Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle çocukları çok sevenlerde genelde hayvanları pek sevmiyo yani tanıdığım kişiler hep öyleHayvanseverlerdeki genel bir özellik mi acaba bu çocuk sevmeme
Ben de bir kaç yıl önce köpek almaya karar vermiştim, köyden bir küçük kurt köpeği yavrusu getirdim ama aksır öksür sabahı zor ettim. Gittim test yaptırdım meğer alerjim varmış köpeklere. Ben de gittim papağan aldım. Şu an bir sürü papağanım var ve en kaliteli vitaminleri, yemleri kullanıyorum. Elektrikli battaniye aldım mevsim geçişlerinde üşümesinler diye, kafeslerine normal bir battaniyenin üzerine örtüyorumÖzel mamaları, temizlikleri, oyuncakları... Kendime bakmadığım kadar bakıyorum. Ama işte herhangi bir çocuğa da agucuk demek gelmiyor içimden
Neyse benim gibi çok kişi varmış ben de azınlıktayız zannediyordum
Hayvanseverlerdeki genel bir özellik mi acaba bu çocuk sevmeme
Ben de bir kaç yıl önce köpek almaya karar vermiştim, köyden bir küçük kurt köpeği yavrusu getirdim ama aksır öksür sabahı zor ettim. Gittim test yaptırdım meğer alerjim varmış köpeklere. Ben de gittim papağan aldım. Şu an bir sürü papağanım var ve en kaliteli vitaminleri, yemleri kullanıyorum. Elektrikli battaniye aldım mevsim geçişlerinde üşümesinler diye, kafeslerine normal bir battaniyenin üzerine örtüyorumÖzel mamaları, temizlikleri, oyuncakları... Kendime bakmadığım kadar bakıyorum. Ama işte herhangi bir çocuğa da agucuk demek gelmiyor içimden
Neyse benim gibi çok kişi varmış ben de azınlıktayız zannediyordum
şimdi ben inat bir insanım, tersim pistir ve bazı konulara tepkim/sözlerim şiddetlidir. bu ve diğer başka huylarım yüzünden, annem ve yakın arkadaşlarım hep "senin köpeğin olsam daha kıymetli olurdum" derlerhak vermiyor değilim, çok kıymetli kızım ve çok özverili, çok merhametli, olumlu ne varsa "çok" davranırım. canım o benim canım
bu arada, köpeğim benden daha kaliteli besleniyor yemin ederimsağlık kontrolleri de benimkinden sık mübarek
bu sebeplerden, kimine göre altı üstü kuş olan o evcile yapılan bu düşünceli davranışlar bana abes gelmediği gibi, aksine çok takdir ediyorum.
Öğretmenim ve çocuk sevmiyorum, garip olan öğrencilerimi seviyor olmam ve onlara karşı anlayışlı olmam ama başka çocuklara karşı tahammülsüzüm. Sırf bu tahammülsüz olmam sebebiyle anne olmayı hiç düşünmüyorum. Etrafımdaki çocuklar, anne babaların sorumsuzlukları beni çocuklardan tamamen soğuttu. Büyük kayıp mı acaba çocuk sevmemek ve istememek
Hormonal olabilir annelik hormonu vücudunuzda çok azdır.Bu hormon bebek sevgisini,koruyup kollamayı,pimpiriklenmemizi bile saglayan bir hormon.Sarılma ile karı-koca arasındaki bağların güçlendigi kanıtlanmış bir olay bilimsel olarak.Dokununca ,sevgiyle sarılınca vucut bu hormonu üretiyor.Birbirine sarılan temas halinde çiftlerin sorunlarını daha kolay çözdüklerini,çünki erkegin bu hormonu ancak sarılıp şefkat görünce ürettiğini ve bu hormonun TEK EŞLİLİĞE yöneltip ,insanın içindeki ŞİDDET duygusunu azalttığını kanıtlamış uzmanlar.
Oksitosin denilen bu hormon oldukça rahatlatıcı bir hormon olup ,annenin bebeğine bakışıyla dahi beynin salgılamaya başladığı bir hormondur.Anne sütü memede olsa da OKSİTOSİN salgılanmazsa memeden süt akmaz mesela...
Dediğim gibi hormonal olabilir.Herkes bekarken BEBEK diye sayıklamaz zaten.Biraz zaman geçip evliliğe alışınca insan iki kişi tek olunca üçüncüyü bünye istiyor.
Bence evlenip eşinizle aynı evi paylaşınca zamanla duygularınız degişecektir.
Öğretmenim demişsiniz,tüm yaramazlıklarına rağmen bir sınıf dolusu çocuk sizi ,siz onları seviyorsanız daha ne olsun...
Nişanlılığınız tadını çıkartın,kendinizi yavaş yavaş keşfedip evlilik denilen kurumda yeniden yaratacaksınız zaten...Bebek kokusu cennettendir demiş peygamberimiz.Hakikaten insan bebek kokusunu başka yerde bulamaz.Bir kez daha bu farkındalık ile koklamanızı tavsiye ederim bebek görünce ...
bazı kadınlar anaç değilmidiryapma Allah aşkına şimdi seni burda taşlamasınlar canım dikkat et herkadının anaç olduğunu doğurmak zorunda olduğunu düşünen insanlar var mağlesef burda
![]()
filtrekahve süper yapıştırmışsın lafıbende kedim için diyorum işte kızım başka bitaneye gerek yok hem çocuk büyük sorumluluk hyatımı ona bağlıyamam mağlesef sorun şuki nişanlım istiyor ama biliyor benim istemediğimi kesinlikle
![]()
Şüphe etmeden önce geçmiş konulara bakarsanız okul etrafındaki başı boş köpeklere karşı bile merhametli olduğumu görürsünüz. Demek ki çocuk sevgisiyle merhamet ilişkilendirilemezmiş.
Merhamet etmekle sevgi aynı şey değildir, sevmiyorum demek de nefret ediyorum demek değildir.
Sevmiyorum işte. Arkadaşlarım bir bebek görünce öpüp koklamak isterken bende ona karşı ekstra bir duygu olmuyor, alıp kucağıma sevmiyorum böyle bir isteğim yok.
Öğretmenim ve çocuk sevmiyorum, garip olan öğrencilerimi seviyor olmam ve onlara karşı anlayışlı olmam ama başka çocuklara karşı tahammülsüzüm. Sırf bu tahammülsüz olmam sebebiyle anne olmayı hiç düşünmüyorum. Etrafımdaki çocuklar, anne babaların sorumsuzlukları beni çocuklardan tamamen soğuttu. Büyük kayıp mı acaba çocuk sevmemek ve istememek
öğretmen olan biri için çocukları sevmemek garıp
yahu çocuk sevılmez mı? minicik bir insan sevılmez mıD
kayıp; çünkü yaşlandıgın zaman gerçeklerin farkına varıyorsun