Çocuk takıntım beni yiyip bitirmeye devam ediyor

Ben de bu tarz yazmistim aynen oylee yani okadar cocuk severim , elbet kizimi da cok seviyorum herseyim o fakat eski gunlerimi de cok ozluyorum bazen . Allah anneligi de nasip etsin sana hayirlisiyla ama inann bukadar acele etmee tadini cikar , doy basbasa olmaya esinle istedgn saatte yatmaya kalkmaya istediginde dus almaya yuryus yapmaya bombos aksama kadar yatmaya uykuya ve daha sayabilecegim bicok seye ....

Reactions: H E
O kadar güzel yazmışsınız ki kesinlikle katılıyorum aynı durumları yaşıyorum çünkü, ilk bir sene korunduktan sonra şu tarihte korunmayı bırakıp hamile kalırım diye planlamıştım hep ama üzerinden 14 ay daha geçti bu planın, malesef herşey planladığımız gibi olmuyor hayatta. Eşinizle konuşup ne kadar istediğinizi anlatırsanız belki o da sıcak bakar babalık fikrine hakkınızda hayırlısı olsun

Allahım sağlıkla evlatlarımıza kavustursun daha 3 aylık hamileyim 3 aydır neler uaşadım .
Eğer yenı evli olsak kesin ayrılırdık .
Çok etkiledi beni gebelik.
Bu gebeliğimden önce bir kaybım var orda baya sarsıldım . Sonra tekrar gebe kaldım kaybetme korkusu stres , sinir , bulantılar ..
iyi ki beklemişim diyorum .
Herkesin kendi tercihi ben sadece yaşadıklrımı söylüyorum .

bu kadar takıntı yapman hayır getirmez...

Rabbim siz dahil isteyen herkese saglikli,sihhatli, akilli, guzel yuzlu,kaderi guzel,ahlakli, rizki bol,anasina babasina topluma faydali,imanli,sirin mi sirin, hayirli evlatlar nasip etsin.

Ama siz bencillik ediyorsunuz. Sadece kendiniz istediğiniz için şu an çocuk sahibi olmaya kafayı takmışsınız. Hadi oldu diyelim e nasıl bakacaksınız? Allah rızkını verirle olmuyor malesef. Eşiniz çok haklı. O bebeğe yeterli maddi manevi imkanları sağlayamadıktan sonra yeter ki çocuğum olsun diyerek mutlu mu olacaksınız? Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın elbette ama her şeyin zamanı var. Madem çok kafanıza takıyorsunuz, eşiniz de gerekli kontrolleri yaptırsın en azından içiniz rahatlasın. Ama kendinizi çocuk diye parçalamayın. Allah nasip ettiyse olur zaten. Böyle stres yaparsanız gerçekten gebelik ihtimalini düşürürsünüz. Eminim zamanı geldiğinde çok iyi bir anne olacaksınız.

Bence sizde anksiyete var(bende de var) once ona tedavi olun

Rabbim siz dahil isteyen herkese saglikli,sihhatli, akilli, guzel yuzlu,kaderi guzel,ahlakli, rizki bol,anasina babasina topluma faydali,imanli,sirin mi sirin, hayirli evlatlar nasip etsin.
Ahh ne güzel dua etmişsiniz çok teşekkür ederim çok amin Rabbim kimin ne muradı varsa hayırlısıyla nasip etsin

Her genç kızın düşündüğü şey budur acaba çocum olurmu ama ben hiç evlendikten sonra olurmu diye düşünmedim korunmayı bıraktıktan sonra olur dedim ama olmadı aylarca bekledim tik yok doktorlar bir yıl normal gördüler ama hiç eşimde problem olur mu diye düşünmedim sirkeli kendimle ilgilendim en son tüplere bile baktirdim temiz çıkınca esin gitmeli dedi sonuç çift taraflı varikosel cumartesi amilyat olacak inşallah o yüzden demem iki boşuna kendine bu kadar stres yapma doktor dedi %25 kadın %25erkekgeri kalan %50 hem kadın hem erkek stres sıkıntı sigara düzensiz beslenme hayat şartları vs sen ne kadar zorlarsan zorla onun bir kısmeti var biseyler vesile olacak öyle gelecek inşallah adamı bu kadar sık boğaz ederek2 tamamen soğutursun bi bırak zaten zamanı gelince kendisi söyleyecek emin ol

