bebeğin sağlığı buna dair testler var.içinizi ferah tutun ve bi doktorla görüşüp korkunuz hakkında konuşun o daha iyi bilgi sahibidir

kaynanamlar evet akraba.fakat hepsi doğuştan.evet tıp ileri ama yine de rehabilitasyon merkezleri dolup taşıyor engelli çocuklarla.bu yüzden korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…