Çocuk tedavisi ve iş yerim

Bence söylemeniz doğru olmuş. Çünkü işyerinin de bu doğrultuda bazı düzenlemeler yapması gerekecek. Birbirinizin yedeğiyseniz yazın kendini hazırla demesi de normal. Tedavini ona göre ayarla demeye getirmiş. Ben çok alınacak bir durum görmedim.

Öyle mi?

8 mi 9 mu tüp bebek tedavisi gördüm tam sayısını hatırlamıyorum,tabii ki çalışıyordum.

Hiç bir zaman “tüp bebek tedavisi için” izin istemedim.

Zaten sabahtan kontrol olup işe geçiyordum.

“Doktora gidiyorum,ilaç yazdıracağım,banka işim var,küçük bir işim var,yarın biraz geç gelsem olur mu,bir yere uğrayıp öyle geleceğim uygun mu vs?”

Bahanelerini sundum hep.

Transfer günü de öğlene kadar çalışıp öğleden sonraya izin alıyordum.

Ama bizim arkadaşlar en az bir saatlik mesafelerde başka şehire gidiyorlardı mecburen. E bunlar öğretmen olduğu için ders saatinde okulda olamıyorlar. Konu sahibi de emin değilim ama devlet memuruydu sanki.

Ama bizim arkadaşlar en az bir saatlik mesafelerde başka şehire gidiyorlardı mecburen. E bunlar öğretmen olduğu için ders saatinde okulda olamıyorlar. Konu sahibi de emin değilim ama devlet memuruydu sanki.
Uzak mesafelere bir şey diyemem,ona nasıl bahane bulunuyor bilmiyorum.

Öğretmenlerin yerine başka bir meslektaşı derse giriyor mu onu da bilmiyorum.

Ben de kamuda çalışıyorum.

Uzak mesafelere bir şey diyemem,ona nasıl bahane bulunuyor bilmiyorum.

Öğretmenlerin yerine başka bir meslektaşı derse giriyor mu onu da bilmiyorum.

Ben de kamuda çalışıyorum.
Yok yerine kimse giremez. Herkes derste o saatte. Ders boş geçiyor. Burası küçük bir ilçe, dediğim gibi insanlar şehir dışına çıkıyor. Şehirde araştırma hastanesine gitmek bir saat burdan. Bu tür çalışanlar mecbur söyleyecek.

Anladım.

Üzüldüm.

Eskiden bizim gençliğimizdeki “boş ders” kavramı değişmemiş demek ki…

Sizin gittiğiniz hastane ve işyeri arası kaç saat?Biz küçük bir ilçede yaşıyoruz, hastane ile işyerim arası 1 buçuk saat sabahtan çıkıyoruz 1 buçuk saat yol, muayene, tahlil, 1 buçuk saat dönüş öğlenci geçiyor ve doğal olarak izin almak durumunda kalıyorum
Herkes hastaneden işyerine geçicek kadar kısa mesafede çalışmıyor malesef

Aynen öyle. Bir kaç kez sorun olmuyor ama devamlı gitmem gerekicek,bilirse sormaz en azından niye gittiğimi bilir

İyi de amiriniz şu an da değil yazın çıkıyormuş izne. Ki yaz aylarında çoğu kişi izne çıkar. Sizi etkileyen bir durum yok. Şu an size uygulanan açık bir mobing de yok. Daha gerçekleşmeden böyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın lütfen. Bu süreçte tedavinize odaklanın.

İşte neden gidiyorsun sürekli hayırdır der en azından bilsin ve izin isterken sıkıntı çıkmasın istedim
Anladım. Kolay gelsin.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şu an ikinci denemem. İlkinde de şu anda da patronuma söyledim mecburen. Evet gebelikten dolayı gidici gözüyle bakılıyor ve izin istediğinizde yüzü asılıyor (İzin aldığımda maaşımdan, rapor aldığımda hem maaşımdan hem sigortamdan kesiyor olmasına rağmen) ama bilmek zorunda çünkü izin almam gereken durumlar olacak bazen sık bazen seyrek ve kendini ayarlaması gerek. Benimki mesela maaş konusunda mobbing yaptı bana, şu an çalıştığım kurumda en düşük maaş benim ve zam talebimi reddetti (direkt aynı maaşı yatırdı yanıtlamadı), çünkü şu an çıkmayacağımı başka bir yere gitmeyeceğimi biliyor. Malum hamile veya çocuk düşünen kadınlara öcü gözüyle bakılıyor. Boşverin allaha havale edin, siz iyi niyetle dürüstçe söylemişsiniz ve doğal hakkınız çocuk istemek. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz

Bizim okuldan bir arkadaş hastanede olduğu zamanlarda şu şu saatler arası ayakta tedavi edilmiştir kağıdıyla geliyordu.

Her okul uygulamıyor sanırım ama bizim okulumuzda nöbetçi öğretmenler gelmeyen öğretmenlerin yerine derse girer çok büyük bir gelmeyen tayfası olmadığı sürece hiçbir ders boş geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…