Reactions: H E
Amin canim insaallah bu defa hayirla ve saglikla evladinjzi kucaginiza alirsiniz. Bende cevreye gore bekledim ya guya 3.3.5 yil soranlardan bj tanesi istedigin zamanda olmayacak bile dedi tobe hasa bukadar da eminler bazen anlayamiyorum insanlari bin sukur Allah im istedigimjz ay nasip etti . Ben suanda hamileligi birak korkutmak gbi olmasin ama dogum sonrasi pskoloji ve esimle aramda yasananlar bekledgm kadar onun beni anlayamamasi vs yuzunden 2. Bebek dusunmuyorum ve yeni evli olup hamile haberini alirsam birisinin uzuluyorum onun adina istemsizce. Cunku evlilik bile cok zor iki kisilik yasama alismak kac yilda olsa tanidigjn insanla ortak bi yuva kurup, yurutebilmek. Ustune hamilelik, hamilelikle ister istemez cinsel hayatta tedirginlik , hamilelik ve dogum sonrasi esten beklenen duygusal destek , kucucuk bi can sana muhtac, es sana muhtac sen ona ... amaaan zor yanii 3 bucuk yil bebek dusunmedigimize hiic pisman degilim . Elbette kizimi cok sviyorum bekarligimdan beri en cok istedgm seydi bi kizim olmasi orasi ayri ama anlatmakvistedigim biz bile yillar sonra bebek dusunup zorluklar yasadik , yeni evliyken hamile kalinsa daha da cok zorluk cekerdik

Diger konularına bakinca sanki sen cevrem ne der dusuncesiyle yasayan bir insansın gibi geldi. Esini bogmamaya calis bence yoksa evliligin iyiye gitmez..

bence pskolojik destek alin neden mi çünkü bende de bu takıntı vardı sanki çocuğum olmayacak gibi hissediyordum 4 aylık denemede bile neden olmuyor diye kafayı yedim

Bu işler erkene alıp almamaya bakmıyor. Vaktinde oluyor herşey.

22 yaşında evlenip korunmadım anca 27 de anne olabildim mesela. Kimi de evlenip hemen anne oldu. Başkalarıyla kıyaslama kendini. Hayırlı vaktini bekle.

Tabi isteyen herkese Allah nasip etsin.nasibinizde varsa olur inşallah ama çocuk olmaması dünyanın sonu değil ve psikolojiniz hiç normal gelmedi.daha yaşınız 25 ki ne kadar doğru bilmiyorum yapılan bir araştırmaya göre 27 yaş ideal anne olma yaşi diye bir çalışma vardı.nasip kısmet meselesi ve ne kendinizi ne eşinizi ne de evliliginizi bu takintidan ötürü yıpratmayın ve psikolojik destek alın.

Konu sahibinin bu kadar takintisini ben de normal bulmadım ama 30-35 yaşımda evlendim erkenmis muhabbetlerini de çok görüyorum su forumda iyice dikkatimi cekti.
40 yaşında evlenip 45te ikinci çocuğu yapıp, çocuk 10 yaşındayken 55 yaşında olmak ne kadar verimli ve normal? 30 yaşına gelip evliliği kaldıramayan 40indan sonra da kaldıramaz.

Nasip kısmet olmamistir, karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır beklemiştir o yaşları ona bişey diyemem o ayrı ama 25-30 asla erken değil.

Ben sana hak verdim. Yaş 25 zaten. Bekle ki maddi durum düzelsin oldun 28. Hemen hamile kalıp kalmayacağın belli değil. Hemen kalsan bile doğurmam 29.
Erken anne olmak daha güzel daha enerjik oluyorsun. Yaş geçtikçe tahammül sınırları azalıyor insanın.

Ya bir de ben çocukla borcun ne alakası var onu da anlamadım. Bizim de borcumuz var. Aman aman bir maasimiz da yok. Ben de çalışmıyorum .Ama iki çocuğumuz var. Tamam masrafları oluyor da bu siteye üye olduğumdan beri çok duydum bunu. Sizin yaptığınız ama benim yapmadığım ya da benim yaptığım sizin yapmadığınız ne var?

38 yasimdaydim evlenirken hic o yasa kadar dogurganligim bittimi acaba gibi bir kaygiya kapilmak gelmemisti kolayda hamile kaldim.25 yaş çok küçuk bir yaş daha çok genç bir yaş ustelikde hormon testlerine varana kadar yaptirmissiniz.Sanirim sebebi evlligin amacinin cocuk dogurmak olduguna inanciniz olmasi ve etrafinizdaki evli ciftlerin evlenip beklemeden hamile kalmalari.Ikna edebilirseniz esinizinde sperm sayisina baktirin rahat etmek icin oyle bekleyin diyecegim ama farkli birsey bulursunuz gibi geliyor sonradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…