- 30 Mayıs 2015
- 5.013
- 12.036
- 248
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen ilkinde kullanmıstım ıkıncı asılamada gonal-f kulandım haklısın sanırım gözdenn gecirmem gereken bir ilişkim var, ya nasıl denir bilmiyorum ama, esimin huyları cok gıcık ınanılmaz derecede nefret edıorum bazı huylarından, ama seviyorum da onu (sevgi boyle mı onu da bılmem ya) anlasamadıgımız konularda cok, kafam cok karısık bu cocuk surecınde o kadar yıprandım ki ne dusunecegımıde bılmıorumYazdin mi bilmiyorum ama asilamdan once igne kullandinmmi yumurtalarin gelissin diye? Yok klomen filan mi kullandin? Asilama hormon tedavisi olursa sayilir genelde..
Yani senin durumunda biraz bencil olmanda fayda var.. cidden tedavi sureci zor olabilir uzun surebilir hormonlar igneler.. bunlari sen cekeceksin, kocanin yapcagi sey bi sperm verecek o kadarsenin duygu dusuncelerinle degilde sadece sonucla ilgilenen kocani bir gozden gecir sana tavsiyem.. cunku bu cocuk oluncada aynisi olacak.. seni dusunmeyecek demektir.. tabii esini sen daha iyi tanirsin.
Cocuk bu ya boru degil, hamile kalsan bile sona gelmis olmuyor insan..
Benim icin olmazsa olmaz degıl, cunku o kadar sey yaptıktan sonra insan bı an durulup ne yasadım dıyor sanki tek basımayım gibi hissettigim cok oldu, bılmıyorum..Yaşa bağlı değişir durumunuz.
Benim arkadaşıma doktor bir saniye bekleme luksun yok dedi.
Amhsi çok düşük çıktı.
Şimdi yurtdisi işi vardı yumurtalari toplandı dönünce devam edecek.
Bir de sizin isteğinize bağlı durum.
Sizin için çok önemli ve olmazsa olmazsa devam edin karar sizin olsun.
Yas 27 herhangi bir sorun yok normal yollardanda olabılır dedı dr ama gelın gorun ki olmadı, tavsiyenız ıcın tsk ederim okurken ıyı hıssettimEğer çok kritik yaşlarda değilseniz ya da amh oranınız tehlike çanları çalmiyorsa bence koştur koştur tup bebek yapmayin. Paranızı dövize çevirin,bir köşede dursun (çunku fiyatı artacak). Bir süre düşünmemeye çalışın. Hatta yeni bir hobiye başlayın,mesela seramikle bardak yapılan kurslar tam kafa dağıtmalik:)
Odak noktanızı değiştirin, kendinzii mutlu edecek şeyler yapın... Birkaç ay sonra eğer bebek olmazsa yavaş yavaş kendinizi hazırlamaya başlayın mental olarak. Hazır olursaniz da başlayın tedaviye. Sonuçta atlı kovalamiyor , tonla hormonu alacak olup duygu durumu değişecek, iğneler yiyecek, vücudu ödemden sisecek, operasyonlar geçirecek olan kişi sizsiniz. Eşiniz ne yapacak ki bu süreçte? Sansliysa bir odada mastürbasyon çekecek,sanssizsa ona da bir operasyon yapacaklar uyudu uyandı,bitecek. Çilenin büyüğü sizde . Sonuç negatifse bunun uzuntusu, sonuç pozitifse ayrı bir koşuşturma , belki iğne hastane süreci, sonrasında hamilelik doğum falan... Eğer psikolojik olarak hazirsan bu süreçler gül dolu yolda yürürken ayağa batan dikenlere benzer,bir şekilde atlatırsın. Ama hazır olmadan yapılırsa bu süreçlerin hepsi korkunç şeyler . O yüzden tam olarak hazır olmaya bak
Tabii eğer yaş ve amh orani kritikse, zaman aleyhinize isliyorsa o başka. O zaman bunu bir apandist ameliyatı olarak görüp gözünü kapayip işlemleri yapmaya çalış. Çünkü yapmadığın her an sonrasında bir tık daha zorlaşacak.
