Ama tüp bebek aşılamaya göre daha agresif bir yöntem. Yakın bile değil. Vakit kaybetmeyin. Başarı oranı daha yüksek . Çiftlerde çok büyük sorun yoksaMerhaba kk kadınları, son yaptıgım asılama da tutmadı esim tup bebek ıstıyor ama ben daha once yaptıgım için tekrar yapabılecegımı sanmıyorum, hazır degılım aynı seylerı yasamaya ne yapıcamıda bılmıyorum cok yoruldum bana sormadan dr u ara tup bebek ıstedıgımızı soyle dedı sasırdım ve tabıkı aramadım, psikolojik olarak zaten yıprandım bı kez daha ıstemıyorum
İlaçları iğneleri kullanacak olan sizsiniz. İstemiyorsanız net şekilde şu an istemiyorum ya da hiç istemiyorum demelisinizMerhaba kk kadınları, son yaptıgım asılama da tutmadı esim tup bebek ıstıyor ama ben daha once yaptıgım için tekrar yapabılecegımı sanmıyorum, hazır degılım aynı seylerı yasamaya ne yapıcamıda bılmıyorum cok yoruldum bana sormadan dr u ara tup bebek ıstedıgımızı soyle dedı sasırdım ve tabıkı aramadım, psikolojik olarak zaten yıprandım bı kez daha ıstemıyorum
Agresif + cok zorlu, yoruyor gercekten bedenen ayrı zıhnen ayrıAma tüp bebek aşılamaya göre daha agresif bir yöntem. Yakın bile değil. Vakit kaybetmeyin. Başarı oranı daha yüksek . Çiftlerde çok büyük sorun yoksa
Aslında evet demem gereken bu, ama beni yanlıs anlamasından cekınıyorumİlaçları iğneleri kullanacak olan sizsiniz. İstemiyorsanız net şekilde şu an istemiyorum ya da hiç istemiyorum demelisiniz
Çok zorlu değil bence. Tabi ki normal bir ilişki yaşayıp hamile hamile kalanların konforu asla yok. Bunu düşününce insan neden ben bunu yaşamak zorundayim diye isyan ediyor.Agresif + cok zorlu, yoruyor gercekten bedenen ayrı zıhnen ayrı
Evet kesınlıgı de olmadıgı ıcın o kadar sey gozumde buyuyor ve o hayal kırıklığı.. Bitiriyor benıÇok zorlu değil bence. Tabi ki normal bir ilişki yaşayıp hamile hamile kalanların konforu asla yok. Bunu düşününce insan neden ben bunu yaşamak zorundayim diye isyan ediyor.
Ama o kadar da zor değil. igneler ince. Muayene vajinusmus yoksa zor değil. Opuya uyutuluyoruz.
Hatta bazen heyecanına bile kapılıyoruz. Kaç yumurta büyüdü Kaçi toplandı
Kaçi beşinci güne geldi. Bunlar çileleri unutturuyor.
Ama tabi en zor kısım başarılı olacak mı? Olsa herşey unutulur da. Negatifi aldığım gün ölmek istiyorum
Umarım hayırlı haberlerı alırsınız, Allah ısteyen herkese versın ınsşu an tüp bebek sürecindeyim, aşılamadan sonra ben biraz beklemiştim ama o sıra çalışmaya vs başladığım içindi yoksa direk yaptırırdım. aşılamanın oranıyla tüp bebeğin oranı arasında çok fark var. hatta doktorum boşuna aşılamayla uğraşma demişti de ben yine de deneyelim dedim. yukarıdaki yoruma katılıyorum, elbette kendiliğinden hamile kalanlar gibi değil fakat aşırı da zorlu bir tedavi değil bence. her gün iki tane iğne vuruyorum kendime, 3-4 günde bir 2 saatlik mesafeye kontrole gidiyorum fakat çocuk sahibi olmak istediğim için bunları göze alıyorum, negatifi görürsem çok üzülürüm tabi o ayrı ama devam da ederim. psikolojik olarak tedavi gördüğümüz için belirli bir yorgunluk oluyor ama pozitifi görsem unutacağım bir yorgunluk..
tabii siz hazır değilseniz bunu eşinize belirtin, bunda yanlış anlayacağı bir şey yok. iğneleri vurulan sizsiniz, yumurta toplama gibi işlemleri yaşayacak olan sizsiniz. araya biraz zaman koyabilirsiniz.
Tabii ki kesin değil.Evet kesınlıgı de olmadıgı ıcın o kadar sey gozumde buyuyor ve o hayal kırıklığı.. Bitiriyor benı
Ilac tedavısı (kist vardı), Ikı asılama bir tup bebekKac defa bu süreci gecirdiniz?
Süreci yıpratıyor malesef maddi maneviTüp bebek sürecini bilmiyorum.
"Hazır değilim" dediğiniz an olay bitmiştir zaten. Bebek tek kişinin kararı ile olacak bir şey değil.
Yazdin mi bilmiyorum ama asilamdan once igne kullandinmmi yumurtalarin gelissin diye? Yok klomen filan mi kullandin? Asilama hormon tedavisi olursa sayilir genelde..Ilac tedavısı (kist vardı), Ikı asılama bir tup bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?