Çocuk takıntım beni yiyip bitirmeye devam ediyor

bir psikologla görüşün bence.işiniz gücünüz bir hobiniz yok mu? borcunuz varmış çalışmıyorsanız girin bir işe çalışın.kedi sahiplenin.hobi bulun.eşinizle gezin tozun başbaşa vakit geçirin cidden bu boyutta olması normal değil.

Siz cok erken evlenmissiniz. Onun icin bu süreç size bu kadar uzamış geliyor. Bende evliliğimin ilk senesinde hamile kaldim ama ben 30 yasimdan sonra evlendim. Sizin cevrenizde az cok öyledir. Yani masraf konularda esiniz haklı tabi. Gecen Türkiye e gittim. Allah annelere babalara yardım etsin. Cocuk eşyalar mamalar felan acayip pahalı Türkiye standartina göre. Sizi nasıl Motive edebilirim bilmiyorum. Ama neden bu kadar panik yaptığınız hakkinda hic bir fikriniz var mi?

Anksiyete olma ihtimaliniz var mı?

Keşke benim de içimde böyle deli gibi bir çocuk sevgisi olsa... allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benim de içime biraz evlat sevgisi düşürsün

Bende 25 yaşındayım 9 aylık evliyim bazı ufak tefek sağlık sorunları var onları aşınca bebek için tedaviye başladık iki denemem oldu ikiside olumsuz sonuçlandı. Şimdide eşim kendi muayane olcak sorun varsa ona göre hareket edecez. Bende hamile alınca insan ister istemez üzülüyor ama daha yeniyiz ve genciz bu kadar kafana takma takarsan da stresten olmaz. Bak yıllarca bekleyenler var. Eşinle konuş en azından bi muayane olun ne zararı olcak.

Delirecek ne var ya
7 aylık evlisin
38 yasında 5 senelik evliyim
İlk çocuğuma hamileyşm

Cocuk doğurmak mi tek amacın
Hayatını yasa daha gençsin

panik atak yada obsesif falanmisiniz?
3 sene cocuk icin ugrastim yinede bukadar takillmadim durumunuz değisik gercekten
Bende okb var bu hastalığın bununla alakası varmı ki? Bende çok takıyorum olmuyor diye aslında aşırı derecede istemiyorum ama taktım iyice bi sorun mu var diye kendimi yiyip bitiriyorum

Bir onsan kendine ancak bu kadar zulum yapabilir. Yazik kendinize. Bir durun. Su gunlerin bir tadini cikarin. Bu ne acele. Cocuk icin mi evlendiniz? Gezin tozun evlilige bir alisin.

35 ne basmıs 9 aylık evliyim pko luyum ustelık mis gibi oluruna bıraktım herseyi.
Hersey nasıp evlılıgın tadını cıkar. Stres fılan olmaz bu işler. Yerimde olsan ne yaparmışsın bılmem

Takıntı olduğunu zaten siz de kabul ettiğinize göre acilen doktora gidin, doktordan kastım psikiyatrist ile görüşün çünkü hiç normal değilsiniz. Daha 7 aylık evlisiniz bu ne acele? Bekleyin önce evliliğiniz otursun. Ayrıca jinekologa her kadın 6 ayda bir gitmeli bu da aklınızda bulunsun illa bir sorun olmasına gerek yok yani

Yasinizi 40 a yakin dusunmustum ve 7 ayi da 7 yil okumustum. Sadece 25 yasinda ve 7aylik evliymissiniz. Lutfen bu haldeyken sakin cocuk yapmayin. Dogru dusunemiyorsunuz. Su anda cocuk yapmaniz hicbirseyi sonlandirmaz aksine yeni takinti yapacak bircok sey cikarir. Psikiatriste basvurun lutfen

25 yaşında evlenmiş.. Çocuk yok diye ağlayacak neredeyse.. Biz napalım.. Yaş aldı başını gitti.. Ortada eş adayı yok.. Evlensem çocuk olacağı bile meçhul..

Daha yeni evlisin en güzel günlerin. kendine böyle zehir edeceğine tadını çıkarsana bu zamanların. Eğer kendi çabanla bu takıntılardan kurtulamıyorsan gerçekten destek al

Benim yerime uyu sene :) hamileliğin son 3 ayını uykusuz geçirdim şimdi kuzum 5 aylik yine uykusuzum 2 çocukla delirmek uzereyim daha çok erken 25 li yaşların geri gelmiycek git dolaş gez temizlik yap eşine yemek hazırla süslen. Vakti geldiğinde herşey olur sen kendini uzdüğünle kalırsın.

Lutfen tedavi olun. Bu durumunuz normal degil. Evet cocuk icin 25 yas aslinda tam zamani erken degil, gec te degil. Ama bu takintiniz da normal degil.

Acikcasi artik herkes gec cocuk sahibi oluyor. Gelecek nesil buyuk anne buyuk baba kavramini bilmeyecek bu gidisle.

Bir de boyle soyluyorum ama ben de 33 yasindayim. 1.5 yillik evliyim şu zamana kadar hic kafama takmadim cocuk mevzusunu. Esim gelecek sene istiyor. Ben ise isteyip istemedigimden bile emin degilim. Bazen neden yeni nesil bu durumda diye dusunmuyor degilim. Sanirim cok rahatimiza duskun yetistirildik. Bir kisim da maddi zorluklar yuzunden erteliyor tabii.

Sonuc olarak benim gorusum bence bebek isteginiz normal ama bu sekilde takinti haline getirmeniz hic normal degil. Destek alirsaniz sizin icin daha saglikli olacak bence.

Bu psikoloji yle çocuk yapsan büyük ihtimalle tam delireceksin dikkatini başka şeylerle dagitmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…