Kendini toparlamqn lazim herseyden once ve yasin cok genc.. 1-2 sene ara versen nolcak yaniKlomen ilkinde kullanmıstım ıkıncı asılamada gonal-f kulandım haklısın sanırım gözdenn gecirmem gereken bir ilişkim var, ya nasıl denir bilmiyorum ama, esimin huyları cok gıcık ınanılmaz derecede nefret edıorum bazı huylarından, ama seviyorum da onu (sevgi boyle mı onu da bılmem ya) anlasamadıgımız konularda cok, kafam cok karısık bu cocuk surecınde o kadar yıprandım ki ne dusunecegımıde bılmıorum
Bana kalsa o kadar denemeden sonra kendimi hazır hıssedene kadar yapmıcam ama esımıde dusunuyorum, hanı empatı kurmaya calısıorum ama kendimi de dusunmek zorundayım arada kaldım bir neviKendini toparlamqn lazim herseyden once ve yasin cok genc.. 1-2 sene ara versen nolcak yani
Senden dört yaş büyüğüm, bekarım, koca adayım yok ve hiç böyle tehlike çanları çalıyor gibi düşünmedim. Gençliğinin baharındasin. Bu ne acele :)) bir sorun yoksa zaten hamile kalırsın, belki de eşinin umutsuzca bebek istemesi, 'oldu mu olacak mi' stresi seni baskiliyordur.Yas 27 herhangi bir sorun yok normal yollardanda olabılır dedı dr ama gelın gorun ki olmadı, tavsiyenız ıcın tsk ederim okurken ıyı hıssettim
Sen yoksan bebek yok, oyle dusun.. esin kac yasinda yani 50 yasinda mi nesini dusunuyorsun o kadar?Bana kalsa o kadar denemeden sonra kendimi hazır hıssedene kadar yapmıcam ama esımıde dusunuyorum, hanı empatı kurmaya calısıorum ama kendimi de dusunmek zorundayım arada kaldım bir nevi
O zaman herşey gönlünüzce olsun.Benim icin olmazsa olmaz degıl, cunku o kadar sey yaptıktan sonra insan bı an durulup ne yasadım dıyor sanki tek basımayım gibi hissettigim cok oldu, bılmıyorum..
Ben tüp bebek tedavısınden o kadar yoruldum ki üstelik 2 kere denememe rahmen anksiyete hastası oldum antidepresan kullanıyorum bebegi boyle koydurcam düşünün zorlugunuAslında evet demem gereken bu, ama beni yanlıs anlamasından cekınıyorum
Suan cok imrendim bekar olmak isterdimSenden dört yaş büyüğüm, bekarım, koca adayım yok ve hiç böyle tehlike çanları çalıyor gibi düşünmedim. Gençliğinin baharındasin. Bu ne acele :)) bir sorun yoksa zaten hamile kalırsın, belki de eşinin umutsuzca bebek istemesi, 'oldu mu olacak mi' stresi seni baskiliyordur.
Ben yerinde olsam tupbebek parasıyla vizesiz bir ülkeye bilet alırdım,baharda gitmek için:) tanıdığım,kkdan oradan buradan okuduğum coğu insan tatil, cenaze, aile hastalığı gibi bebek dusunecek hali kalmadığı zamanlarda ansizin hamile kalıyor :) biraz kendini rahat bırak. Benim yakin bir akrabam var,o da evliliğinin ilk zamanlarında peşpeşe aşılama vs yaptırmış. Derken zar zor hamile kaldı. Sonra daha emzirirken ikinciye hamile kaldı, onu emzirirken de üçüncüyecocugum olmuyor diye ağlıyordu şimdi bunca cocuga nasıl yeteyim,yoruldum diye ağlıyor:)
32 yasında henuz, erken oldugunu soyluorum yasım gecıyor dıyor ://Sen yoksan bebek yok, oyle dusun.. esin kac yasinda yani 50 yasinda mi nesini dusunuyorsun o kadar?
Allah yardımıcınız olsun, tedavı malesef ki yoruyor Allah ısteyen herkese nasip etsinBen tüp bebek tedavısınden o kadar yoruldum ki üstelik 2 kere denememe rahmen anksiyete hastası oldum antidepresan kullanıyorum bebegi boyle koydurcam düşünün zorlugunu